- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Esim eger erken gelicekse siyah ince corap mini elbise hafif makyaj saclarimi yapiyorum parfum tabiki
Ama gec gelicekse yatmaya yakin seksi gecelikler uzerine sabahligimi giyorum acmasi hosuna gidiyo sac makyaj
Geciktiyse ve hala gelmiyosa bikac seksi poz cekip watsapptan atiyorum
Cvp geliyo hemen
Hemen geliyorum
Arada bole pozlarda degisik oluyo esim bayiliyo evde neyin onu bekledigini biliyo galiba
Amin cnm utandim vallayalnız çok cilvelisin yani maşallah ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
Nden mor
Çok güldüm valla alemsin..Kilo fazlası var
Benim de ...
O tanga travmaya sebep olur alimallah
Korkma cnm bnde bir yasinda oglum var herseye yetiyorum valla hamilelik oncesinden bi farkim yok ayni istek devam ediyo vucududa takma 30 kilo aldim 20 hala uzerimde bolede mutluyuz yaniKorktum ben şimdiden bebek olunca böyle şeylere vakit ayırmak baya zorlaşıyor demekki tabi bide doğum yaptıktan sonra istek oluyorsa böyle seylerde deforme bi vücutla :/
sen bu işleri biliyosunEsim eger erken gelicekse siyah ince corap mini elbise hafif makyaj saclarimi yapiyorum parfum tabiki
Ama gec gelicekse yatmaya yakin seksi gecelikler uzerine sabahligimi giyorum acmasi hosuna gidiyo sac makyaj
Geciktiyse ve hala gelmiyosa bikac seksi poz cekip watsapptan atiyorum
Cvp geliyo hemen
Hemen geliyorum
Arada bole pozlarda degisik oluyo esim bayiliyo evde neyin onu bekledigini biliyo galiba
Eve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
Biraz ole 3 yillik evliyim esimi seviyorum onun mutlu olmasi icin elimden geleni yapiyorum bi soz var ya erkegin disarda karisi evde o.... Olucan die hangi erkek bn duskun degilim dese karisin bole ozellikler yapmasi hosuna gidiyodursen bu işleri biliyosun
Biri de karısı öyle bi güzellik yaptı diye sen başıma o..u mu olcan diye kadıncaazı evire çevire dövmüş pislik.Bi de bunlar var.Eğitimli görgülü de bi adam sözde.Cahil olsa bi nevi böyle düşünmüştür dersin ama adam eğitimli hanzo çıktı.Biraz ole 3 yillik evliyim esimi seviyorum onun mutlu olmasi icin elimden geleni yapiyorum bi soz var ya erkegin disarda karisi evde o.... Olucan die hangi erkek bn duskun degilim dese karisin bole ozellikler yapmasi hosuna gidiyodur
kocanı etkilemişsin ki çocuğun olmuş ay daha ne olsun
bu lafı yeni evliyken eşim demişti kalalmıştımBiraz ole 3 yillik evliyim esimi seviyorum onun mutlu olmasi icin elimden geleni yapiyorum bi soz var ya erkegin disarda karisi evde o.... Olucan die hangi erkek bn duskun degilim dese karisin bole ozellikler yapmasi hosuna gidiyodur
Aaaa ilk defa duydum adam piskopat o zmn esini sevmiyoda olabilir tabiBiri de karısı öyle bi güzellik yaptı diye sen başıma o..u mu olcan diye kadıncaazı evire çevire dövmüş pislik.Bi de bunlar var.Eğitimli görgülü de bi adam sözde.Cahil olsa bi nevi böyle düşünmüştür dersin ama adam eğitimli hanzo çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?