bence çok yakışıksız bir tabir bu.keşke eşimle ortak noktada nasıl buluşabiliriz diye sorsaydın..parmak kuklası mı sizin eşiniz...
nasıl olur bilmiyorum ama hürrem çok güzelmiş onu biliyorum .kızıl saçlı beyaz tenli gülümsemesi çok etkiliymiş .güzel kadınmış yani .zaten ukraynalı ne kadar çirkin olabilir ki?
hanımlar günaydın:)))
az önce bi konuda bi arkadaş bahsetmiş
:hürrem sultanda çirkinmiş ama,padişahı parmağında oynatırmış,
die yazmış bi arkadaş.kafama takıldı
kısaca kocamdan bahsediiim
bi kere çok zeki akıllı,saygısızlığa hiç tahammülü olmayan,elinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan bi kocam var
çok şükür kötü bi alışkanlığıda yoktur
benden 12 yaş büyük
ama ailesinden BIKTIM ARTIK
benim sorunum bu
ben onlarla aramıza bi sınır koymak istiyorum bazen bu yüzden atışıyoruz
uzak olmak istememin sebebiyse onlar insan kullanmayı çok sever,
eşimde ailem der her yaptıklarını görmezden gelir
acaba ben nasıl olsam nasıl davransam istediğimi yaptırırım ki:44:
hımmm.... benim aklıma bişiii gelmedi
sizde varsa fikirler buyrun yazın hanımlar
bide adamı gerçekten parmağımda oynatıyomuşum
ne desem onu yapıyomuş:)))
ilk başka bi bölgeye tayin istemesini isterdim
işte kesin çözüm
ortak bi nokta bulmayı çok denedim
konuştum derdimi anlattım ama işe yaramadı
annesinin ve abisinin de sürekli bizi sömürmesinden gerçekten bıktım artık
ne biliiim okuduklarımdan etkilenmiş olabilirim
millet her istediiini nasıl yaptırıyo ki:26:
iyi o zaman istedğini yaptırabilirsin neden parmağında oynatmak istiyorsun bencede yakışıksız bir tabir .hiç hoş değil.çok güzelmişsin ya tüyo almana gerek yok .bende çok güzelimdir
yeşil gözlü beyaz tenli yani orda bi sorun yok
Bir insanı parmağınızda oynatmak istemek en son isteyeceğiniz şey olmalı bence. Karşınızdaki kukla değil. Kendini kanıtlamış, hayatta duruşu olan bir adam.
Güzellikle/çirkinlikle olmaz o işler. Karşılıklı saygı ve hoşgörü lazım.
Hürrem güzel olduğu kadar da zekiydi. Bir devri elleriyle değiştirecek kadar zeki. Basit oyunlara girmeyecek kadar zeki. Onun derdi, bir erkeği parmağında oynatmak değil, bir imparatorluğu yönetmekti.
Eşinizin isteği, rızası olmadan istediğinizi yaptıramazsınız, yaptırmamalısınız da....
derdi süleyman değil osmanlıı devletiydi .bir tarihi karekteri örnek almak ne kadar komik bu arada .alıcaksan başkalarını örnek al şanlı şerefli tarihimizde ne kadınlar var daha .
Yani hürrem başarıları konusunda örnek alınabilir ama haklısın ona gelene kadar ne kadınlar var.
Bir de şu var; başkasının başarılı taklidi olacağıma, ezik ve başarısız ben olmayı tercih ederim :)
Yani hürrem başarıları konusunda örnek alınabilir ama haklısın ona gelene kadar ne kadınlar var.
Bir de şu var; başkasının başarılı taklidi olacağıma, ezik ve başarısız ben olmayı tercih ederim :)
elmayra zaten senin her dediğine okumadan bile katılırım yani .çok mantıklı ve zekisin canım bence seni örnek alsın .
ben ezik yada başarısız biri diiilim hiç olmadımda
YUKARIDA BAŞKA BİR KONU OKURKEN GÖRDÜM BÖYLE BİR YAZI
HÜRREMİN ADI GEÇMİŞ
VE YAZAN ARKADAŞ DEMİŞKİ
HÜRREM KOCA PADİŞAHI PARMEĞINA OYNATIYODU
BENDE NASIL YAPILIYO ACABA DEDİM
SİZE DOĞRUSUNU YADA YANLIŞINI SORMADIM
DOĞRUNUN DA YANLIŞINDA NE OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUM
SANA PEK HOŞ BİŞİİ GİBİ GELMEDİYSE CVP VERMESSİN OLUR BİTER OK
ben ezik yada başarısız biri diiilim hiç olmadımda
YUKARIDA BAŞKA BİR KONU OKURKEN GÖRDÜM BÖYLE BİR YAZI
HÜRREMİN ADI GEÇMİŞ
VE YAZAN ARKADAŞ DEMİŞKİ
HÜRREM KOCA PADİŞAHI PARMEĞINA OYNATIYODU
BENDE NASIL YAPILIYO ACABA DEDİM
SİZE DOĞRUSUNU YADA YANLIŞINI SORMADIM
DOĞRUNUN DA YANLIŞINDA NE OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUM
SANA PEK HOŞ BİŞİİ GİBİ GELMEDİYSE CVP VERMESSİN OLUR BİTER OK
kızmana gerek yok canım konu açmışsın herkes yorum yapar .ne demelerini bekliyorsun ki insanların şunu yap bunu yap mı .senin kocanı burdakiler nerden tanıyacak .hürrem sultan mı süleymanı parmağında oynattı .tarihi bilmeden konuşmayın lütfen .tarihi olaylar dizilerden farklıdır .iki dizi izliyorsunuz hayatı öyle sanıyorsunuz .bu konudada birşey yazmayacağım .biraz kendini geliştirmeni tavsiye ederim .karekteri oturmuş bir erkek kukla gibi oynatılmaz canım .ailesine yardım eder tabi adam yani siz yokken onlar vardı yani .biraz sağduyulu olun .hemen kızmaya gerek yok .
vallahi ben parmakta oynatmak tabirini kötü niyetli kullandığını düşünmüyorum
sonuçta eşin sömürülüyorsa bu adam zaten ailesi tarafından parmaklarında oynatılmayı kabul eden bir adamdır yani
ayrıca her isteğinden sen vazgeçmek zorunda kalıyorsan o adam seni parmağında oynatıyordur bir de bu var..
isteklerini eşine nasıl söylersin aranızdaki iletişim nasıl hemen kavgaya mı dönüşür anlaşamadığınız bir konu olunca
yoksa sakince konuşabilenlerden misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?