He ya :) ben baksam da anlamam laBoy abdesti aldığını nasıl anladın yahu
Ben senin yerinde olsam tedavi olucak yollar arardım. İyi değilsin gerçekten!Günaydın kızlar .
Bi süredir eşimden şüpheleniyorum ama çalışmadığım için kuruyor muyum acaba dedim.
Eşimin telefonu wc ye bile gitse yanındadır.biri arasa görmem bile kimin aradığını elranı iyi mıhafaza eder.
Seks hayatımız iyi sayılırdı.ama son 2 haftadr seyreldi ililkimiz.
En son 3 gün önce birlikte olmuştuk.bu sabah ben yanaşıyım dedim.istemedi kalktı duşa girdi.aaa dedim kendi kendime.
Dinlemeye karat verdim o duştayken.boy abdesti alacak mı diye.burnuna ağzına su verdiğinde ses anlaşılıyor çünkü.
Nitekim öyle de oldu abdestini aldı.
Bütün vücudum ateş bastıı sinirden.daldım banyoya lafımı soktum.iaşkın şaşkın yüzüme baktı salak değilim ben dedim çıktım.
Banyoda oyalandı biraz daha yanıma gelip bu ne demek şımdı diye sorması gerekirdi yapısı o çünkü.
Geç geldi yanıma bıyık altı tebessüm var yüzünde neden böyle dedin diye de sormadı.yanindan git sinirliyim dedim.
Siz olsanı böyle bi durumda napardınız???
İlla ilişki gerekmiyor gusul için her banyo sonrası gusül yapılır dinen . Bence destek alınGünaydın kızlar .
Bi süredir eşimden şüpheleniyorum ama çalışmadığım için kuruyor muyum acaba dedim.
Eşimin telefonu wc ye bile gitse yanındadır.biri arasa görmem bile kimin aradığını elranı iyi mıhafaza eder.
Seks hayatımız iyi sayılırdı.ama son 2 haftadr seyreldi ililkimiz.
En son 3 gün önce birlikte olmuştuk.bu sabah ben yanaşıyım dedim.istemedi kalktı duşa girdi.aaa dedim kendi kendime.
Dinlemeye karat verdim o duştayken.boy abdesti alacak mı diye.burnuna ağzına su verdiğinde ses anlaşılıyor çünkü.
Nitekim öyle de oldu abdestini aldı.
Bütün vücudum ateş bastıı sinirden.daldım banyoya lafımı soktum.iaşkın şaşkın yüzüme baktı salak değilim ben dedim çıktım.
Banyoda oyalandı biraz daha yanıma gelip bu ne demek şımdı diye sorması gerekirdi yapısı o çünkü.
Geç geldi yanıma bıyık altı tebessüm var yüzünde neden böyle dedin diye de sormadı.yanindan git sinirliyim dedim.
Siz olsanı böyle bi durumda napardınız???
3 gün uzun bir süreymiş sanırımBanyoda ne olmuş anlamadım da !
En son 3 gün önce birlikte olmuşsunuz zaten daha ne ki ?
Hahaha peki biz nasıl düştük buraya—konu eski yorumlamayın boş yere
Hahaha peki biz nasıl düştük buraya
Çok sağol valla gidip güncel bir konuda çok ihtiyaç duyulan yorumlarımı yapayım:) kızlardan birine farklı geldi herhalde tarihe bakmadan hunharca yazdı yorumu arkası da geldi sonra dün de denk geldim ayıktırayım dedim bugün görünce
Çok sağol valla gidip güncel bir konuda çok ihtiyaç duyulan yorumlarımı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?