kocamı ikna etmem lazım

Cnrozge

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
388
414
23
34
kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacim var fikirlerinizi eksik etmeyin lütfen
ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama koca mi ikna edemiyorum. 30 aylık bir oğlum var
ve hemen hamile kalamıyorum yani oğluma hamile kalmam 3 yıl sürdü
şimdi de arayı çok fazla açmak istemiyorum olsun da doğsun da derken ne kadar zaman geçecek bilmiyorum ve eşim su an bebek istemiyor
ne yapmam lazım bilmiyorum nasıl ikna ederim
sizce nasıl davranmalıyım ne demeliyim

ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama koca mi ikna edemiyorum. 30 aylık bir oğlum var
şimdi de arayı çok fazla açmak istemiyorum olsun da doğsun da derken ne kadar zaman geçecek bilmiyorum ve eşim su an bebek istemiyor
Kocanız 2. çocuğu mu istemiyor, şu an mı istemiyor. İkisi çok farklı şeyler çünkü

Siz usteledikce daha fazla soğur. Biraz ara verin.

Benden çocuk istemeyen adamı zorlamazdım ben olsam istemeyen adamdan ne çocuk yapcam hiç uğraşma
hayır çocuk istiyor sadece bi kaç yıl sonra diyor oğlumuz iyice büyüsün istiyor ama bnde hemen hamile kalalarıyım için. ve sürekli evde olduğum için aralarındaki yaş farki artsin istemiyorum

Israr neden peki? Belki adam yeni bir bebek için zeminin hazır olmadığını düşünüyor. Ona saygı duyun ikna etmeye çalışmayın derim çünkü kabul etse de belki mutlu olmayacak

Neden istemiyor suan eşiniz ?

Zorla ikna olursa, yaşayacağınızı zorluklarda sizi suçlama ihtimali yüksek. İki çocuklu hayatta eşe de daha çok ihtiyaç duyuluyor. İkna etmek için uğraşmayın, zamana bırakın biraz.

Çocuk işi 2 tarafında gönüllü olması gereken bir durum. Tekrar tekrar konuşup bıktırmaktansa, biraz ara verin 1-2 ay. Sonra neşeli olduğu bir anda açın konuyu tekrar. İstemiyorsa da yapacak birşey yok:(

Otuz aylık da küçükmüş hakikaten. Yani iki ihtimal var ya eşiniz bebeğin küçük olduğunu vs düşünüyor çünkü bebek büyütmek genel olarak masraflı. Ya da 2.yi hiç istemiyor siz istemediğiniz için şimdi istemiyorum diyor.

Otuz aylık da küçükmüş hakikaten. Yani iki ihtimal var ya eşiniz bebeğin küçük olduğunu vs düşünüyor çünkü bebek büyütmek genel olarak masraflı. Ya da 2.yi hiç istemiyor siz istemediğiniz için şimdi istemiyorum diyor.
2. bebeği istiyor ama aradaki yaş farkı 5 6 olsun istiyor bana da o kadar fark sıcak gelmiyor açıkcası

Çocuk işi 2 tarafında gönüllü olması gereken bir durum. Tekrar tekrar konuşup bıktırmaktansa, biraz ara verin 1-2 ay. Sonra neşeli olduğu bir anda açın konuyu tekrar. İstemiyorsa da yapacak birşey yok:KK43:
aynen onun istediği zamanda muhtemelen ben istekli olmuycam çünkü aradaki yaş farkı benim için sıkıntı ve sağlık sorunları olan biriyim yani iş işten geçmeden istedim aslında ama konuyu ne zamn açsam şimdi zamanı değil oğlan küçük diyor

Istemiyorsa yapmayın canim, siz istiyorsunuz diye adam neden cocuk yapsın... diyelim yaptı istemeye istemeye ilerde bi işiniz düşse yardim isteseniz bebeginiz huysuz olsa sen israr ettin ondan yaptim sen bak der çıkar bende söylemesi 🤷‍♀️

2. bebeği istiyor ama aradaki yaş farkı 5 6 olsun istiyor bana da o kadar fark sıcak gelmiyor açıkcası
Ama bu eşinizi ikna etmeniz gereken bir konu değil ki? Yani size sıcak gelmiyor diye onu ikna etmeye çalışacaksınız ama o sizi 5-6 yaş için ikna etmeye çalışsa?
Sadece sizin karar alabileceğiniz bir konu değil. Oturur konuşursunuz istemiyorum diyorsa yapacak bir şey yok maalesef. İstemeyen birine çocuk dayatılmaz. Çok özel bir konu çünkü

Ama bu eşinizi ikna etmeniz gereken bir konu değil ki? Yani size sıcak gelmiyor diye onu ikna etmeye çalışacaksınız ama o sizi 5-6 yaş için ikna etmeye çalışsa?
Sadece sizin karar alabileceğiniz bir konu değil. Oturur konuşursunuz istemiyorum diyorsa yapacak bir şey yok maalesef. İstemeyen birine çocuk dayatılmaz. Çok özel bir konu çünkü
haklısınız galiba tekrar hamile kalamayacağımi düşünüp üzerine gitmiş olabilirim. ama doktor da söyledi 2.çocuğu istiyorsanız yapın hemen dedi ve bunu neredeyse 7 8 ay önce söyledi.

Back
X