• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı artık sevemiyorum

Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Boşanın yahu, aldatmis adam duzeltse nolur duzeltmese nolur? Sizin icinizde biseyler kopup gittikten sonra o iliskiden hayir gelir mi? Evladiniza yazik degil mi hir gürün arasinda mi buyusun?

Evimize gelip giden yakın arkadaşımla aldattı diyorsunuz,tamam çok yanlış ama,bi kız arkadaşınızın evinize bu kadar fazla girip çıkmasına izin vermeniz de doğru değil..ilk sorun yaşadığınızda adamım dertleştiği o arkadaş oluyor,sonra da yakınlaşmalar başlıyor..erkekleri bilmiyor musunuz ,onlara yeter ki fırsat olsun ..siz boşanınca emin olun o arkadaşınıza gidecek..nereye giderse gitsin ,soğudum iyice diyorsanız ayrılın tabiki..ama ekonomik şartları tamamen sağlamış olarak ayrılın

Ekonomik özgürlügünüz var mı? Finansal olarak nasılsınız bilmiyorum ama nefretle yasayamazsınız.

Evimize gelip giden yakın arkadaşımla aldattı diyorsunuz,tamam çok yanlış ama,bi kız arkadaşınızın evinize bu kadar fazla girip çıkmasına izin vermeniz de doğru değil..ilk sorun yaşadığınızda adamım dertleştiği o arkadaş oluyor,sonra da yakınlaşmalar başlıyor..erkekleri bilmiyor musunuz ,onlara yeter ki fırsat olsun ..siz boşanınca emin olun o arkadaşınıza gidecek..nereye giderse gitsin ,soğudum iyice diyorsanız ayrılın tabiki..ama ekonomik şartları tamamen sağlamış olarak ayrılın
Yani gerçekten aklım bazı kadınları almıyor bu nasıl yorum ya siz iyi misiniz? Evine üç almış beş almış ne alakası var aldatan her yer de her şekilde aldatır, aldatmak karakterle alakalı bir durumdur tek başına uzayda da olsa aldatacak birini bulur. Kendinizi kandırmayın bu tarz konularda şöyle olduğu için böyle yaptığım için öyle bir şey yok kılıf uydurmayın burada aldatılan bir kadın var ve bunun tek sorumlusu hamileyken nefsine sahip olamayan insan müsveddesi.

B busraaylmz bunu bize sorman bile hata. Ayrılın kendinize bunu yapmayın. Keşke ilk yakaladığınzda boşansaydınız. Tazminat da alırdınız. Hala kanıt var mı? Yoksa watsaptan yazarak ona söyletin itiraf niteliğinde olur belki.
Kendinize ve kızınıza bunu yapmayın.

Affetmemişsiniz üstünü örtmüşsünüz evliliklerde her şey sineye çekiliyor da bu ihanet mevzuları bir türlü çekilmiyor insanı derinden yaralıyor üstünden yıllar geçse de unutulmuyor. Ya evliliğe devam edeceksiniz ama mış gibi yaparak ki bu nerdeyse imkansız gibi bir şey ya da ayrılacaksınız bu da sizi üzecek ama ilki gibi değil.

Hemde Karisi hamile iken aldatmak.
cok acimasiz ve vicdansizca. Wn pis karekterlerden biri bu.
Normal halinizde neler yapacak kimbilir.
Hersey beklenir.
Ayrilacak olsan sans vermezdin asla.
Biyle devam edecegini dúsúnúyorum.

Aynısını yapsan seni öldürürmüş he iki yüzlüye bak sen.. ayrıldığında hayatın daha iyi olacak mı? Hazırlığını planını yap rotanı çiz de öyle gir bir yola gireceksen.

Sana tavsiye veremem ama bu kadar sinir stress bebeğine de geçer lütfen onun iicn kendini biraz rahatlat

Back
X