daha kocanın mevzusu hallolmadan bebek derdine düşmüşsün. Anlaşılan zaten boşanmaya niyetin yokmuş. mutluluklarArkadaslar sevgiliyken aldatıldım .neden affettin diceksiniz affettim duygular vs.. diyelimşimdi de onun verdiği bir güvesizlik var.yataktan banyoya gidene kadar değil tabiki de eve gelmeden yada öncesi gün olabilir.erkek milleti100 de 100 kim güvenebilir.??
Ayrıca bayan olarak duşa girdiğimde voy abdestimi bende tazelerim iyi hissediyorum o şekilde. Ama erkeklerin bu kadar dikkat edeceğini sanmam.yada azınlıktır.en azından benim kocam her dusta abdest tazelemiyor bunu biliyorum.konu saçma geldi olabilir ama tazım diliyle çok iyi ifade edememiş olabiliri ayruca geçmişinde aldatılma öyküsü olan birinin şüpheye düşmesi çok daha normal.tedavi gerektirecek bir durum yok.ayık olmaya çalışıyorum çünkü kafamda kartlarımı başka türlü oynamak var ayrica bazılarınız sırf yazmak için yazmış.hııı sonuca gelir isek de henüz bir sonuç yokkhala gıcığım
oooooyyy şu yoruma ne güldüm yaaaAyy nolmuş ?
3 gün önceki ilişkinin abdestini yeni mi almış
Eğer birgün evlenirsem "kocamı duşta dinliycem" bu konu, beni mest etti.kesinlikle yapcam bunu.
Ben bi bulayim duSa dinleme cihazi koyacam. Oturdugum yerden dinler abdeste basladigi an veririm elektrigi:)))
Bakın bş insan illa cinsel münasebetten yada cenabet olduktan sonra boy abdesti almaz bazı insanların pis olsun yada olmasın her banyoda gusül abdesti alma alışkanlığı vardır.Bende onlardan biriyim hattaGünaydın kızlar .
Bi süredir eşimden şüpheleniyorum ama çalışmadığım için kuruyor muyum acaba dedim.
Eşimin telefonu wc ye bile gitse yanındadır.biri arasa görmem bile kimin aradığını elranı iyi mıhafaza eder.
Seks hayatımız iyi sayılırdı.ama son 2 haftadr seyreldi ililkimiz.
En son 3 gün önce birlikte olmuştuk.bu sabah ben yanaşıyım dedim.istemedi kalktı duşa girdi.aaa dedim kendi kendime.
Dinlemeye karat verdim o duştayken.boy abdesti alacak mı diye.burnuna ağzına su verdiğinde ses anlaşılıyor çünkü.
Nitekim öyle de oldu abdestini aldı.
Bütün vücudum ateş bastıı sinirden.daldım banyoya lafımı soktum.iaşkın şaşkın yüzüme baktı salak değilim ben dedim çıktım.
Banyoda oyalandı biraz daha yanıma gelip bu ne demek şımdı diye sorması gerekirdi yapısı o çünkü.
Geç geldi yanıma bıyık altı tebessüm var yüzünde neden böyle dedin diye de sormadı.yanindan git sinirliyim dedim.
Siz olsanı böyle bi durumda napardınız???
Bakın bş insan illa cinsel münasebetten yada cenabet olduktan sonra boy abdesti almaz bazı insanların pis olsun yada olmasın her banyoda gusül abdesti alma alışkanlığı vardır.Bende onlardan biriyim hatta
Üstelik cinsel hayatımız da seyrekleşti demişiniz ama daha 3 gün önce birlikte olmuşssunuz bu bir sorun değil 3 aydan tutunda 3 yıl cinsel birliktelik yaşamadan aynı hayatı aynı evi paylaşan paylaşmak zorunda kalan bireyler var
Bence ev hanımı olduğunuz ve bir uğraşınız kafanızı dağıtabileceğiniz bir işiniz yada hobiniz olmadığı için biraz abartıyorsunuz.Kendinize eğlenecek zaman geçircek kafa dağıtcak uğraşlar edinin
Valla inanın tarihine hiç dikkat etmedim önüme çıktı cevapladım öyleŞaka mısınız siz ya? 2 sene öncesinin konusu bu..
Nereden bulup hortlatıyorsunuz şu konuları? Ben lazım olunca 2 gün öncesini bile zor buluyorum..
Benimde aklıma aynı şey geldiben de abdest alırım banyoda eşim gelip saysa aynen şaşlıklıkla bakarım sonra da bişi demem napım kafasında kuruyorsa kurmaya devam etsin diye düşünürüm.Ben her zaman banyoda abdest alıyorum
almıyayım mı :
Psikoloğa gidin. Hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?