- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.759
- 1.123
- Konu Sahibi canisi canisi
Kadını kadın yapan nelermis :))O kadın evde hiç bi iş yapmasın. Kadını kadın yapan hiç birşey yapmasın. O zaman anlarlar kadın olmanın değerini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadını kadın yapan nelermis :))O kadın evde hiç bi iş yapmasın. Kadını kadın yapan hiç birşey yapmasın. O zaman anlarlar kadın olmanın değerini.
Biz herşeyiz valla . Anlatsam sayfalara sığmazKadını kadın yapan nelermis :))
Canım o pembe gözlüklerini bir köşeye koy o adamla aynı evde o aile ile aynı ortamda yetişirse illaki onlardan bir şey alır bu işler anlatmakla olsaydı çocuklara her şeyi anlatırdık eğitirdik olur biterdi ama öyle değil çocuklar gözlemcidir o küçücük akıllarına gördüğü her şey işler sen istesen de istemesen de bilinç altı bu o aile göreceği de kadınların ikinci sınıf insan olduğu istediğin kadar aksini anlat çocuğun gördüğü bu normal saydığı bu olacak çocuk olmasa şu bu da demeyin çocuk olana kadar sanki hiç bu adamı görmediniz beraber ev paylaşmadınız ailesini hiç görmedin mi ne biçim insan olduklarını hepsi birden hamile olduğun gün dank etmedi herhalde bile isteye böyle bir ortamda hamile olup doğurup aslında çocuğum olmasa çok şey göze alırdım diye kendinizi avutmayınbiz olmasak aslinda hicler de iste. onu anlamiyorlar. e napayim ailesi duzgun yetistirememis cahilin onde gidenleri . cocugum olmasa cok seyi goze alirdim da mijicik bebegim var . ama ahtim var ben oglumi asla ve asla babasina benzetmiyicem.sevsin saysin ama kesinlikle esimin sozlerini ogluma rehber etmiyicem
Canım o pembe gözlüklerini bir köşeye koy o adamla aynı evde o aile ile aynı ortamda yetişirse illaki onlardan bir şey alır bu işler anlatmakla olsaydı çocuklara her şeyi anlatırdık eğitirdik olur biterdi ama öyle değil çocuklar gözlemcidir o küçücük akıllarına gördüğü her şey işler sen istesen de istemesen de bilinç altı bu o aile göreceği de kadınların ikinci sınıf insan olduğu istediğin kadar aksini anlat çocuğun gördüğü bu normal saydığı bu olacak çocuk olmasa şu bu da demeyin çocuk olana kadar sanki hiç bu adamı görmediniz beraber ev paylaşmadınız ailesini hiç görmedin mi ne biçim insan olduklarını hepsi birden hamile olduğun gün dank etmedi herhalde bile isteye böyle bir ortamda hamile olup doğurup aslında çocuğum olmasa çok şey göze alırdım diye kendinizi avutmayın
Cidden bir kadın da kabul etmez çocuktan önce böyleydi hataydı diye sanki hakaret etmişiz gibi davranıyorlar bizim hata dediğimiz çocuk değil kimsenin evladına lafımız yok ama kadın konu açıyor ev kaos ortamı çocuk olmasa giderim diyor e niye çocuk yaptın diyoruz pişman değilim o benim her şeyim tamam mı diye atar yapıyor e biz senin çocuğuna laf etmiyoruz ki madem bu kadar mutsuzsunuz niye birde küçük bir çocuğun mutsuzluğunu ekliyorsunuz buna bir de şey var çoçuğum babasız büyümesin lüfen büyüsün ya lütfen böyle babalardan öğrendiklerini hiç öğrenmesinler daha iyi bir insan evlenecek yaşa geliyorsa bunları idraak edebilmesi lazım biz gül gibi evlilikte çocuk yapmaya çekiniyoruz aman iyi yetiştirebilir miyiz aman yetebilir miyiz diye insanlar kaos ortamında ne cesaret yapıyor hayret bu arada konu sahibi bu mesajım sana değil genel olarak bir sitemKatılıyorum. Çocuk ne görürse onu uygular.
Ve yine katılıyorum çocuk haberi gelinceye kadar çok bonkördü de bir anda mı değişti?
Elbette hayır.
Bile bile lades demissiniz.
kendini asla belli etmedi ailesi de oyle cok iyi oyunculuk sergilediler malesef. bende tabiri caizse essekten dusmuse dondum. evlendikten sonra. nasil yani ben boyle insanlarin mi icine girdim diye saskinliktan kendimi alamadimNerden buluyorsunuz boyle rezil adamları da evleniyorsunuz merak ediyorum