kocami nasil degistirebilirim

canisi canisi

bal oglumm
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
187
169
18
35
merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.

bunu soyleyende kayinpederim olacak adam annesi bile kadin olmasina ragmen ogluna destek cikiyor. neymis biz kaynanamdan cok cektik sende cekeceksin demezmi. buyuk kavga kopardim 1 ay once.

Başlığı okuyunca ilk düşündüğüm şey, kim değiştirebilmiş ki sen değiştireceksin oldu.

Zor değişmez.Zaten uyumlu olsa orta yol bulmaya çalışırdı ama seninki kendi dediğini

kabul ettirme derdinde onun için değişmez.

kesinlikle . bende kabul etmedigim icin devamli kavga ediyoruz.

Allah yardimciniz olsun baska diyecek bir sey bulamadim.bir tavsiyem yok maalesef.bes lira on liranin hesabini sormak nedir cocuga veriyoruz hergun harclik diye.degistircem diye kendinizi yipratmayin sahip olduklarinizla mutlu olmaya bakin.cocugunuz buyuyunce de calisin kendi paranizi kazanin.hos onu da size rahat rahat harcatmaz boylesi ama...

kesinlikle haklisiniz.

O değişmeyecek net.
Evine bakmıyor diye tazminat davası açıp alırsınız ancak ondan para.
Böyle bir hakkınız var,boşanmanıza da gerek yok, tazminata mahkum ediyor hakimler onu.

evime bakiyor yalan yok. beraber alisverise cikiyoruz. iki sorun var. biri ailesinin geri kafaliligini cekmem. surekli kavga ediyorum onlarla bu yuzden. ikinciside benim evde 14 aylik bir oglum var. esim 3 vardiya calisan biri bana 1 lira bile harclik verse onu geri istiyor. benim evde kucul cocugum var bak sen yokken acil bisey olur allah korusun diyorum napicam bi taksi param bile yoksa diyorum bisey olmaz diyor.

hukuki olarak maddi şiddet uygulama olarak geçmiyor muydu bu durum? siz çalışmayıp çocuk için evde kalıyorsanız size maddi anlamda para vermek zorunda sonucta.
ben de evliliğimin başında hamile kalmıştım eşimin ne tepki vereceğini bilmediğim için çalışmayacağım dönem için para koymuştum kenara. çok şükür hiç parasız bırakmadı ama yine de iyiki kenarda param varmış dedim.

en iyisini yapmissiniz. bende evlendigim ilk aylar issizlik maasi aliyordum evlenmeden once cikmistim isten onu bile elimden aldi. ben gercek yuzuni ozaman ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…