KOCAMI MASTURBASYON YAPARKEN YAKADIM

Hakime ne diyeceksiniz kocam beni eliyle aldattı o yuzden 13 yili çöpe atıp bosuyorum Bu kadar kolay mı gercekten bir evlilik bitirmek

Adam hem yetersiz hissetmiş hem de sizden çekinip gizli gizli yapmış. Bence asıl sorun olacak şey bu cinsel hayatınızda.

Erken boşalma konusunda bir terapiye gitmeyi öneriyorum. Masturbasyon yapması da tam olarak, kendi bedeni kendi kararı. Sizinle yaşadığı cinselliği etkilemediği ve aldatmadığı sürece. Ayrıca tam o anda yoldan geçen biri eşinizin etkileneceği biri olacak da, eşiniz tahrik olacak da, masturbasyona başlayacak da... Biraz fazla kuruyorsunuz bence. Eşinize kızmış olsanız bile yıkıcı değil yapıcı yaklaşın ki daha fazla uzaklaşmasın ve bir şey gizlemek zorunda hissetmesin kendini, bu ilişkinize zarar verir.

Bir de şöyle bir şey var. Erken boşalma olduğunda erkek de çok fazla haz almıyor, orgazm olmuyor çoğu zaman. Sadece boşalmış oluyor. O nedenle sonrasında kendini tatmin etmek istemiş olabilir. Çok doğal. Siz asıl bu sorunu çözün.

Yok o işi bıraksın o ergen gibi devam ederse siz daha soyunurken tutamaz
Seni düşündüm falan da filan da yemeyin .O ona alışmış öyle devam eder .

Esin bence dogru söylüyor gibi geldi. Erken boşalan erkekler ikincide uzun sürüyor evet ilkinde hemen bosaliyorsa da hiç birsey anlamiyor ne o ne sen. Bu seferlik affet yapacaksada senin yaninda yapsın gizli sakli degil sevisirken utanmiyorda bunu yaparken mi cekiniyor

Erken bosalmasini yuzune vuruyosan ya da ima ediyosan bi'sekilde sen de suclusun. Her seyi gectim de mahkemeye gidersen baska bir bahane bul gulerler adama

Sürtünmeyle hamile kalacağını düşünenlerle, mastürbasyon yapan kocayı boşamak isteyenler revaçta. Gün geçmiyor ki senaryo değişikliği görmeyelim. Yeri geliyor rüya görüyorlar, o zamanda neden rüya gördün diye mi boşanmak isteyeceksiniz? Tazminat ve nafaka talebiyle davayı hemen açın kocam beni eliyle aldattı diye

daha önce böyle bir şüphem hiç olmadı. gerçeklikle ilgili birşey isbatlayamam size ama böyle birşey de dalgaya alınacak konu değil
Aslında konu çok ciddi ama açma şekliniz yanlış. O yüzden de bu şekilde tepki gösterdi insanlar.
Siz eşinizin sapık olduğundan şüphelendiğiniz için boşanmayı düşündünüz değil mi?

Yahu yorumlara tebessüm ederken şu yorumu görünce kahkaha attım ayy güzel özetlemişsiniz
Fake diyen pek olmamış, ama fena dalgaya dönüşmüş konu konu sahibi de kuş olup uçtu zaten neyse normaldir efenim böyle şeyler,koltuğun arkası olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere uzatmaya lüzum yok diyorum ve gidiyorum

Valla ben fake dedim, rapor ettim yöneticilere ondan mıdır bilmem uçuşa geçti konu sahibi. Bana inandırıcı gelmedi konu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…