- 17 Aralık 2015
- 76
- 20
- 3
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Korkma cnm bnde bir yasinda oglum var herseye yetiyorum valla hamilelik oncesinden bi farkim yok ayni istek devam ediyo vucududa takma 30 kilo aldim 20 hala uzerimde bolede mutluyuz yani
yok artık ne tür bi psikopat yada sosyopatBiri de karısı öyle bi güzellik yaptı diye sen başıma o..u mu olcan diye kadıncaazı evire çevire dövmüş pislik.Bi de bunlar var.Eğitimli görgülü de bi adam sözde.Cahil olsa bi nevi böyle düşünmüştür dersin ama adam eğitimli hanzo çıktı.
Valla ben de duyunca dilim bi tarafıma kaçmıştı,seviyordu yeni evlilerdi ,kadın renklendirmek için yapmış,muhtemelen sonuncu yapışları da olmuştur ,en azından ben olsam öyle olurduAaaa ilk defa duydum adam piskopat o zmn esini sevmiyoda olabilir tabi
Eşim aradı ve eve misafir getireceğini söyle apar topar üstümü değiştirdim hayallerim suya düştü offf
Sen kalk tüm hevesinle hazırlık yap gecelik falan almış seksi ,yemek vs.kapıdan girer girmez dalmış kadına.Dağlara taşlara cinsinden mahluk.yok artık ne tür bi psikopat yada sosyopat
Düşüneni varay bunlari neden hep kadinlar dusunuyorki...erkekler hic karimi nasil etkileyebilirim diye dusunmuyordur.
senin herif mi yoksa? seninki istisna o zaman..ancak biz kadinlar dusunuruz nasil etkileriz nasil yataga atariz diye..amaannnDüşüneni var
Valla kim dediyse dogru demis disarda neler neler arada degisiklik iyi olur yani elde tutmak icinbu lafı yeni evliyken eşim demişti kalalmıştım
Şükür rabbimesenin herif mi yoksa? seninki istisna o zaman..ancak biz kadinlar dusunuruz nasil etkileriz nasil yataga atariz diye..amaannn
Masrabaya parfüm sıkınca noluyo ki
cocugun var mi canim?Şükür rabbime
harbiden bak böylesinden uzak durucan işte ayıya gül vermişler koklasın diye oda bi tarafına tutmuşSen kalk tüm hevesinle hazırlık yap gecelik falan almış seksi ,yemek vs.kapıdan girer girmez dalmış kadına.Dağlara taşlara cinsinden mahluk.
Hee bi de o var dimi,olduktan sonra da görüşelim mi diyosuncocugun var mi canim?
Valla bnm esimi her haliyle seviyorum beni etkilemesine gerek yok sinek kaydi trasini olsa bn bitiyorum zatensenin herif mi yoksa? seninki istisna o zaman..ancak biz kadinlar dusunuruz nasil etkileriz nasil yataga atariz diye..amaannn
heh aynen oyle canimHee bi de o var dimi,olduktan sonra da görüşelim mi diyosunO ayrıntıyı atlamışım olmayınca
soorsan herkes birden memnun oluyor..yahu bu kadar konu acan kadin nerdeeeeValla bnm esimi her haliyle seviyorum beni etkilemesine gerek yok sinek kaydi trasini olsa bn bitiyorum zaten
Valla bn o kadinlardan degilim uc yillik evlililimde ayni ilk gunki gibi hatta daha cok seviyorum dur esimi heralde rabbim bozmasinsoorsan herkes birden memnun oluyor..yahu bu kadar konu acan kadin nerdeeee
cocuk var mi cocuk?Valla bn o kadinlardan degilim uc yillik evlililimde ayni ilk gunki gibi hatta daha cok seviyorum dur esimi heralde rabbim bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?