• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamı nasıl parmağımda oynatırım ki?

Bir Hürrem Masalı*nı okuyun görürsünüz neler yaptığını. her şey ayrıntısıyla yazıyor çünkü

hanımlar günaydın:)))
az önce bi konuda bi arkadaş bahsetmiş
:hürrem sultanda çirkinmiş ama,padişahı parmağında oynatırmış,
die yazmış bi arkadaş.kafama takıldı
kısaca kocamdan bahsediiim
bi kere çok zeki akıllı,saygısızlığa hiç tahammülü olmayan,elinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan bi kocam var
çok şükür kötü bi alışkanlığıda yoktur
benden 12 yaş büyük
ama ailesinden BIKTIM ARTIK:52::52::52::52:
benim sorunum bu
ben onlarla aramıza bi sınır koymak istiyorum bazen bu yüzden atışıyoruz
uzak olmak istememin sebebiyse onlar insan kullanmayı çok sever,
eşimde ailem der her yaptıklarını görmezden gelir

acaba ben nasıl olsam nasıl davransam istediğimi yaptırırım ki:44:
hımmm.... benim aklıma bişiii gelmedi
sizde varsa fikirler buyrun yazın hanımlar

bide adamı gerçekten parmağımda oynatıyomuşum
ne desem onu yapıyomuş:)))
ilk başka bi bölgeye tayin istemesini isterdim:17:

işte kesin çözüm

dikkat et. parmakta oynanan olma sakın. bu tarz şeyler hırslar gereksizdir. eğer ailesiyle bir sorunun varsa kocan vasıtasıyla değil direk sen sıkıntını anlat. eşini ailesiyle karşı karşıya getirme. eşine ailesini doldurma. eşini kendinden uzaklaştırırsın sadece. eğer çok mu sıkıntıdasın eşin görüşsün sen biraz mesafe koy. ama herkesin annesi babası canıdır.

Ama bu hoş bi durum değil ki.
Bak ne güzel anlatmışsın eşini,elinden geldiğince senin isteklerini yapmaya çalışan,kendine ve çevresine saygısı olan bir adam diye.
Senin parmağında oynatma fikrin aksi sonuçlar yaratır söyleyim.
Benim eşim de çok uysal,anlayışlı,efendi dedikleri türdendir.
Ama istemediği bir durum ya da davranış karşısında tavrını koyar,bende uzatmam.
Mantıksız şeylere tahammülü yoktur.
Şimdi parmağımda oynatmak için fettan kadın taktikleri denesem ne olur.
Kendisi olmaktan çıkar,her dediğime tamam diyen pasif biriyle de hayat geçmez ki.
Bence sen tekrar düşün.Eşini farklı kalıplara sokmaya çalışırken senden soğumasına sebep olma.

Bu soru yaklaşımıyla kukla bile oynatamazsınız kusura bakmayın. O nihayetinde bir insan ve biricik eşiniz. Oynatmak ne demek. Çok yanlış bence.

bende çok güzelimdir:16:
yeşil gözlü beyaz tenli yani orda bi sorun yok

hurrem sultan ayni zamanda hem cok guzel hem de cok zekim,is.. sizde hangisinde sorun var?

sanirim digerinde...

saka bir yana.......

koskoca adam icin 'nasil parmagimda oynatirim' demek ne kadar dogru?

enteresaNNN...

düşündüm de kocanı parmağında oynatsan bu sefer adamdan bi soğursun allah muhafaza daha da onu sevemezsin

bu sefer de çok sümsük sünepe gelir..

yani bana öyle gelirdi:1:

düşündüm de kocanı parmağında oynatsan bu sefer adamdan bi soğursun allah muhafaza daha da onu sevemezsin

bu sefer de çok sümsük sünepe gelir..

yani bana öyle gelirdi:1:

hakkaten sultan filmindeki bakkal bahtiyar gibi olurdu. ıyyyyy

tultan hanımm, bunlar de bebelele :1:

Karsılıklı saygınız olsa yeter bence ne esin ne sen esini parmagında oynatma gerek yok cadı :9: İyi niyetle sorduguna inanıyorum.Esinin seni dinlemesini istiyorsan basta olgun olmalısın sabretmeyi bilmelisin ailesi yüzünden tartısmamaya calıs ve inan ne kadar güzel zeki olursan ol Allahın kalplere koydugu ask muhabbet olmadıktan sonra bos..Esimi parmagımda oynatıyorum dye gecininler eslerinin sevgililerinin canlarının sevgisni sömürüyor kırmamak icn üzmemek icn istedgni yaparsın adın kukla olur bos is bunlar canım..

Son düzenleme:
Bir Hürrem Masalı*nı okuyun görürsünüz neler yaptığını. her şey ayrıntısıyla yazıyor çünkü

Aynen katılıyorum, Sultan Süleymanı değil koskoca İmparatorluğu yönetmeye çalışması ayrı bir mevzu.
Kaç kişinin canını yaktı, zehirledikleri, Sultanı doldurup, doldurup insanlara zarar vermesine sebep olduğu ayrı mevzu.
Ayrıca güzel olmasının yanı sıra kendisi bir şehzade katilidir!

Konu sahibinin bu kadar üstüne gitmenizi anlamıyorum.

Parmağında oynatmak derken kukla gibi oynatmak demek istemediğini hepimiz biliyoruz ayrıca kelimeyi kötü anlamda kullanmadığı da apaçık ortada yani yoksa ben polyanna mıyım :37:

Konu sahibinin bu kadar üstüne gitmenizi anlamıyorum.

Parmağında oynatmak derken kukla gibi oynatmak demek istemediğini hepimiz biliyoruz ayrıca kelimeyi kötü anlamda kullanmadığı da apaçık ortada yani yoksa ben polyanna mıyım :37:

tabi kide kötü anlamda sölemek istemedim
ama gelde anlat!!!

ayrıca hürremi de sadece örnek olarak gösterdim demiştim ama
neyse yaaaaaa üfffffffff

canım ben anladım senin ne demek istediğini...'kocacığım istersem kölem olursun' diye bi kitap biliyorum belki işine yarayabilir.bi araştır istersen....

ne ilginç ya şu masumane konuda bile polemik... her kadın ister, kocası her istediğini yapsın, bir dediğini iki etmesin. bundan normal de bişey yok, istememek anormal.
konu sahibinin de parmağımda oynatmaktan kastı bu, bu da ayan beyan ortada ama nedense bazıları anlayamamış...

sevgili konu sahibi arkadaşım, sana şunu söyleyebilirim ki eğer eşinle iyi geçinmek istiyorsan onunla ailesi hakkında tartışmaya girme. ona ailesini kötüleme. şöyle düşün mesela o sana senin ailen hakkında olur olmaz şeyler söylese ne kadar gücenirsin, kötü hissedersin, neticede annen baban... onun için de öyle. senin söylediklerinden rahatsız olur, o zaman karşılık verir, kocanla kötü olursun. o zaman konunda bahsettiğin emelinden oldukça uzaklaşırsın. yani 1. kural eşinle ailesi hakkında kesinlikle konuşma.
2.si erkekler kavga gürültüden pek hoşlanmıyolar, gerekli gereksiz tartışma, bi derdin varsa da sakin sakin ve güler yüzle anlatmaya çalış. ben tarihi pek sevmem, diziyi de izlmiyorum. hürremi bilemicem ama şunu söyleyebilirim ki ben hayatımda hiç kavga, gürültüyle kocasına bişey yaptırabilen kadın görmedim hiç, işveyle cilveyle, nazla, niyazla farkedersen... ha sen bunu yapabiliyo musun dersen, henüz değil ama yavaş yavaş uğraşıyorum :27: birinci kuralla başladım işte, ailesi konusunda ağzımı mühürledim. tek kelime etmiyorum. baya faydasını gördüm tavsiye ederim.

Boyle seyler karsilikli olur. Sen onun gonlunu cok hos tutacaksin ki, O da seninkini hos tutsun istedigini yapsin. Yani sen de onun istediklerini yapmalisin ki karsiligini goresin. Yoksa tek tarafli olmaz o.

bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derlerse de inanmayın,ailesinden geçer.aileyle ne kadar iyi anlaşılırsa erkekete mest olur.:50:

bencede biraz gereksiz yüklenilmiş konu sahibine
bütün kadınlar zaman zaman gerek nazla gerek cilveyle kocalarını tabiri caizse parmaklarında oynatmışlardır
gerçi şimdide ben asla öyle birşeye gerek duymam diyen hatunlar çıkıcak ama neysee:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bak sana bir örnek vereyim tanıdığımız bir çift
kızla ne zaman karı koca yada tartışma mevzusu açılsa
ayyy allaha şükür 5 yıllık evliyiz bir kere bile birbirimize sesimizi yükseltmedik
hiç bir zaman beni üzmedi der durur bende ne bu işin sırrı derdim
sonra birkaç kere denk geldimde kocasının asla yapmayacağı birşey isterken kız hemen nazlı prenses modlarına giriyor
sesini asla yükseltmiyor mıy mıy mıy ee geceside malum ertesi gün bir bakmışım kız istediğini almışş :24::24::24::24:

Back
X