• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamı gönderdim bugün :(

Herkese iyi geceler. Bu sabah esimi is dolayısıyla turkmenistan a yolcu ettim.Ve 1 sene orada olacak.
Bu ayrılığın bu kadar zor olacağını bu kadar uzulecegimi düşünmemiştim :( Allah sonu olmayan ayrılık vermesin insallah.
Size bir sey danışmak istiyorum, aranızda turkmenistan da yaşayan ya da orayla ilgili bilgisi olan var mı? Esim eğer isleri iyi giderse kalmayı düşünüyor, kalırsa ben de gitmek istiyorum. Ama orası hakkında hic bı sey bilmiyorum ve cook merak ediyorum.

benim eşimde yakın zamanda askere gidecek ve inan hergünüm zindana dönüşüyor düşünmekten...rabbime sığınıyorum o sabrını verecektir diye umut ediyorum ve faraha kavuşmaya çalışıyorum..sende dua et ve sabret....allah kimseyi sevdiklerinin hasretiyle sınamasın amin...

Benim esimde yillardir yurt disina gider gelir. Hala ugurlarken aglarim hala alisamadim. Gurbet zor.

Allah kavustursun hakkinizda hayirli olan neyse o olsun

Allah kavustursun ins.
Bizde yurtdisindayiz esimle, arap ulkesinde ama.
Turkmenistanda is alma durumlari olmustu, esimin soylediklerini aktarayim size;
Net bile cok sinirliymis, ben bu ulkede Turkiyede gb rahat sayilirim,
orada bu kadar rahat olamayacagimizi, her seyin daha kisitli oldugunu anlatmisti.
Yani ailecek yasanilacak gb bir yer degilmis.

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. Bakalım zaman e göstercek bize. Biz de o tarz bilgiler aldık sizin dediğiniz gibi..esim rahat etsin tek derdim bu. İnsallah doğumdan sonra da arada gider gelirim tamamen yerleşmesem de

Hamilesin ve bir yıllık bir ayrılık. Çok zor olmuştur heralde. İnşallah herşey gönlünüze göre olur

Allah sağ salim,huzur,mutluluk içinde kavuştursun inşallah.herşey gönlünüzce olsun..

Cok sagolun arkadaslar. 1 yıllık ayrılık ama ayda bir gelecek yeter mı bilmem ama:) zor ama cok istedi ben de kariyerine işine engel olmak istemedim

canim Allah yardimciniz olsun, Allah kavustursun. belkide esinin gittigi yer iyidir. umarim dogum yaptiginda senle ve bebeginin yaninda olur. buarada insaAllah evde yanliz kalmiyorsundur :44:

Yok canım ailemin yanına gectim cok şükür benim rahatım yerinde. Orda ayrı oda düzenledik bekarligimdaki gibi oldu. Bugün konuştuk halinden memnun gibi insallah hep oyle olur. Tek derdim onun orada mutlu ve rahat olması.
Doğumum beklenmedik bı zamanda olmazsa hayırlısıyla gelecek yanımda olacak insallah

öncelikle Allah kavuştursun gerçekten zor..benim eşimde işi dolayısıyla yurtdışına gidiyor senede 5-6 defa ve 1 hafta kalıyor o dönemler bile banim için çok zor oluyor..1 senede uzun gerçekten..türkmenstanı bilmyorm eşim avrupa ülkeleriyle iş yaptığından oraya gidiyor..umarım hakkınızda hayırlısı olur

ayy ne kadar zor ne iş yapıyor eşin

Âmin arkadaslar cok tesekkur ederim, iyi dilekleriniz icin.
Esim inşaat mühendisi, buradan cok daha üst konuma(proje muhendisi) gitti kariyeri icin iyi olacak diye gitmek istedi. Ben de kabul ettim.
Valla benimki doguma Gelecem dedi, yani 3 ay sonra. Ondan sonra da ayda bir gelecek, insallah tutar sözünü :)
Bu ayrılığın tek guzel yani, sevdiğinin kıymetini daha iyi anlıyorsun:) keske diyorum hic kizmasaymisim, kusmeseymisim ;) dönüşte ask tazelemiş oluruz.

gül-kaç merhaba mesajın dikkatimi çekti..bende şu anda 6 aylık hamileyim ve eşim Türkmenistan a gidecek yakında..Türkmenistan hakkında bilgi ararken mesajına rastladım. eşin gitmiş olduğuna göre bana bilgi verebilirsin diye düşündüm..doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum fakat 6 ayaşında bir de kızım var okullar, sasyal yaşam vs hakkında bilgiye ihtiyacım var.. bildiklerini paylaşırsan sevinirim..
:)

Bu erkekler hep hamilelik dönemimizi bekliyor gitmek için sanırım :) sizinkini de Allah kavuştursun insallah

Back
X