kocami nasil degistirebilirim

biz olmasak aslinda hicler de iste. onu anlamiyorlar. e napayim ailesi duzgun yetistirememis cahilin onde gidenleri . cocugum olmasa cok seyi goze alirdim da mijicik bebegim var . ama ahtim var ben oglumi asla ve asla babasina benzetmiyicem.sevsin saysin ama kesinlikle esimin sozlerini ogluma rehber etmiyicem

Boylelerine hem kel hemde fodul derler o adam değişmez sen ne taktiği denersen dene bir iş bul çalış onun eline bakma.

Kafa değişmez ama hareketleri kendi lehinize çevirebilirsiniz. Eğer boşanmak istemiyorum diyorsanız farklı yollarla para koparmaya çalışın. Temizlik yapmayın mesela neden derse bundan sonra parayla yapıcam deyin. Istediği bir şeyi parayla yapın. Hatta beni taşlayacaklar biliyorum ama kadınlık da parayla yapın bir süre bence... Bir arkadaşımın başına geldi benzer şeyler ve o böyle düzeltti adamı. Ben de asla düzelmez saçmalama demiştim ona ama hayretler içinde adamın değişimini gördüm. Bu sürekli olmayacak, zor bir süreç olacak ama sonunda kazanırsınız. Zaten kendinizi ezdirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Temizlik yapmak zorundasın derse anan gelsin bedava yapsın madem, kadınlık isterse akıl aldığın baban yapsın karılık sana deyin. Dinimizde de kanunda da erkek kadına para vermek zorunda. Hatta pazardan vs artırdığınız paradan kendi adınıza hayır bile yapabilirsiniz. Kendinize bir banka hesabı açın ve tırtıkladığınız paraları oraya yatırın. Bu yorumdan sonra taşlar bana yönelecek farkındayım, gardımı aldım bekliyorum. :D
Arkadaş gerçekten çözüm istemiş, savaşmaya da hazır diye böyle bir çözüm sundum. Etrafımda eşiyle birlikte olduktan sonra para alan bile var inanın. Doğru yanlış göreceli tartışılır. Arkadaş evliliğini sürdürmek istiyorsa bence iyi bir yöntem olabilir sanki. ..

biz olmasak aslinda hicler de iste. onu anlamiyorlar. e napayim ailesi duzgun yetistirememis cahilin onde gidenleri . cocugum olmasa cok seyi goze alirdim da mijicik bebegim var . ama ahtim var ben oglumi asla ve asla babasina benzetmiyicem.sevsin saysin ama kesinlikle esimin sozlerini ogluma rehber etmiyicem
Canım o pembe gözlüklerini bir köşeye koy o adamla aynı evde o aile ile aynı ortamda yetişirse illaki onlardan bir şey alır bu işler anlatmakla olsaydı çocuklara her şeyi anlatırdık eğitirdik olur biterdi ama öyle değil çocuklar gözlemcidir o küçücük akıllarına gördüğü her şey işler sen istesen de istemesen de bilinç altı bu o aile göreceği de kadınların ikinci sınıf insan olduğu istediğin kadar aksini anlat çocuğun gördüğü bu normal saydığı bu olacak çocuk olmasa şu bu da demeyin çocuk olana kadar sanki hiç bu adamı görmediniz beraber ev paylaşmadınız ailesini hiç görmedin mi ne biçim insan olduklarını hepsi birden hamile olduğun gün dank etmedi herhalde bile isteye böyle bir ortamda hamile olup doğurup aslında çocuğum olmasa çok şey göze alırdım diye kendinizi avutmayın

Canım o pembe gözlüklerini bir köşeye koy o adamla aynı evde o aile ile aynı ortamda yetişirse illaki onlardan bir şey alır bu işler anlatmakla olsaydı çocuklara her şeyi anlatırdık eğitirdik olur biterdi ama öyle değil çocuklar gözlemcidir o küçücük akıllarına gördüğü her şey işler sen istesen de istemesen de bilinç altı bu o aile göreceği de kadınların ikinci sınıf insan olduğu istediğin kadar aksini anlat çocuğun gördüğü bu normal saydığı bu olacak çocuk olmasa şu bu da demeyin çocuk olana kadar sanki hiç bu adamı görmediniz beraber ev paylaşmadınız ailesini hiç görmedin mi ne biçim insan olduklarını hepsi birden hamile olduğun gün dank etmedi herhalde bile isteye böyle bir ortamda hamile olup doğurup aslında çocuğum olmasa çok şey göze alırdım diye kendinizi avutmayın

Katılıyorum. Çocuk ne görürse onu uygular.
Ve yine katılıyorum çocuk haberi gelinceye kadar çok bonkördü de bir anda mı değişti?
Elbette hayır.
Bile bile lades demissiniz.

Benim kocamın sülalesinin sesli hali yalnız bunlar parana el koyup irgat niyetine çalıştırır.kocam tarafinin ruyasi bu birde sorumsuzlar sen önce bir avukat ile görüş durumunu bende bi konusacagim.simdi senin hduk psikolog ve terapiste filan da gitmez analarının mükemmel yerinden çıkmış bunlar bu bezelye beyinle

Katılıyorum. Çocuk ne görürse onu uygular.
Ve yine katılıyorum çocuk haberi gelinceye kadar çok bonkördü de bir anda mı değişti?
Elbette hayır.
Bile bile lades demissiniz.
Cidden bir kadın da kabul etmez çocuktan önce böyleydi hataydı diye sanki hakaret etmişiz gibi davranıyorlar bizim hata dediğimiz çocuk değil kimsenin evladına lafımız yok ama kadın konu açıyor ev kaos ortamı çocuk olmasa giderim diyor e niye çocuk yaptın diyoruz pişman değilim o benim her şeyim tamam mı diye atar yapıyor e biz senin çocuğuna laf etmiyoruz ki madem bu kadar mutsuzsunuz niye birde küçük bir çocuğun mutsuzluğunu ekliyorsunuz buna bir de şey var çoçuğum babasız büyümesin lüfen büyüsün ya lütfen böyle babalardan öğrendiklerini hiç öğrenmesinler daha iyi bir insan evlenecek yaşa geliyorsa bunları idraak edebilmesi lazım biz gül gibi evlilikte çocuk yapmaya çekiniyoruz aman iyi yetiştirebilir miyiz aman yetebilir miyiz diye insanlar kaos ortamında ne cesaret yapıyor hayret bu arada konu sahibi bu mesajım sana değil genel olarak bir sitem

İçim daraldı valla. Siz de onun isteklerini yerine getirmeyin birkaç gün.
Bu, cehalet falan değil, psikopatlıktır. Cahil olmak kadına saygı duymamak, onu küçümsemek, hatta etinden sütünden her şekilde faydalanıp karın tokluğuna yanında beslemek değildir. Psikopatlıktır bu. Değişmez asla!!!

Okurken midem bulandı. Kadın geride durur, kadın maldır, kadına para verilmez.

Kadın saksı mı? İlk fırsatta yakanızı kurtarın. Bu adamla bir ömür geçer mi? Bu zihniyet değişir mi?

İnsanlar nesne hayatlarını cehenneme çevirir anlamıyorum. İyi olmak bu kadar zor mu gerçekten?

İstemeyin.

Ne lazımsa sipariş verin eşşek gibi getirsin. Hatta deyin ki eşşek gibi isteklerimi yerime getireceksin sen de. İşin bu. Ters köşe belki işe yarar.
Makul ve mantıklı öneriler değil ama çok sinirlendim.

Kadınların böyle sindirilmesini hazmedemiyorum.

Tamam sevgiliyken fire vermedi .

Evlenınce vermiş işte ne bu çocuk sevdası ?

Böyle gözgöze naısl çocuk verıyorsunuz bu adamlara ? Mutsuz bır yuvaya neden çocuk ?
Olanla ölene çare yok . Böyle düşünen insanlara aynı ortamda bulunmayın . Derhal
BOŞANIN.

Back
X