- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
kendi kayınvalidesi tarafından iftiraya maruz kalmış ve anne ağzına bakıp karısına eziyet eden bir kocadan 2 çocukla boşanmış bir annem var..babamda çok şahsına münhasır bir adamdır bize az çektirmedi ondan olabilir galiba...zor ve yalnız bir çocukluk anneyle beraber biranda büyüyorsun sorumluluk alarak ...zaten boşanmış aile çocukları acıyı direkt görerek birazda mecburiyetten hemen büyür...
el bebek gül bebek değil ,zorunu görünce, gözün daha az korkuyor sana değer vermeyen insanları kaybetmek konusunda...
daha doğrusu çok kıymet verince aynı şeyi karşıdan göremeyip bundan sonra herkese istediği kadarını vermeyi öğrenince ve kimsenin sınırına girmeden ,doğrularını kabul ettirmeye çalışmadan yaşamayı öğrenince insan daha mutlu oluyor ve objektif...
kimse kimsenin alanına girmese aslında hiç sıkıntı kalmayacak...![]()
hayatta karşımıza çıkan zorluklar bizi güçlü kılıyor diymi.
harikasın.
insanlarla yüzgöz olmadan,ne istediğini bilerek yaşamak mutlu eder insanı.
benim melek gibiydi babam.
evlendiğimizde sudan çıkmış balığa dönmüştüm.
hernekadar çok iyilikleri olsada eşimin ailesinin hayatımıza sürekli müdahale etmeleri çok yoruyordu beni.
hiç bir zaman saygısızlık etmedim,hep eşimle kavga ettim durdum.
son 4 yıldır aynı senin gibi güçlüyüm eşimin karşısında.artık kavga etmiyorum ve artık rahatsız olduğum konuları halledebiliyorum.
artık bencil olmayı öğrendim,hiçkimseyi kırmadan kendi istediğim şekilde yaşıyorum.
kararlı davrandığınızda etrafınızdaki insanlarda size saygı duyuyor.