• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamı nasıl parmağımda oynatırım ki?

Sevgi, Saygı bunlar karşılıklı yapılan şeyler.
Sevginin & Saygının eksik olmadığı bir evde mutluluk & huzurda olur.
Ailesiyle görüşmek istememen bence eşini senden uzaklaştırır.
Asilliğini korumalısın, ailesiyle sıkı fıkı olma ama eşin ne zaman isterse görüş.
Ona karşı koyarsan inata biner iş. Huzursuzluk olur.
Bence parmağında oynatmak demekte bu. Eşin her istediğini yapıyormu?
Tmmdır! Ama sende fedakarlık yapmalısın, tek taraflı asla olmaz kii bi erkek
bunu kabul etmez. Öyle olsa karakteri oturmamış biri olur.
Eşin çocuk gibiyse onu bilemem ama olgun bir erkek bir kadının her dediğini yapmaz bence.
Hayatta herşey karşılıklı olur.

Başka bir bölgeye tayinini istiyorsan çok güzel bir nedeninde olmalı.
Ailenden uzaklaşmak istiyorum bence iyi bir neden değil.
Allah yardımcın olsun :)

çok yerinde ve doğru yazmışsın teşekkürler

Eşinizi parmağınız da oynatmak yerine ailesine yönelik çözümler bulabilirsiniz.
Hemen hemen her bayanın karşılaştığı bir sorun bu.
Mesela ailesine karşı içinizden gelmese bile iyi davranın, sık görüşmeyin vs.
Ne onlar sizin üstünüze gelir, ne de sizin huzurunuz kaçar.
Ayıya dayı demek yani...
Zamanla onlarda sizden ilgisini çekecektir.
Hürrem konusuna gelince o çok güzel bir hatunmuş, fakat yönetmek istediği bir erkek değil imparatorluk...
Siz bu tarz şeyleri boşverin, bakın eşiniz size karşı saygılı, sevgili, ilgiliymiş.
Umarım hiç bozulmaz.
Mutluluğunuzun daim olması dileğimle...:16:

nasıl olur bilmiyorum ama hürrem çok güzelmiş onu biliyorum .kızıl saçlı beyaz tenli gülümsemesi çok etkiliymiş .güzel kadınmış yani .zaten ukraynalı ne kadar çirkin olabilir ki?

yanılıyorsun çirkinmiş
hatta baya çirkinmiş sadee çok akıllı oldugu için sevılıyormuş

Cicim bir erkeği senin tabirinle parmağında oynatmak için en başta ailesine sevgi ve saygıda kusur etmemen, eşine karşıda saygılı ve her yönden onu mutlu etmen gerekir.Bu şartlar altında zaten erkek her istediğini yapar diye düşünüyorum:ssz:

ben o diziyi gerçekten bir kez bile izlemedim.
zaten ben dizi izlemem.
sabah sabah bi konu okudum orda bi arkadaşın yaptığı yorumdan aklıma geldi sadece konu açmak
sabah sabah güleriz geyik yaparız kızlarla die düşünmüştüm sedece
ama siz başıma doğrucu davut kesildiniz
neyse kızmadım
bende olsam aynı cevabı verirdim herhalde

yoksa 35 yaşında ki birinin bundan sonra değişmiycenin bende farkındayım
amacım biraz geyik yapıp stres atmaktı o kadar

tamam hayatım sen dizi izlemezsin anladım .sadece insanlar hayatı dizilerdeki gibi olduğunu düşünüyor senin için demiyorum sen zaten izlemiyormuşsun .bir derdim var topiğine açmışsın geyiğe değil .ben nerden bileyim geyik için açtığını ciddi ciddi yorum yaptım bende .doğrucu davutumdur ne yapim saçma konular oluyor bazen bunun gibi insan yorum yapmadan duramıyor .parmakta oynatmak vs bu yollar iyi yollar değil zaten bu dediğin şeyler doğuştan gelen özellikler ,fattanlık ,dominant olmak ,yönetici olmak yani yapısal şeyler sizde yoksa yoktur .bu saaatten sonra ne sen ne eşin değişmez. olsaydı baştan olurdu zaten .benim kuzenim mesela kocası her dedğini yapar iki etmez sanırım bunu demek istemiştin ama onlar hep öyleydi zaten değişmedi birşey .

Güzellik göreceli bi kavram...ve aslında her kadın güzel olabilir ama her kadın çekici,dişi alımlı gibi kavramlara sahip olamaz..ve bildiğim hürremde hem akıllı hemde seksi bi kadınmış.En etkili ,erkeklere görede en tehlikeli kadın modeli.

Canım emin ol parmağında oynatmaya başlarsan sıkılırsın kocandan.
Düşünsene her dediğni yapacak, hiç ağzını açmayacak.
Devamlı koyun gibi kafa sallayacak.

İnsan arada atışmak da ister beea:27:

sence o dönem dünyayı yöneten padişahın haremine çirkin kızı alırlar mı? kaldı ki rus hakkaten ne kadar çirkin olabilir

Yabancı merakının sadece erkeklerde olduğunu sanıyordum.
Siz de mi ya?
Ne yani Ukrayna da Rusya da çirkin kadın yok mu?

dikkat edin eşinizi parmağımda oynatacağım derken Eşinizden olmayın
Çok kötü bi tabir parmakda oynatmak :20:

Yabancı merakının sadece erkeklerde olduğunu sanıyordum.
Siz de mi ya?
Ne yani Ukrayna da Rusya da çirkin kadın yok mu?

yabancı merakıyla alakası yok canım .kadınlar manken gibi uzun boy ,gram fazlalık yok yani .dikkat çekici oluyolar .hayranlıkla alakası yok bunun güzele güzel derim ben .

konu sahibini çok iyi anlıyorum ne yani kim aynı şeyi yapmaya çalışmıyoki ki bu devirde kaldımı yani tamam kocacm haklısın kocacm yesnler ezsinler oooohooo yok yani artık öle evlilikler ben çok karşıyım evli bir adamın sömürülmesine annesinin babasının durumu yoktur yardım eder o ayrı mesle ama abisnn vs sömürmeleri kim olsa sinirlerini bozar ee kız diyoki bu konuda sözümü dinlemiyo sevgi falan var ama aile olunca akan sular duruyoo artık evli bir erkek herşeyden önce eşi onun önceliğidr aileyi tabi silemez ama düşünmeleri lazım bu artık evli bir insan ev geçindriyo kolaymı ev geçindrmek en matıklısı ne yap biliyomusun sen çalışıyomusn bilmiyorum ama sonuçta onun parasıda senin paran ondan para iste aileme gönderecm ihtiyaçları var diye o paralarıda kenara at bktın sesini çıkartıyoo ozaman sende göndermeyeceksin dee sustur denenmiş ve test edilmiştr.... sadece maddiyatamı takıldım neee çok damar bi konuu benm içinn yavvv :)))

Parmağınızda oynatacağınız eşi ne yapacaksınız ki..istediğiniz sözünüzü dinletmekse tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler..

bu parmaginda oynatma isi sonradan ogrenilcek birsey degil. Hurrem gibi olmak istiyorsan kocanin yuzune gul,kendi bildigini yap :1: ondan sonra valide sultani ortadan kaldirma calismalarina baslarsin:1:

bu parmaginda oynatma isi sonradan ogrenilcek birsey degil. Hurrem gibi olmak istiyorsan kocanin yuzune gul,kendi bildigini yap :1: ondan sonra valide sultani ortadan kaldirma calismalarina baslarsin:1:

hanımlar günaydın:)))
az önce bi konuda bi arkadaş bahsetmiş
:hürrem sultanda çirkinmiş ama,padişahı parmağında oynatırmış,
die yazmış bi arkadaş.kafama takıldı
kısaca kocamdan bahsediiim
bi kere çok zeki akıllı,saygısızlığa hiç tahammülü olmayan,elinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan bi kocam var
çok şükür kötü bi alışkanlığıda yoktur
benden 12 yaş büyük
ama ailesinden BIKTIM ARTIK:52::52::52::52:
benim sorunum bu
ben onlarla aramıza bi sınır koymak istiyorum bazen bu yüzden atışıyoruz
uzak olmak istememin sebebiyse onlar insan kullanmayı çok sever,
eşimde ailem der her yaptıklarını görmezden gelir

acaba ben nasıl olsam nasıl davransam istediğimi yaptırırım ki:44:
hımmm.... benim aklıma bişiii gelmedi
sizde varsa fikirler buyrun yazın hanımlar

bide adamı gerçekten parmağımda oynatıyomuşum
ne desem onu yapıyomuş:)))