Kocamı duşta dinledim.

daha kocanın mevzusu hallolmadan bebek derdine düşmüşsün. Anlaşılan zaten boşanmaya niyetin yokmuş. mutluluklar

canım aldatıldığın için tetikte duruyor olabilirsin bunu anlıyorum.
ama bu olay tek başına aldatmaya delil ya da tanık değildir.
biliyorsun erkekler rüya görürler ondan sonra da dusta abdest alması gerekir.
bazen evli erkeklerin başına da gelebiliyor bu durum. eşimden biliyorum.
başka şüphelerin varsa onlara yoğunlaşabilirsin ama tek başına bu hadise bana evham gibi geldi.
Allah yardımcın olsun.

Bende her duşta alırım ne var ki alışkanlık bendeki evliyim kocama diyim bakiyim ne diycek bence kendinizi kurmaktan vazgecin bu gayet dogal yanj ve benimde esimin teli cebinde olur cok ortalikta birakmaz aliskanlik hic aklima gelmedi beni aldatiyormu dusuncesi bence esinize guvenmeyi gorenin derim

ugrastiginiz seye bakar misiniz... ne bos seyler. Hayat sizin kocanizin dusta ne yaptigindan daha buyuk.

Ben hamileyim iki aydir iliski yok kirk yil düşünsem kocami duşta dinlemek aklima gelmez kaldi ki 3 gün önce iliski yasiyorsun yani daha ne ben anlamadim bu işi. Ayrica bende her banyoda gusül abdesti alirim. Ne varki bunda?

ben her dusta alirim boy abdesti.
abdest almadan banyodan cikinca rahat edemiyorum.
belki esinizde boyledir

Boy abdestini niye almış? Niye 3 gün ilişkiye girilmemiş? Aceba başkası mı var? Banyoya gidip nasıl laf soktun ? Adamın abdesti bozulmadı mı ?Aklım da deli sorular . Sorunu çözünce yaz merak ederiz.

Eğer birgün evlenirsem "kocamı duşta dinliycem" bu konu, beni mest etti.kesinlikle yapcam bunu.

Ben bi bulayim duSa dinleme cihazi koyacam. Oturdugum yerden dinler abdeste basladigi an veririm elektrigi:)))

Dalga geçilmesini anlıyorum
Yanlız şöyle bir durum var,
Madem kendi kendine devam ettirebiliyorsun bu işi ben eşşek başımıyım burada?
Niye evlendin yani?
Erkeklerde Ergenlikten kalma sefil hareketler olabiliyor millete kendini kanıtlamak için evleniyor çoğu. Çocuk olsun sadece diye kadına yaklaşanlar da cabası.
Samimi söylüyorum bende asla dinlemek istemezdim.
"Ne yapıyorsun tatlım?" dediğimde tüm zevk kursağında kaldı zaten
Boşanayım ki fayanslarla sex hayatına mani olmayayım

Bakın bş insan illa cinsel münasebetten yada cenabet olduktan sonra boy abdesti almaz bazı insanların pis olsun yada olmasın her banyoda gusül abdesti alma alışkanlığı vardır.Bende onlardan biriyim hatta
Üstelik cinsel hayatımız da seyrekleşti demişiniz ama daha 3 gün önce birlikte olmuşssunuz bu bir sorun değil 3 aydan tutunda 3 yıl cinsel birliktelik yaşamadan aynı hayatı aynı evi paylaşan paylaşmak zorunda kalan bireyler var
Bence ev hanımı olduğunuz ve bir uğraşınız kafanızı dağıtabileceğiniz bir işiniz yada hobiniz olmadığı için biraz abartıyorsunuz.Kendinize eğlenecek zaman geçircek kafa dağıtcak uğraşlar edinin

Şaka mısınız siz ya? 2 sene öncesinin konusu bu..
Nereden bulup hortlatıyorsunuz şu konuları? Ben lazım olunca 2 gün öncesini bile zor buluyorum..

Ben her zaman banyoda abdest alıyorum
almıyayım mı :
Benimde aklıma aynı şey geldiben de abdest alırım banyoda eşim gelip saysa aynen şaşlıklıkla bakarım sonra da bişi demem napım kafasında kuruyorsa kurmaya devam etsin diye düşünürüm.

Acil bir işim yoksa her banyodan sonra gusul gerekmesede ben abdest alırım kocamda alır hiç aklıma gelmez banyoda yaparken gördüm desen seni red etmiş yaptığı ayıp derizde adam abdest alıyor diye adamı afaroz edemeyiz lakin senin bir psikologa gitmeni öneririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…