- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi soylenmedihic
-
Adam aciklamasini yapmis, sen kendi kendine senaryo olusturmussun . Yok camin yaninda, kime bakti neden bakti. Yahu oradan gorecegi tek sey arabalar olur.cevap bekliyorum
Adamın gözünü ne kadar korkuttuysan artık
Belki de sen erken duşa girdin ve sana söylemeye çekindi.
Telefona bakıp yaptı desen anlarım da insan dışarı bakayım da belki bir kadın görüp tahrik olayım demez herhalde.
Ne diyorsun?!!!
Adam kendi vücuduna sizden izin almadan mı dokunmuş? Hemen boşanın.
Barjer ne?
Berjer mi demek istediniz?
Koltugun adini ogrenmeden evlenmeseydiniz keske , koltuk onemli, hatta bence konudaki en onemli sey o
Tabi tabi zaman kaybetme hmn boşan terbiyesiz adam niye mastürbasyon yapmışki çıksın dışarda kendini tatmin edsinBu olayı dün yaşadık. Olayı tüm netliği ile anlatmak istiyorum. Bayram tatili için 8 günlük bir tatildeydik ve tatilde aile ziyaretiydi. Cinsel ilişki yaşayamadık ve öncesi ramazan sebebi evimizde gece kalanlar vs. olması sebebi ile çok fazla olmadı. Haftada ortalama 1 gibi oldu yani. İlişkiye girdik eşimin erken boşalması sebebi ile ben orgazm olamadım. Aradan 1 saat geçmiştir o uyuyordu uyandı bende duşa girdim ama hemen çıktım. Üzerime elbisemi giydim direk salona geçtim ve şok içindeydim masturbasyon çekmiş iş bitmiş elinde peçete barjerin arkasına geçmiş.(barjer pencerenin önünde duruyor). Başta söylemek istemedi bacağım kaşınıyordu onu kaşıdım dedi. elindeki peçeteye ise balgam gelmiş ama sonrasında şöyle dedi ben erken boşalmaktan rahatsız oluyorum seni tatmin edemiyorum böyle hissettiğim için yaptım. Akşama daha iyi bir sex yapmak için çünkü uzun zamanın birikimi var yine erken boşalacak yapmazsam diye dedi. Banyodan su sesi kesilince hemen koltuğun arkasına geçmiş ne olur ne olmaz diye bende duştan çıkmam ve oraya gitmem 1 dk sürmemiştir. pencerenin önü olduğu için aklıma bin türlü şey geldi acaba oradan geçen gidenlere mi baktı vs. neler duyuyoruz. Ama benim gördüğüm yönde tek göreceği yer araba bir insan değil hemen dışarı baktım onu gördüğümde ama etrafta hiç kimse yoktu. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Daha 8 aylık evliyim ama birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz. Bu benim kuruntum mu diyeceğin böyle bir şey yapması bile doğru değil kafam allak bullak resmen. Ne yapmalıyım bilmiyorum ya dışarıda geçen birini düşündüyse resmen sapıklık olur. Böyle bir durum yaşayan duyan bilen yardım. Boşanmalı mıyım
eline eline vursaydın keşke..
hayır onun telefonu sarjdaydı benimki de yatak odasında yakınında öyle birşey yoktu. Sonrasında anlatı böyle böyle diyeOkurken benim de aklıma dışarıda birine baktığı geldi ama ayakta aleni şekilde durup yapacak kadar akli melekelerini yitirmiş midir bilemedim.
Odada bilgisayar, telefon ya da tablet var mıydı?
Bu konu dışında yaptığı şeye suç bulamadım ben. Erken boşalmak erkek için de pek rahatlatıcı değildir sanırım. Böyle şeyleri açıkça konuşabilirseniz ikiniz için de daha kolay olur.
Ben okumuştum bu mast işini. Kocanın sana söylediği gibi ilişkinizi uzatmaya etkisi falan olduğunu sanmıyorum aksine buna alışan normal ilişkiden zevk alamıyormuş ve normal ilişkiyi istemiyormuş hep mast yapmak istiyormuş.
Üstelikte zararı çokmuş
Hastalık gibi bir şey günah zaten
Yani boşanmak biraz fazla mı olur bilemedim. Önce bu huyundan vazgeçirmeye çalışsanız?
Daha önce oldu mu böyle şüpheleriniz? Eşiniz böyle bir istedi neden size söyleyemedi?
Buarada gerçek olduğunuzu sanmıyorum.
cinsel sorunları var olan adam şu ana kadar neden bir tedavi olmadı? Cinsel hayatınız bayram öncesinde de pek parlak gelmedi bana açıkçası.adamın mastürbasyonuna takılacagına gerçek sorunlara odaklansan daha faydalı olacak sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?