Kocamı duşta dinledim.

Evet boy abdesti alırken gulu gulu sesler çıkar iyi duymuşsun da ne var bunda adam abdest almak istemiş benim eşimde her banyonda alır.Amma valla ben dinleniyorum banyo çok buhar oluyor diye kapıyı açık bırakıyor

Cidden okudum ve adama biraz üzüldüm. Hanımlar çok kontrolcüyüz bazen. Evlilik her şeyiyle ama herşeyiyle adama sahip olmak demek değildir. Bazen kendisine zaman ayrımasını bilmektir. Aksi halde bence hem kendinizi hem onu hem de aşkınızı yorarsınız.

Çok garip geldi bana davranışınız. Ben her banyoya girdiğimde alıyorum girmişken alışkanlık. Adam da masum bi şekilde ibadetini yapmış ne var bunda

Bende esimde her banyoda gusul ve boyabdesti aliriz. Suphelenmek aklimin ucundan bile gecmedi kocam bana neden abdest aldin lan dese gulerdim heralde delimisinnn nesinnderdim

Oha 2017de yazmışya bunu -_-
Ama çok tatlısınız ya ben de böyle saçma sapan kurup adamın üstüne yürürüm arada

Canm ben bi bayan olarak her banyoda absest alirim mesela aliskanliktr bende .abdest aldi diye fazla kurmussun gbi

Konu yarım gibi geldi illaki şüphelendiğiniz başka şeyler vardır öncesinden diye düşündüm. Yoksa abdestinden kulp takılmaz. Sen bileceksin. Davranışları eve gelmeleri tlfn görüşmeleri herif senin sen ölçüp tartıcaksın. Biz bir abdestle işi çözemeyiz ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…