- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ayyy guldum cnm ayagimda oglumu salliyorum suan sabah 6 kalkiyo dogdugu gunden beri gece mutlak 4 kere kalkiyoruz yat kalk zombi gibi oluyorum bnde suan uyumak istiyorum olanla yetinsin diyosun yani bebisin kac aylikheh aynen oyle canim
gece uyumayan bebegi yuzunden bu uykusuz gozlerle, bu dusmus direncle..1,5 ayda 3 defa hasta olan bir kadin...gunduz calisip aksam ordan oraya kosturan bir anne..etkilenmek istemiyorum vallahi..halim yok, sadece uyumak istiyorum..biraksan 48 saat uyurum yani..
1 yasinda oglum var cnmcocuk var mi cocuk?
Kv baslica sorun cnm cocuklari hic karistirma sizde mi kaliyococuk soruyorumda benn..ilk cocuktan sonra bizde ayniydik..ama ne zaman 2. dogumumda kv musfettesi geldi aramiz limoni oldu..baska olaylarda tuzu biberi oldu tabii..
valla biz 4 degil, o kadarcik olsa yatip kalkip sukrederim. bazen 20 defa kalkiyoruz..4 kere kalksak birsey degil...bebisim 10 aylik oldu..ama gece cok agliyor..surekli emzik veiryorum su veriyorum..yanima aliyorum..sabahta kalkip ise geliyorum...Ayyy guldum cnm ayagimda oglumu salliyorum suan sabah 6 kalkiyo dogdugu gunden beri gece mutlak 4 kere kalkiyoruz yat kalk zombi gibi oluyorum bnde suan uyumak istiyorum olanla yetinsin diyosun yani bebisin kac aylik
yok canim..Allahim yazdiysa bozsun...dogumumda gelmisti maalesef. hay ben aklima..simdi aklima olsa cagirmazdim..gene benim safligim iste..Kv baslica sorun cnm cocuklari hic karistirma sizde mi kaliyo
Ya eşi yalnız gelmez kapıyı açtığında yanında biri varsa :)Eve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
benim eşim de aynı fikirdebu lafı yeni evliyken eşim demişti kalalmıştım
Selam tontriko benim sıpad a 11 aylıkvalla biz 4 degil, o kadarcik olsa yatip kalkip sukrederim. bazen 20 defa kalkiyoruz..4 kere kalksak birsey degil...bebisim 10 aylik oldu..ama gece cok agliyor..surekli emzik veiryorum su veriyorum..yanima aliyorum..sabahta kalkip ise geliyorum...
valla bu cocuk acliktan mi agliyor diyorum..tika basa doyuruyorum gene bana misin demiyor..9 da uyusa 11 de uyanir sonraki uyanmalari yarim saatte bir saatte bazen hatta 15 dk da bir oluyor. 10 aylik iste ama uykuya hasret kaldim vallahi..1 senedir uyku uyumuyorum...Selam tontriko benim sıpad a 11 aylık
Aynı şekilde zorlukları var tabi..
Bende herşey denedim aç maç değil cadoloz benim kızvalla bu cocuk acliktan mi agliyor diyorum..tika basa doyuruyorum gene bana misin demiyor..9 da uyusa 11 de uyanir sonraki uyanmalari yarim saatte bir saatte bazen hatta 15 dk da bir oluyor. 10 aylik iste ama uykuya hasret kaldim vallahi..1 senedir uyku uyumuyorum...
allah yardım etsin ya çok zor insan uykusuzluktan gerim gerim geriliyo ama karşındaki bebeğin büyün sinir içinde ukte kalıyovalla bu cocuk acliktan mi agliyor diyorum..tika basa doyuruyorum gene bana misin demiyor..9 da uyusa 11 de uyanir sonraki uyanmalari yarim saatte bir saatte bazen hatta 15 dk da bir oluyor. 10 aylik iste ama uykuya hasret kaldim vallahi..1 senedir uyku uyumuyorum...
buarada tekrar hamilemisin canim?
Zamnla daha cok duzeliyo cnm bir yasina kadar bende cok kalkiyodum yasi ogluma iyi geldi 4 de sukur diyorum bende ise gitmek senn icin yorucu o kafayla cunku uykundan bisey anlamiyosun yat kalk sabaha karsi gozlerimi acamiyorum artikvalla biz 4 degil, o kadarcik olsa yatip kalkip sukrederim. bazen 20 defa kalkiyoruz..4 kere kalksak birsey degil...bebisim 10 aylik oldu..ama gece cok agliyor..surekli emzik veiryorum su veriyorum..yanima aliyorum..sabahta kalkip ise geliyorum...
ilkinde yanima almistim bunda almiycam demistim ama simdi bunuda aliyorum..halimi gorenler aciyor..ilk cocukta yanina alma diyenler bunda yanina al yazik sana diyorlarBende herşey denedim aç maç değil cadoloz benim kız
Baktım vay odasında yatsın vay düzenli olsun deidkçe olan bana oluyo
Diş çıkarma durumunda hiç uyumayınca aman dedim bi benim mi çocuğum birazda eşimin başı şişsin
Getirdim koydum ortamıza
Nasıl cadı varya oh enlemesine yayılıyo bana mısın demiyo ( daha az uyanır oldu , tek korkuyo olabilir diye düşündüm )
Biz yatağın uçlarında kıpırdamıyoruz ki hanımefendi uyanmasın da ağlamasın diye
darisi bize canimZamnla daha cok duzeliyo cnm bir yasina kadar bende cok kalkiyodum yasi ogluma iyi geldi 4 de sukur diyorum bende ise gitmek senn icin yorucu o kafayla cunku uykundan bisey anlamiyosun yat kalk sabaha karsi gozlerimi acamiyorum artik
Amin insallhdarisi bize canim
Bn hic almadin yanima ilk zmnlar bogulur die kotkuyodum kucuk sepet besigi vardi yanimda 6 aya kadar orda yatti sonra odasinda yatirdim biraz zor oluyo ama alissin odasina simdi senin yanindan ayrilmasi zor olur bilmezken yerine alistir bnceilkinde yanima almistim bunda almiycam demistim ama simdi bunuda aliyorum..halimi gorenler aciyor..ilk cocukta yanina alma diyenler bunda yanina al yazik sana diyorlar
yerine alisik zaten canim..ama cok fazla uyandigi icin careyi boyle buldum bende...cunku kalkmaktan iflahim kesildiBn hic almadin yanima ilk zmnlar bogulur die kotkuyodum kucuk sepet besigi vardi yanimda 6 aya kadar orda yatti sonra odasinda yatirdim biraz zor oluyo ama alissin odasina simdi senin yanindan ayrilmasi zor olur bilmezken yerine alistir bnce
Kiyamamm valla katlancaz artik senin ikinci demi aralarinda kac yas var zorlaniyomusunyerine alisik zaten canim..ama cok fazla uyandigi icin careyi boyle buldum bende...cunku kalkmaktan iflahim kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?