Kocamı boşamalı mıyım?

Sakin ol kocan edho oyuncusu 😂
Neyse şaka bir yana çok acayip ve korkunç geldi bana ne iş yaptığını dahi bilmiyorsun ya yasadışı bir şeyse insanların canını yakıyorsa
Sorduğunda ne diyor ?

Benim bildiğim bizim ülkemizde polis asker bekçi gibi meslek icabı silah kullanma yetkisi olanlar dışındakilere taşıma ruhsatı kesinlikle verilmiyor.
Belirli kurallar var, sivilde insanlarda alabiliyor taşıma ruhsatı mesela İnşaat, yapı, büyük onarım işleriyle bizzat ve fiilen uğraşan müteahhitler Akaryakıt satışı yapılan istasyon sahipleri (fiili ve bizzat işletmede bulunulması gerekmektedir.) Daha önce valilik görevi yapmış olan kişiler Kuyumcu ve sarraflar Altın ve gümüş işleyen imalatçı ve toptancılar gibi

Bu kadar silaha ne kadar harç parası ödüyor eşiniz?Merak ettim 60 binlik silah markasını

Belirli kurallar var, sivilde insanlarda alabiliyor taşıma ruhsatı mesela İnşaat, yapı, büyük onarım işleriyle bizzat ve fiilen uğraşan müteahhitler Akaryakıt satışı yapılan istasyon sahipleri (fiili ve bizzat işletmede bulunulması gerekmektedir.) Daha önce valilik görevi yapmış olan kişiler Kuyumcu ve sarraflar Altın ve gümüş işleyen imalatçı ve toptancılar gibi

Diğer yorumları da okusaydınız keşke orda açıkladım çünkü ne demek istediğimi . Ben konu sahibine yönelik genel bir yorum yazdım, hani kocası kuyumcu falan olsa zaten bilirdi ama bu mesleklerden değilmiş adam. Polis asker de değil o zaman nasıl bu kadar silahı eve doldurup üzerinde dışarı çıkıyor, çıkamaz anlamında yazmıştım. Ya yasak olduğu halde çıkıyor yada mit falan gibi cok ozel bir görevi var. Ona istinaden alamaz taşıma ruhsatı demiştim.

Diğer yorumları da okusaydınız keşke orda açıkladım çünkü ne demek istediğimi . Ben konu sahibine yönelik genel bir yorum yazdım, hani kocası kuyumcu falan olsa zaten bilirdi ama bu mesleklerden değilmiş adam. Polis asker de değil o zaman nasıl bu kadar silahı eve doldurup üzerinde dışarı çıkıyor, çıkamaz anlamında yazmıştım. Ya yasak olduğu halde çıkıyor yada mit falan gibi cok ozel bir görevi var. Ona istinaden alamaz taşıma ruhsatı demiştim.
Sonradan gördüm, evet haklısınız

Oglunuzun ruh sağlığı için psikolojik destek alıp karar verseniz iyi olur .bence tesadüf değil önceki konuda size ait bu arada kendinizde bizide kandirmayin bence

Ne iş yaptığını bilmediğiniz adamla niye evlendiniz, sorusuna cevap verir misiniz?
Ayrıca önceki konunun benle alakası yok dediniz, inandırıcılığınızı yitirdiniz. Zira anlattığınız 14 yaş çocuğu da, şuan anlattığınız koca figürüyle aynı gizemli hikayenin karakterleri... Herkes ajan ya da ajan adayı. Herkes şiddet tutkunu, herkes silahlara düşkün, herkes bir Polat Alemdar edasında... Bu kadar denk gelemez herhalde.
Bence kadın fantazilerini anlatıyor

Back
X