- 29 Kasım 2017
- 187
- 169
- 18
- 35
- Konu Sahibi canisi canisi
-
vallahi yaparim cunku yontemler ariyorum. esim zaten adam olmayacak cins degil ...esim ailesinden dolayi boyle yetismis uyguluyor.asla ezdirmiyorum kendimi bu yuzden cazgir huysuz geline cikti adim. ama yontemlerin guzel :))Kafa değişmez ama hareketleri kendi lehinize çevirebilirsiniz. Eğer boşanmak istemiyorum diyorsanız farklı yollarla para koparmaya çalışın. Temizlik yapmayın mesela neden derse bundan sonra parayla yapıcam deyin. Istediği bir şeyi parayla yapın. Hatta beni taşlayacaklar biliyorum ama kadınlık da parayla yapın bir süre bence... Bir arkadaşımın başına geldi benzer şeyler ve o böyle düzeltti adamı. Ben de asla düzelmez saçmalama demiştim ona ama hayretler içinde adamın değişimini gördüm. Bu sürekli olmayacak, zor bir süreç olacak ama sonunda kazanırsınız. Zaten kendinizi ezdirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Temizlik yapmak zorundasın derse anan gelsin bedava yapsın madem, kadınlık isterse akıl aldığın baban yapsın karılık sana deyin. Dinimizde de kanunda da erkek kadına para vermek zorunda. Hatta pazardan vs artırdığınız paradan kendi adınıza hayır bile yapabilirsiniz. Kendinize bir banka hesabı açın ve tırtıkladığınız paraları oraya yatırın. Bu yorumdan sonra taşlar bana yönelecek farkındayım, gardımı aldım bekliyorum.
Arkadaş gerçekten çözüm istemiş, savaşmaya da hazır diye böyle bir çözüm sundum. Etrafımda eşiyle birlikte olduktan sonra para alan bile var inanın. Doğru yanlış göreceli tartışılır. Arkadaş evliliğini sürdürmek istiyorsa bence iyi bir yöntem olabilir sanki. ..
Ikinci çocuğu da yapın, belki o zaman düzelir.Hadi evlenmeden anlamadın,evlenince herşeyi görüp neden çocuk yaptın.
Kimse değişmez,sen değiş ve köleliğe alış.
Bu hayatında sana mutluluklar
evet bu kafayla böyle devam ediyor hayatlar,bizde okuyoruz hergün.Ikinci çocuğu da yapın, belki o zaman düzelir.
Nasıl yani senin veya cocugun başına bişe gelse hastaneye gidecek paran bile yok...Benim esimde tam aksine hep ewe para koyar bise olursa al der.Isin zor canm bole adamlar deismez.Kendini yorma...Tek yapacagin ewladin buyuyunce calismak.merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
kesinlike. esimde bende sivasliyiz ama ben istanbulda dpgdum buyudum. esim koyde dogmis buyumus ailesiyke.yalniz sevgililik nisanlilik donemlerimizde okadar gorgulu efendiydiki kendini gelistirmis nekadar guzel dedim icimden. ailesi tam bir basbelasi. esimin eski sevgililerinden bana bahsetmesi. ben evlendikten sonra beni istemediklerini soylemesi.bende catir catir kavga ettim cevaplarini verdim. so ucta biz bu aileye gule oynya giriyoruz saygisizlik etmeyelim diyoruz oyle degilmi. ama zorla insani cileden cikariyolar napayim.Hep söylüyorum sadece eş ile evlenmiyoruz aile ile de evleniyoruz. Sen şimdi eşinin ailesini bir ortama sokamazsın sırf onların o cahil düşünceleri nedeni ile ? Eşin nereli ?
inanki yok ve ben bu gorgu kurallarini olmasi gereken seyleri ogretmeye calismaktan biktimNasıl yani senin veya cocugun başına bişe gelse hastaneye gidecek paran bile yok...Benim esimde tam aksine hep ewe para koyar bise olursa al der.Isin zor canm bole adamlar deismez.Kendini yorma...Tek yapacagin ewladin buyuyunce calismak.
benim esim eve para koymaz. ne istiyosan aliyoruz ya der. ozel hicbirsey alamazsin kendine. bir ped bile. herseyi o alacakmis para benim neyimeymis. bunlar hep babasinin laflari isteinanki yok ve ben bu gorgu kurallarini olmasi gereken seyleri ogretmeye calismaktan biktim
asla. bir cocugum var o bana yeter. buyusun okuluna baslasin bende ise basliyicam.Ikinci çocuğu da yapın, belki o zaman düzelir.
Bu bir gorgu kurali deil canm vicdan ve merhamet sadece...seni vicdansizca parasiz birakabiliosa bu adam deismez.Allah islah eder inşallah kendini yipratma.sen yinede bi sekilde harclik vs alabiliosan onlari koy kenara mazallah bise olsa ewde paran olsuninanki yok ve ben bu gorgu kurallarini olmasi gereken seyleri ogretmeye calismaktan biktim
Nedemek ikinci cocukta duzelir.boyle bi adama cocuk yapmak icin guvenilirmi?hayret ediorm sizin boyle fikirlerinize.cocuk sanki kurtarici bir plan.2. cocuk olunca duzelirmisss.Ikinci çocuğu da yapın, belki o zaman düzelir.
cok haklisiniz.Bu bir gorgu kurali deil canm vicdan ve merhamet sadece...seni vicdansizca parasiz birakabiliosa bu adam deismez.Allah islah eder inşallah kendini yipratma.sen yinede bi sekilde harclik vs alabiliosan onlari koy kenara mazallah bise olsa ewde paran olsun
kinaye yapmis aslinda :))Nedemek ikinci cocukta duzelir.boyle bi adama cocuk yapmak icin guvenilirmi?hayret ediorm sizin boyle fikirlerinize.cocuk sanki kurtarici bir plan.2. cocuk olunca duzelirmisss.
Senin kocanın söylemlerini söyleyen bir erkeğe yağmurlu günde su istese, su vermem. Dayak atmıyor evle ilgileniyor diyorsun da kadının nesine para demek seni insan yerine koymaması demektir. Ben olsam en az 5 defa boşamıştım böyle birini. Bu yüzden değişir diye tavsiye vermeyeceğim çünkü değişmez. Yaşlandıkça beter olur.cocugumun olmasini ben istedim. asiri duskunum cocuklara. kocami seviyorum sadece gorgu acisindan maddi acidan nasil degistireblirim diyorum. adam bana dayak atmiyor eviyle ilgileniyor. ama eve para birakmak istemiyor ve ailesinin cok etkisinde kaliyor neyapablirom diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?