Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Allah razı olsun eşim daha evvel 6 yıl kadar Kazakistan'da kaldı şimdide Türkmenistan a geçti sebeb olarak Türkiye de emeğimin karşılığını alamıyorum diyor burda taş çatlasa 2 bin olan maaşı orda 5 bin lira bizimde amacımız bir ev alabîlmek bu defa bizide yanına istedi fakat ben bilmediğim bir yerde doğum yapamam korkarım ama doğumdan sonra inşallah gitmek istiyorumBu erkekler hep hamilelik dönemimizi bekliyor gitmek için sanırım :) sizinkini de Allah kavuştursun insallah
Ozel mj gönderdim.
Sağol canım Allah razı olsun eşim daha evvel 6 yıl kadar Kazakistan'da kaldı şimdide Türkmenistan a geçti sebeb olarak Türkiye de emeğimin karşılığını alamıyorum diyor burda taş çatlasa 2 bin olan maaşı orda 5 bin lira bizimde amacımız bir ev alabîlmek bu defa bizide yanına istedi fakat ben bilmediğim bir yerde doğum yapamam korkarım ama doğumdan sonra inşallah gitmek istiyorum
Ben araştırdım biraz benim için okul çok önemli çünkü 4. Ve 1. Sınıfa giden iki kızımız var orda yaşam nasıl olur bilmiyorum eşim birara bulunduğu yer için güzel değil dedi kendisi izne geldiğinde ayrıntılı olarak konuşacağız inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin âminsanırım çok benzer durumdayız ben de doğumdan sonra aşkabata gitmeyi düşünüyorum. Eşinin yorumu nedir aile ile yaşanılacak biryer miymiş??
Ben araştırdım biraz benim için okul çok önemli çünkü 4. Ve 1. Sınıfa giden iki kızımız var orda yaşam nasıl olur bilmiyorum eşim birara bulunduğu yer için güzel değil dedi kendisi izne geldiğinde ayrıntılı olarak konuşacağız inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin âmin
Senamm ; esim de aynı seyi söylüyor. Hatta bu donemde bile burda is teklifleri oldu istemedi. Ben orda cok daha iyi kazanıyorum , diyor. Haklı da.
Dogum icin gitmemekte doğru karar vermişsin bence çünkü saglık konusunun cok iyi olmadıgı söyleniyor.
Ben çalışmasaydım hic düşünmeden esimin yanına giderdim . Beni tek engelleyen isim, ve bırakmak istemiyorum çalısmayı.
Hayirlisi olsun insallah..
Herkese iyi geceler. Bu sabah esimi is dolayısıyla turkmenistan a yolcu ettim.Ve 1 sene orada olacak.
Bu ayrılığın bu kadar zor olacağını bu kadar uzulecegimi düşünmemiştimAllah sonu olmayan ayrılık vermesin insallah.
Size bir sey danışmak istiyorum, aranızda turkmenistan da yaşayan ya da orayla ilgili bilgisi olan var mı? Esim eğer isleri iyi giderse kalmayı düşünüyor, kalırsa ben de gitmek istiyorum. Ama orası hakkında hic bı sey bilmiyorum ve cook merak ediyorum.
allah kavuştursun gerçekten zordur...ama türkmenistanda yaşanabileceği kanatindeyim "TÜRK" geçiyor ya içinde![]()