kocamı nasıl parmağımda oynatırım ki?

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
hanımlar günaydın:)))
az önce bi konuda bi arkadaş bahsetmiş
:hürrem sultanda çirkinmiş ama,padişahı parmağında oynatırmış,
die yazmış bi arkadaş.kafama takıldı
kısaca kocamdan bahsediiim
bi kere çok zeki akıllı,saygısızlığa hiç tahammülü olmayan,elinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan bi kocam var
çok şükür kötü bi alışkanlığıda yoktur
benden 12 yaş büyük
ama ailesinden BIKTIM ARTIK
benim sorunum bu
ben onlarla aramıza bi sınır koymak istiyorum bazen bu yüzden atışıyoruz
uzak olmak istememin sebebiyse onlar insan kullanmayı çok sever,
eşimde ailem der her yaptıklarını görmezden gelir

Son düzenleme:
nasıl olur bilmiyorum ama hürrem çok güzelmiş onu biliyorum .kızıl saçlı beyaz tenli gülümsemesi çok etkiliymiş .güzel kadınmış yani .zaten ukraynalı ne kadar çirkin olabilir ki?

bence çok yakışıksız bir tabir bu.keşke eşimle ortak noktada nasıl buluşabiliriz diye sorsaydın..parmak kuklası mı sizin eşiniz...

bence çok yakışıksız bir tabir bu.keşke eşimle ortak noktada nasıl buluşabiliriz diye sorsaydın..parmak kuklası mı sizin eşiniz...

ortak bi nokta bulmayı çok denedim
konuştum derdimi anlattım ama işe yaramadı
annesinin ve abisinin de sürekli bizi sömürmesinden gerçekten bıktım artık
ne biliiim okuduklarımdan etkilenmiş olabilirim
millet her istediiini nasıl yaptırıyo ki:26:

nasıl olur bilmiyorum ama hürrem çok güzelmiş onu biliyorum .kızıl saçlı beyaz tenli gülümsemesi çok etkiliymiş .güzel kadınmış yani .zaten ukraynalı ne kadar çirkin olabilir ki?

bende çok güzelimdir
yeşil gözlü beyaz tenli yani orda bi sorun yok

Bir insanı parmağınızda oynatmak istemek en son isteyeceğiniz şey olmalı bence. Karşınızdaki kukla değil. Kendini kanıtlamış, hayatta duruşu olan bir adam.

Güzellikle/çirkinlikle olmaz o işler. Karşılıklı saygı ve hoşgörü lazım.

Hürrem güzel olduğu kadar da zekiydi. Bir devri elleriyle değiştirecek kadar zeki. Basit oyunlara girmeyecek kadar zeki. Onun derdi, bir erkeği parmağında oynatmak değil, bir imparatorluğu yönetmekti.

Eşinizin isteği, rızası olmadan istediğinizi yaptıramazsınız, yaptırmamalısınız da....

belli bir yaşa gelen insanların davranış karakterini değiştirmek kolay değil.yolu kavga,tartışma hiç değil.eşinin dürüstlüğe verdiği önemi düşünerek,dürüst bir insanın hak ta gözetmesi gerektiğinden yola çıkmalısın bence..

derdi süleyman değil osmanlıı devletiydi .bir tarihi karekteri örnek almak ne kadar komik bu arada .alıcaksan başkalarını örnek al şanlı şerefli tarihimizde ne kadınlar var daha .

derdi süleyman değil osmanlıı devletiydi .bir tarihi karekteri örnek almak ne kadar komik bu arada .alıcaksan başkalarını örnek al şanlı şerefli tarihimizde ne kadınlar var daha .

Yani hürrem başarıları konusunda örnek alınabilir ama haklısın ona gelene kadar ne kadınlar var.

Bir de şu var; başkasının başarılı taklidi olacağıma, ezik ve başarısız ben olmayı tercih ederim :)

elmayra zaten senin her dediğine okumadan bile katılırım yani .çok mantıklı ve zekisin canım bence seni örnek alsın .

ben ezik yada başarısız biri diiilim hiç olmadımda
YUKARIDA BAŞKA BİR KONU OKURKEN GÖRDÜM BÖYLE BİR YAZI
HÜRREMİN ADI GEÇMİŞ
VE YAZAN ARKADAŞ DEMİŞKİ
HÜRREM KOCA PADİŞAHI PARMEĞINA OYNATIYODU
BENDE NASIL YAPILIYO ACABA DEDİM

SİZE DOĞRUSUNU YADA YANLIŞINI SORMADIM
DOĞRUNUN DA YANLIŞINDA NE OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUM
SANA PEK HOŞ BİŞİİ GİBİ GELMEDİYSE CVP VERMESSİN OLUR BİTER OK

elmayra zaten senin her dediğine okumadan bile katılırım yani .çok mantıklı ve zekisin canım bence seni örnek alsın .

Çok naziksin belle, utandırıyorsun beni.

Beni yanlış anladınız, ben size ezik demedim. Bütün yorumlarımı okursanız size faydası olanı görürsünüz.

Ezik dediğim yorum benim bakış açımdı. Sizinle hicbir ilgisi yok. Boşyere sinirlenmeyin, cidden size demedim. Eğer sizi üzersem sabah sabah üzülürüm.

Birinci sayfada yaptım ben size yorum, diğeri belleye cevaptı.

kızmana gerek yok canım konu açmışsın herkes yorum yapar .ne demelerini bekliyorsun ki insanların şunu yap bunu yap mı .senin kocanı burdakiler nerden tanıyacak .hürrem sultan mı süleymanı parmağında oynattı .tarihi bilmeden konuşmayın lütfen .tarihi olaylar dizilerden farklıdır .iki dizi izliyorsunuz hayatı öyle sanıyorsunuz .bu konudada birşey yazmayacağım .biraz kendini geliştirmeni tavsiye ederim .karekteri oturmuş bir erkek kukla gibi oynatılmaz canım .ailesine yardım eder tabi adam yani siz yokken onlar vardı yani .biraz sağduyulu olun .hemen kızmaya gerek yok .

şahsen kocamı parmağımda oynatmayı asla istemem.kişiliği oturmuş karakteri sağlam bir eş isterim ben.sen kocandan memnunsun zaten ailesi ile ne gibi sorunların var bilmiyorum ama birçok kadın benzer durumu yaşıyor.kocan olgunsa iyilikle tatlılıkla zıtlaşmadan fikirleini paylaşıp bir ortak yol bulursunuz.kimi erkekler sabit fikirlidir inatçıdır asla kimseyi dinlemezler öyle kocan olsaydı ne yapardın.erkek olgunsa sağ duyuluysa her şekilde onunla anlaşabilirsn canım

Esiniz her konuda iyi biriymis.

Sadece ailesine zaafi varmis.

Bu zaafi hurrem oyunlariyla yok edebileceginizi sanmiyorum.

Mutlulugunuza bakin, stabil durumlarlarla kendinizi yok yere yemeyin.

Sevgi, Saygı bunlar karşılıklı yapılan şeyler.
Sevginin & Saygının eksik olmadığı bir evde mutluluk & huzurda olur.
Ailesiyle görüşmek istememen bence eşini senden uzaklaştırır.
Asilliğini korumalısın, ailesiyle sıkı fıkı olma ama eşin ne zaman isterse görüş.
Ona karşı koyarsan inata biner iş. Huzursuzluk olur.
Bence parmağında oynatmak demekte bu. Eşin her istediğini yapıyormu?
Tmmdır! Ama sende fedakarlık yapmalısın, tek taraflı asla olmaz kii bi erkek
bunu kabul etmez. Öyle olsa karakteri oturmamış biri olur.
Eşin çocuk gibiyse onu bilemem ama olgun bir erkek bir kadının her dediğini yapmaz bence.
Hayatta herşey karşılıklı olur.

Başka bir bölgeye tayinini istiyorsan çok güzel bir nedeninde olmalı.
Ailenden uzaklaşmak istiyorum bence iyi bir neden değil.
Allah yardımcın olsun :)

Son düzenleme:
vallahi ben parmakta oynatmak tabirini kötü niyetli kullandığını düşünmüyorum

sonuçta eşin sömürülüyorsa bu adam zaten ailesi tarafından parmaklarında oynatılmayı kabul eden bir adamdır yani

ayrıca her isteğinden sen vazgeçmek zorunda kalıyorsan o adam seni parmağında oynatıyordur bir de bu var..

isteklerini eşine nasıl söylersin aranızdaki iletişim nasıl hemen kavgaya mı dönüşür anlaşamadığınız bir konu olunca

yoksa sakince konuşabilenlerden misiniz?

ben o diziyi gerçekten bir kez bile izlemedim.
zaten ben dizi izlemem.
sabah sabah bi konu okudum orda bi arkadaşın yaptığı yorumdan aklıma geldi sadece konu açmak
sabah sabah güleriz geyik yaparız kızlarla die düşünmüştüm sedece
ama siz başıma doğrucu davut kesildiniz
neyse kızmadım
bende olsam aynı cevabı verirdim herhalde

yoksa 35 yaşında ki birinin bundan sonra değişmiycenin bende farkındayım
amacım biraz geyik yapıp stres atmaktı o kadar

ah canım teşekkür ederim beni anladığın için
burda parmakla oynatmak bir deyim,
hürremle süleyman da örnekti gayet tabi ki

yoksa ne benim hürrem olmaya nede taklit yapmaya ihtiyacımda yok
bana göre çok saçma olur zaten

neyse canım

eşime vaktimizi enerjimizi ve paramızı
kendimiz çocuklarımız için harcayalım derim
aslında kavga etmeyiz çok
sadece can sıkıntısı yaratıyo bu durumlar yoruyo bizi
bundan bahsetmek stres atmak istemiştim
amaaaaaaaaaaannnn nerden konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…