KOCAMI MASTURBASYON YAPARKEN YAKADIM

hayır onun telefonu sarjdaydı benimki de yatak odasında yakınında öyle birşey yoktu. Sonrasında anlatı böyle böyle diye

Hayal gücünü kullanmıştır o zaman.
Sorununu konuşun, beraber çözmeye çalışın.
Sorun çözülse bile sizi ihmal etmediği sürece kendi kendine takılmasında bir sorun yok bence.

okudum araştırdım diyorum kulaktan dolma diyorsunuz.
Hiçbir bilgisi olmadan tahminen yorum yapanların söyledikleri daha doğru ve gerçekçi oluyor sanırım
Saygılar efenim

Böyle bir olay olunca bende araştırdım. söylediği olay var sırf uzun gidebilmek için yapılıyormuş. işte ilk defa gördüm bilemem hep yapıyor mu yapsa cinselliğimizi de etkilerdi diye düşünüyorum

İlişkiyi uzatmaya etkisi var efenim. Aynen kocasının söylediği gibi. Cinsel ilişkide ikinci birleşme daha uzun sürer ya hani, onun gibi düşünün. Pipi bir sakinleşiyor, heyecanından arınıyor. Olgunlaşıp sakince hareket ediyor sonrasında. Yani ilk posta ya da mastürbasyon için pipiyi, sivilceli bir ergen gibi düşünün. İkincide ise, 35 yaşında yauşuhlu olgun abiye dönüşüyor.

Bu kadar igrenc ayrintiyla anlattigin konu icin degil de disaridakilere bakacak kadar sapik olabilme ihtimalini dusundugun icin guvenmedigin icin bosan.

İlla telefona tablete bakması gerekmiyor boşalması için:) ay güldüm nedense konu sahibi erken boşalan erkekler önce bir boşalma yaşayıp ikincisinde daha geç gelmeyi hedefliyorlar çözümü bu değil tedavi fakat eşinizin amacı sizi tatmin etmek için gibi geldi bana abartmayın üstüne gitmeyin yasaklanan şeyler daha cazip gelir erkeklere 11yıllıl tecrübeyle söylüyorum..ayrıca şirin şirin kocanı tedaviye yönlendirin küçük dozda antidepresanları erkeklerin yüzde 90 nı geç boşalmak için kullanıyorlar özetle basit bir tedavisi var

Tam gününüzdesiniz bugün efenim yorumlar fevkalade

Boşanmali mi ?
Boşalmali mi ?
Yav sizler ne kadar cabuk koca boşuyorsunuz böyle..? Adamcagiz seni düşünmüş daha ne istiyorsun?

He olabilir. Ben denk gelmemiştim. Ama neden bu şekilde yapıyor ki ilişki esnasında tekrar orgazm olamıyor mu. Hani ikinci sefer daha üzün sürer o şekilde de

O işe de yarıyor demek bunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…