- Konu Sahibi uysalkadin7284
Bu adamla evlendiginizde meslegi neydi. O zaman da mi iş diyordu. Diyelim oyle soyledi hic mi akliniza gelmedi bu adam katil mi tefeci mi madde mi satiyor kumarhanede koruma mi diye sizde de var tuaflik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kaynanamın adresini veririmBeni bulsun 2 el etsinben de kurtulayim
![]()
Ahhaaa mune ne der bu duruma bilemedimKonu sahibide banlanirsa söz sesimi cikarmicam ben kendimi feda etmeye hazırım yeterki gerçekler ortaya çıksın![]()
Bence ikiside ölürse Türkiye kazanır![]()
Mantikli ama eger bir onceki post gercekse üremişler![]()
Valla bu mübarek gecede affimi talep ediyorum mune abladan (mune abla saygılar)Ahhaaa mune ne der bu duruma bilemedim
Valla tam dizi konusu gibi. Mit de falan çalışsa dikkat çekmemek için biraz kendini saklardı , bir odayı silah doldurmak epey bir dikkat çeken türde davranış. Bir yandan da kendine güveni olmasa bu kadar silahı bir ve doldurup dışarı çıkması hepten tuhaf.Mit bünyesinde çalışıyor da olabilir bilemedim.
Bizi bırak konu sahibi 60bin TL lik silahla gidicek önce onu kurtarmak lazımYa kızlar sesli güldüm ama geyikten gideceksiniz
![]()
Mune abla kadir gecesi seysine ver. Biz ceza istemiyoruz konu sahibi sikintili.Valla bu mübarek gecede affimi talep ediyorum mune abladan (mune abla saygılar)![]()
Niye oyle dedin ki herkese nasip olmaz bana 50 kurusluk jilet duser oyle bi durumdaBizi bırak konu sahibi 60bin TL lik silahla gidicek önce onu kurtarmak lazım![]()
Evet konu sahibine idam talep ediyoruzMune abla kadir gecesi seysine ver. Biz ceza istemiyoruz konu sahibi sikintili.
Giydiği muhtemelen çelik yelek mafya ile çalışıyo falan olabilir miNe iş yaptığını tam anlatmıyor onu dedim. Ne iş yapıyorsun dediğimde “iş” diyor geçiyor. Bir ara duşa girerken kasasını açık unutmuştu sessiz sedasız baktım dosyalar falan vardı. Bir de para...
Bizi bırak konu sahibi 60bin TL lik silahla gidicek önce onu kurtarmak lazım![]()
Öyle deme kardeşim öldükten sonra ha bı trilyonluk silah ha 50 kuruşluk jilet ne farkeder ki sonuç aynıNiye oyle dedin ki herkese nasip olmaz bana 50 kurusluk jilet duser oyle bi durumda![]()
Işte o olamaz bence yaa hani silaha 60000 vermiş yaaContinental üyesi falan mi acaba? John wick kadar aşık bir adamsa boşanmayın bence.
Murat 131 ile bmw altinda kalmak bir mi? Biri gidecegin yere daha hizli goturur.Öyle deme kardeşim öldükten sonra ha bı trilyonluk silah ha 50 kuruşluk jilet ne farkeder ki sonuç aynı
Valla adamda bu silah konu sahibinde de bu hayal gücü olduğu sürece herşey mümkünYoksa o silah bunun için mi alınmıştı
![]()
Acelemiz mi var sanki er yada geç gidilecek yer aynı :)Murat 131 ile bmw altinda kalmak bir mi? Biri gidecegin yere daha hizli goturur.