Kocamı kıskanmaya başladım.

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
10 YILLIK EVLİYİZ 3 KIZIMIZ VAR. EŞİMLE BİRBİMİZE HALA AŞIĞIZ DİYEBİLİRİM.BAŞBAŞA DIŞARI ÇIKARIZ. HER ZAMAN SEVGİMİZİ DİLE GETİRİRİZ. EVLİLİĞİMİZİN İLK YILLARINDA ÇOK MADDİ SIKINTILAR YAŞADIK. HEP BİRBİRİMİZE DESTEK OLDUK. ZAMANLA HERŞEY DÜZELDİ. ŞİMDİ KENDİ İŞİNİ YAPIYOR. ARABA ALDI VS. TABİ KENDİNE GÜVENİ TAVAN YAPTI . BENİM DE AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR ACABA BAŞKASINA BAKARMI BENİ ALDATIRMI. GÜVENCİM TAM HERŞEY ÇOK İYİ GİDİYOR AMA BU DÜŞÜNCEYİ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM.

asıl özgüven yaşaması gereken sizsiniz bence. kocanız sizin desteğiniz olmadan bunları yapabilir miydi. belkide yapamazdı. o başarı sizinde başarınız o yüzden kıskanmayın

özgüveninizi tavan yapın. böyle şey düşünmezsiniz bence
NASIL OLACAK. EŞİM VE ÇOCUKLARIMA KARŞI ÖZGÜVENİM YÜKSEKTİR AMA DIŞARDA BİRAZ PASİFİM. BU DA BENİ ÜZÜYOR. MESELA KIZIMIN ARKADAŞLARININ VELİLERİYLE BİLE KONUŞAMIYORUM SOHBET EDEMİYORU. ÖĞRETMENİYLE FALAN SADECE TELEFONDA KONUŞUYORUM, OKULA GİDİNCE KONUŞAMIYORUM

asıl özgüven yaşaması gereken sizsiniz bence. kocanız sizin desteğiniz olmadan bunları yapabilir miydi. belkide yapamazdı. o başarı sizinde başarınız o yüzden kıskanmayın
EŞİM HEP SÖYLER SAĞOLSUN. SEN OLMASAYDIN BEN HİÇBİŞEY YAPAMAZDIM DİYE. EŞİMİN SEVGİSİNE ÇOK GÜVENİYORUM. O DA BENİM KISKANDIĞIMI ANLADI BU ARALAR. ÖNCEDEN HİÇ KISKANMAZDIM. SENDEN BAŞKASINA BAKARIM GÖZÜM KÖR OLSUN FALAN DEDİ. AMA İÇİMDEN DE ERKEK MİLLETİ DEĞİLMİ DİYE GEÇİRMEDEN EDEMEDİM.

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize. bu arada küçük harfle yazarsanız sevinirim. bu yasak çünkü..

Yaparsa eder giderse varsayımlarla olmaz arkadaşım.
Kötü düşünme negatif şeyleri çekme üzerine
yapacak insan hertürlü yapar.

tutukluğunuz için çözüm kolay daha çok ortama girin sosyalliğinizi artırın

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Ilgi alanınıza göre kurslara falan gitseniz... Hem sizin için bir uğraş olur hem de sosyalleşirsiniz. Kendinize güveniniz gelir.

Esime guvenim tam diyorsun neden kafani karistiriyorsn. Klasik olacak ama esime guveniyorum disardakilere guvenmiyorum manasindami? Dusuncelerine engel olamiyorsan esine sakin belli etme bunu canim

Bence sizde evden çıkın kendinize hobiler edinin ..
Eşiniz karakterli bir adamsa zaten böyle şeyler yapmaz ..
Parayı bulup da değişenden zaten size hayır gelmez ..

öncelikle küçük harfleri kullanın..

merak etmeyin, araba alıp kendi işini yapması sizi aldatacağı anlamına gelmez.. o zaman holding sahibi adamların eşleri ne yapsın değil mi?

Sizi huzursuz eden tavırları oldu mu?

bence kendine ait bir sosyal çevre oluşturmalısın

saç rengını değiştir..farklı ol...ara ara 6 ayda bır saçının rengini guncelle...bu oncelıkle sende ozguven oluşturur..her kadında oldugu gıbı :)

Ortalık evli adam peşinde dolanan sürt.. doluyken, erkek milleti bu kadar gamsız,bencil ve
nankörken endişelenmen çok doğal..
Ben bir erkeğe yüzde yüz güvenmem zaten ama bu paranoyalarla da kendimi yiyip bitirmem..
Yapacak olan adam her türlü yapar çünkü. Gitmek isteyeni zorla tutamam.

Manken gibi olsam da tutamam...
Mükemmel bir kadın olsam da tutamam yani.

Bunu biliyorum ve Allah'a emanet yaşıyorum..

Gitmek isteyene güle güle. Ağlar, zırlar tutunurum hayata yeniden de severim kendimi kapatmam..
Allah hayırlı olanı yaşatsın..Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.. Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…