- Konu Sahibi soylenmedihic
-
hayır onun telefonu sarjdaydı benimki de yatak odasında yakınında öyle birşey yoktu. Sonrasında anlatı böyle böyle diye
okudum araştırdım diyorum kulaktan dolma diyorsunuz.Ben de ne zaman kulaktan dolma bilgileriyle biri gelip bağımlılık, zararlı, günah diyecek diye pusuda bekliyordum. Bu konuların olmazsa olmazı çünkü bu. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, gözümüz yollarda kalmıştı.
Ben okumuştum bu mast işini. Kocanın sana söylediği gibi ilişkinizi uzatmaya etkisi falan olduğunu sanmıyorum çünkü aksine buna alışan normal ilişkiden zevk alamıyormuş ve normal ilişkiyi istemiyormuş hep mast yapmak istiyormuş.
Üstelikte zararı çokmuş
Hastalık gibi bir şey günah zaten
Yani boşanmak biraz fazla mı olur bilemedim. Önce bu huyundan vazgeçirmeye çalışsanız?
Ben okumuştum bu mast işini. Kocanın sana söylediği gibi ilişkinizi uzatmaya etkisi falan olduğunu sanmıyorum çünkü aksine buna alışan normal ilişkiden zevk alamıyormuş ve normal ilişkiyi istemiyormuş hep mast yapmak istiyormuş.
Üstelikte zararı çokmuş
Hastalık gibi bir şey günah zaten
Yani boşanmak biraz fazla mı olur bilemedim. Önce bu huyundan vazgeçirmeye çalışsanız?
Barjer ne?
Berjer mi demek istediniz?
Koltugun adini ogrenmeden evlenmeseydiniz keske , koltuk onemli, hatta bence konudaki en onemli sey o
Ahahjsjs bir daha yaparsa pipisi düşer zaten. Bunu da söylesin. Kara kara böcükler gece pipisini emcükler. Ayıptır, pipi ellenmez.
Bu arada ellerini yıkadı mı sonrasında konu sahibi?
direk wc gitti ve yıkadı
1 saat geçmiş neden hemen duşa girdiniz ki
Devamı gelecekti belki?
Tam gününüzdesiniz bugün efenim yorumlar fevkaladeİlişkiyi uzatmaya etkisi var efenim. Aynen kocasının söylediği gibi. Cinsel ilişkide ikinci birleşme daha uzun sürer ya hani, onun gibi düşünün. Pipi bir sakinleşiyor, heyecanından arınıyor. Olgunlaşıp sakince hareket ediyor sonrasında. Yani ilk posta ya da mastürbasyon için pipiyi, sivilceli bir ergen gibi düşünün. İkincide ise, 35 yaşında yauşuhlu olgun abiye dönüşüyor.
İçiniz rahat olsun eşiniz haklı bence sadece mekanı ayarlayamamış.Yıldızlara bakarak ufkunu da genişletmiş olabilir. Bu yüzden boşanmayın derim.
He olabilir. Ben denk gelmemiştim. Ama neden bu şekilde yapıyor ki ilişki esnasında tekrar orgazm olamıyor mu. Hani ikinci sefer daha üzün sürer o şekilde deBöyle bir olay olunca bende araştırdım. söylediği olay var sırf uzun gidebilmek için yapılıyormuş. işte ilk defa gördüm bilemem hep yapıyor mu yapsa cinselliğimizi de etkilerdi diye düşünüyorum
O işe de yarıyor demek bunu bilmiyordumİlişkiyi uzatmaya etkisi var efenim. Aynen kocasının söylediği gibi. Cinsel ilişkide ikinci birleşme daha uzun sürer ya hani, onun gibi düşünün. Pipi bir sakinleşiyor, heyecanından arınıyor. Olgunlaşıp sakince hareket ediyor sonrasında. Yani ilk posta ya da mastürbasyon için pipiyi, sivilceli bir ergen gibi düşünün. İkincide ise, 35 yaşında yauşuhlu olgun abiye dönüşüyor.
Valla barjerden konuya odaklanamadim benYapma etme Milana. Pipisine dokunmuş adam ne barjeri?
Ben sizin caniniz degilimmillet ne dediğimi anladı sen dahil
o zaman sorun yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?