Kocamı boşamalı mıyım?

Bu adamla evlendiginizde meslegi neydi. O zaman da mi iş diyordu. Diyelim oyle soyledi hic mi akliniza gelmedi bu adam katil mi tefeci mi madde mi satiyor kumarhanede koruma mi diye sizde de var tuaflik

Ne girgirlar donuyor bu kadar sacma bir konuda neden banlanalim ki? Banlanirsakta umarim kisa surelidir, seviyorum ben bu sayfayi ya nolur banlanmayalim🙈 banlama bizi admin

Mit bünyesinde çalışıyor da olabilir bilemedim.
Valla tam dizi konusu gibi. Mit de falan çalışsa dikkat çekmemek için biraz kendini saklardı , bir odayı silah doldurmak epey bir dikkat çeken türde davranış. Bir yandan da kendine güveni olmasa bu kadar silahı bir ve doldurup dışarı çıkması hepten tuhaf.

Yanarım yanarım konu fake çıkarsa bu kadar kafa yorduğumuza yanarım, benim devreler yanmak üzere :rapci:

haha kk kadınlarından hiçbir şey kaçmamış, fake yakalanmış yineEn Büyük KK neyse ben de ciddiye alıp yorum yapayım , ablacım kız isterken de mi oğlunuz ne işle meşgul diye sorulmadı , kıyafetlerinin içine giydiği yeleği de içlik falan sandın galiba hayatında hiç çelik yelek duymadın :işsiz::rapci: bizde açılan feyk konular ya zırva bir james bond hikayesi ya da mahmut abinin fantazi dünyası oluyor.biri de çıksın uzaylı gördüm aha da fotosu falan desin , gittim geldim desin, şurda bi astrofizik tartışalım bi gece de.

Back
X