Kocamı duşta dinledim.

Bu kadar paranoyanın altında yatan sebep eşinin onu daha önce aldatmış olmasıymış. Konuda yazmamış ama sonra yorumda yazmış.
Himmm ağzı yanmış yani..yinede bu kadar paranoya normal değil. Madem ki aldatılmayı affetmiş ya üstünü kapatacak yada ayrılacak o zaman.böyle hayat geçmez.
Hem kendisine hemde eşine zarar veriyor.

Allah bazı erkeklere de peygamber sabrı versin.

Sonra kocam beni umursamıyor.Kendi ağırlığınızı kendiniz hafifletiyorsunuz.Saçma sapan işler.

Adam bıyıkaltını bırak başka tarafıyla gülmüştür.

Saçma şeylerle adamı suçlarsanız yüzgöz olursunuz.Suçlayacaksanız iyice takip edip ispat edin.

Koyun önüne.

Zaten aldatmışlıuğı var diyorsun. E neyin peşindesin.Kabul etmişsin oturuyorsun.Ha bir ha beş olmuş aldattığı

ne farkeder.Sen ona o hoşgörüyü göstermişsin.Artık ses çıkarma hakkın yok.Onun için bıyıkaltından gülüyor.

Yakalasan ne olacak???

Telefonu yanından ayırmıyor, banyoya girdi, dinledim sinirlendim deyince; ben de baska bi kadinla telefonda "özel" bi görüşme yaptı sonra abdest aldı sandım..

Allah iyiliğini versin kadın.

Sanırım gerçekten böyle demek istiyor.

Ay bin kişi bin akıl yürütüyoruz.

Ben ilk regl gordugumden beridir her dusta boy abdesti alirim.kendimi iyi hissederim.ojeli girsem dusa cikar ojemi siler tekrar girerim.fazla kurmuş olabilir misiniz acaba ?
Aynısını esiniz size yapsa ?belki biraz empati yapsaniz rahat bakarsiniz olaya

adam sizi uyutup eve erkek almadı herhalde
daha önce aldatmış yine aldatıyordur muhtemelen ama bunu banyo dinleyerek anlayamazsınız. zaten önceki sizin için çok hayati br mesele olmamış ki birlikteliğiniz devam ediyor. o halde kurcalamayın.
bi de söylemeden edemicem, aldatıp abdest almak nedir ya, zina yapmak sorun değil, abdestsiz gezmek sorun, adamda kafa 1500

bir bayan olarak her banyoda abdest alırım.yani sırf abdestle bir yere varamazsınız.başka kuskulariniz varsa onların üstüne gidin.ama arkasında durabilecekseniz gidin.yoksa bosuna eşinizle böyle laflar sokup yüz göz olmanın anlamı yok bana göre..

yahu duşta dinledim diye okuyunca aklıma ne geldi biliyo musunuz, adam duşta ma..bsyon yaptı da onun sesi duyuldu yada yaparken ses çıkardı o sesi duydu sandım ya fesatlıkta son noktaaaa

Reactions: KV_
adam abdesti alamaz mı? illa biriyle ilişkiye girdikten sonra mı abdest alınır ? kafamda deli sorular ? birde neden sana cenabet gelip kendini suclu pozisyonuna soksun ? nerede yaptıysa bu işi duşunu alır öyle gelir??
ayrıca sizinle birlikte olmayı istememesi neden hemen aldatma olarak yorumlaır. hele ki ilişki sıklıgınız da cok da anormal degil. 5 aydan beri hiç yanımna gelmerdi yanaştım kactı deseniz ok. ama 3 gun önceydi sonra istedim ıhıh dedi.
bazen kadınlar nasıl istemez ise erkleklerde istemeyebilir.... bu normal.

Ayy çok sevimlisiniz muhtemelen O'da böyle düşündüğü için bir şey dememistir
Kıskançlığin böylesi hahhaa hah çok yaşayın emi

Buraya öneri almak için değil de kocanızla edemediğiniz kavgaları edebilmek için yazmışsınız gibi geldi.Aldatmış sizi daha önce madem, her şeye hazırlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…