kocami nasil degistirebilirim

vallahi yaparim cunku yontemler ariyorum. esim zaten adam olmayacak cins degil ...esim ailesinden dolayi boyle yetismis uyguluyor.asla ezdirmiyorum kendimi bu yuzden cazgir huysuz geline cikti adim. ama yontemlerin guzel :))

Hadi evlenmeden anlamadın,evlenince herşeyi görüp neden çocuk yaptın.
Kimse değişmez,sen değiş ve köleliğe alış.
Bu hayatında sana mutluluklar

Malesef ben insanların değişeceğine inanmıyorum ki hele böyle konularda üzgünüm

Nasıl yani senin veya cocugun başına bişe gelse hastaneye gidecek paran bile yok...Benim esimde tam aksine hep ewe para koyar bise olursa al der.Isin zor canm bole adamlar deismez.Kendini yorma...Tek yapacagin ewladin buyuyunce calismak.

insanlar değişmez malesef.. Bi yerde özü hep aynı kalır

Hep söylüyorum sadece eş ile evlenmiyoruz aile ile de evleniyoruz. Sen şimdi eşinin ailesini bir ortama sokamazsın sırf onların o cahil düşünceleri nedeni ile ? Eşin nereli ?
kesinlike. esimde bende sivasliyiz ama ben istanbulda dpgdum buyudum. esim koyde dogmis buyumus ailesiyke.yalniz sevgililik nisanlilik donemlerimizde okadar gorgulu efendiydiki kendini gelistirmis nekadar guzel dedim icimden. ailesi tam bir basbelasi. esimin eski sevgililerinden bana bahsetmesi. ben evlendikten sonra beni istemediklerini soylemesi.bende catir catir kavga ettim cevaplarini verdim. so ucta biz bu aileye gule oynya giriyoruz saygisizlik etmeyelim diyoruz oyle degilmi. ama zorla insani cileden cikariyolar napayim.

Nasıl yani senin veya cocugun başına bişe gelse hastaneye gidecek paran bile yok...Benim esimde tam aksine hep ewe para koyar bise olursa al der.Isin zor canm bole adamlar deismez.Kendini yorma...Tek yapacagin ewladin buyuyunce calismak.
inanki yok ve ben bu gorgu kurallarini olmasi gereken seyleri ogretmeye calismaktan biktim

inanki yok ve ben bu gorgu kurallarini olmasi gereken seyleri ogretmeye calismaktan biktim
Bu bir gorgu kurali deil canm vicdan ve merhamet sadece...seni vicdansizca parasiz birakabiliosa bu adam deismez.Allah islah eder inşallah kendini yipratma.sen yinede bi sekilde harclik vs alabiliosan onlari koy kenara mazallah bise olsa ewde paran olsun

cocugumun olmasini ben istedim. asiri duskunum cocuklara. kocami seviyorum sadece gorgu acisindan maddi acidan nasil degistireblirim diyorum. adam bana dayak atmiyor eviyle ilgileniyor. ama eve para birakmak istemiyor ve ailesinin cok etkisinde kaliyor neyapablirom diyorum.

sadece ailesinden dolayi ve para yonunden skintimiz var.oda bunu biliyor esim. fakat anne baba iste napayim diyor.ben sana sil at demiyorum biraz mesafe koy herseye karismalarina izin verme diyorum. eve bize para birak bi misafirim gelir belki evimde eksigim vardir diyorum. ben gelirken alirim ne istersen diyor. almiyor degil

Senin kocanın söylemlerini söyleyen bir erkeğe yağmurlu günde su istese, su vermem. Dayak atmıyor evle ilgileniyor diyorsun da kadının nesine para demek seni insan yerine koymaması demektir. Ben olsam en az 5 defa boşamıştım böyle birini. Bu yüzden değişir diye tavsiye vermeyeceğim çünkü değişmez. Yaşlandıkça beter olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…