Kocamı nasıl etkileyebilirim??

ay bunlari neden hep kadinlar dusunuyorki...erkekler hic karimi nasil etkileyebilirim diye dusunmuyordur.

yok artık ne tür bi psikopat yada sosyopat

Hee bi de o var dimi,olduktan sonra da görüşelim mi diyosun O ayrıntıyı atlamışım olmayınca
heh aynen oyle canim

gece uyumayan bebegi yuzunden bu uykusuz gozlerle, bu dusmus direncle..1,5 ayda 3 defa hasta olan bir kadin...gunduz calisip aksam ordan oraya kosturan bir anne..etkilenmek istemiyorum vallahi..halim yok, sadece uyumak istiyorum..biraksan 48 saat uyurum yani..

Ama komik ama işe yarar bir çok alternatif sunmuş arkadaşlar
Konu sahibi bebek diyo başka bişey diyo
Eşim neyden etkilenir onu da bilmem ben diyo
Şunu al diyenlere de bebek var çıkamam diyo

Bizlerde doğum yaptık
Bebek hiç mi uyumuyo, o arada kişisel temizliğini hallet
Kk ya girebildiğine göre ne almak istiyosan sipariş te verebilirsin hava zaten soğuk bebeği de kendini de üşütme
Az çok bebekli hayata adapte olman lazım 5 aylık olmuş hani artık lohusa değilsin

Ama bazı cümlelerine anlam veremedim
Gidip eşine neden hoşlanırsan öyle olayım onu giyineyim demişsin mesela
Senin kendi tarzın kendi zevkin yok mu
Eşin senin çabanın 10 da birini gösteriyo mu ? Sanmıyorum
Ben sadece giyim kuşam ile birinin etkileceğine inanmıyorum, etkilenecek adam her türlü etkilenir ama pasaklı ve elektrik çarpmış saçlarla dolanmadıkça.

Hep kadınların aaa kocamı nasıl etkilesem tüylü terlik mi giysem de dışardan gözünü alıkoysam edalarına girmesine karşıyım.
Yeri gelmişken uzun uzun yazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…