Kocamı kıskanmaya başladım.

Öncelikle Allah muhabbetinizi arttırsın. Bir ömür mutlu olun inşallah eşiniz ve evlatlarınızla.
İkinci olarak, böyle kuruntu ve vesveselerle kötülüğü kendinize çağırmayın.

Son düzenleme:
sanirim yasiniz yanlis girilmis sisteme,
esinize güveniyorsaniz sorun yapmayin, tabi olabilir hersey kimseye yüzde yüz güvenilmez
ama insallah olmaz, iyi düsünmeye calisin

Son düzenleme:
Bu ne yaman çelişki?
Diğer konularla, burda anlattığınız çok farklı...
Ben de mi paranoya yapıyorum nedir?
Benim gibi düşünenler var mı?

Eğer eşinizle aranız söylediğiniz gibi,bukadar iyiyse boşuna kuruntu yapmayın.
Heleki eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeyin.

Sakin bunu kocanada hissetirme...

Sende ozguvenini tavan yap canim ..

Bu ne yaman çelişki?
Diğer konularla, burda anlattığınız çok farklı...
Ben de mi paranoya yapıyorum nedir?
Benim gibi düşünenler var mı?
Evet eski konularına baktım şimdi,eşinden ilgi beklediğini,eşimi eve nasıl bağlayabilirim diye konu açmış,eşinin sürekli iş kolik olmasından yakınmış sürekli iş iş diye eve geç geliyor yazmış,başbaşa dışarı çıkıyoruz diyor ama eski konularında eşinin sürekli çalıştığını,gezmeye ise sadece anne ve ablasına gittiklerini yazmış.

:):):)

olacagı varsa olur, nasıl engellenebilir ki? ama sen durduk yere evham yapma, öz güvenini yüksek tut. adamın karşısında ezik hallere girme. şu anki düşüncelerin kuruntudan ibaret.

Ben su erkeklerle rahat konusulan ,seni aldatmam,karicigim,senden baskasina bakam,tarzi konusmalar cok sacmave bir o kadarda kendime yapilmis assaglik hissine kapilirim.
Ne demek ya,bunu kocaniza nasil sorarsinizki o da karsiliginda boyle bir cevap verir...bir erkegin hic karisina beni aldatma askim,aldatirsan biter,benden bawkasina bakma gibi sacma konusmalar yaptigini duymadimmm.sanki o rahatligi biz kadinlar erkeklere veriyoruz.bazen benim esime arkadaslari,akrabalari salakca sakalar yaparak,manitan nasill.duger manitayi ara..gibiii..hasta oldugumda diger manitan bakar sana...ay cok terbiyesizzcedegilmi.hic bir bayan kocasinin yaninda esine aysenin manita nasill ne yapiyor gibi sakalar yapiyormuuu.ben duymadimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…