- 29 Kasım 2017
- 187
- 169
- 18
- 35
- Konu Sahibi canisi canisi
-
hemde hiic. okadar iyi oynadiki sorma.Nasıl yani?
Hiç mi fire vermedi?
İyi oynamış!
kesinlikle . bende kabul etmedigim icin devamli kavga ediyoruz.Başlığı okuyunca ilk düşündüğüm şey, kim değiştirebilmiş ki sen değiştireceksin oldu.
Zor değişmez.Zaten uyumlu olsa orta yol bulmaya çalışırdı ama seninki kendi dediğini
kabul ettirme derdinde onun için değişmez.
kesinlikle haklisiniz.Allah yardimciniz olsun baska diyecek bir sey bulamadim.bir tavsiyem yok maalesef.bes lira on liranin hesabini sormak nedir cocuga veriyoruz hergun harclik diye.degistircem diye kendinizi yipratmayin sahip olduklarinizla mutlu olmaya bakin.cocugunuz buyuyunce de calisin kendi paranizi kazanin.hos onu da size rahat rahat harcatmaz boylesi ama...
ah onu eskiden yapardim ama okadaar yiprandimki 44 kilo kaldim . bebegime yeteyim de gerisini bosvereyim diyorum.Uçan tekme atmayı öğrenin
Bi nebze içinizi rahatlatır.
en iyisini yapmissiniz. bende evlendigim ilk aylar issizlik maasi aliyordum evlenmeden once cikmistim isten onu bile elimden aldi. ben gercek yuzuni ozaman ogrendim.hukuki olarak maddi şiddet uygulama olarak geçmiyor muydu bu durum? siz çalışmayıp çocuk için evde kalıyorsanız size maddi anlamda para vermek zorunda sonucta.
ben de evliliğimin başında hamile kalmıştım eşimin ne tepki vereceğini bilmediğim için çalışmayacağım dönem için para koymuştum kenara. çok şükür hiç parasız bırakmadı ama yine de iyiki kenarda param varmış dedim.
geciyor valla geciyorda olan bana kaliyor. bekarlik halimden eser kalmadi .cok guzel kizdim 55 kiloda. simdi 44 kilodyim. okadar bakimsiz kaldimki uzerime bile senede birkez bisey alabiliyorum oda vicdanina kalmis tabi..Böyle adamla ömür gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?