sevgilimle 3 senedir beraberiz bir kere bile istediğimi yapmamışlığı yoktur...tek bakışım yeter...
adamın ruhu ince gerçi... ben bu hayatta seni mutlu edersem mutluyum der...
1 şeyi 1 kere söylerim olur...itiraz etmez...
zaten bende öyle manyakça şeyler istemem her kadının isteyebileceği şeyler...
annesi beni tanıdığında ilk başta ne yapacağını şaşırdı...oğlunu hiç aramayan kadın neredesin hani nerede kaldın geç kalma eve gel hadi bekliyoruz gibi antin kuntin şeyler söylemeye başladı...benim yanımda bir kere sevgilimin kafasından pijama giydirmeye kalktı şok oldum

sonra eve birşeyler alırız ay paranı çarçur etme boş yere harcama oğlum demeler...
bende dedim ki...1 kere, ama sadece çok kararlı bir şekilde;
bak canım ben kızım sen erkeksin benim annem beni bu kadar aramazken senin anneciğin ne yapacağını şaşırmış vaziyette...merak etme yamyam değilim ben seni yemem...eğer böyle garip haller ve tavırlar göreceksem allahın hakkı 3tür 3.garip harekette bu iş burada biter dedim...
o oldu...annesi bizi artık aramaz...anladı zaten oğulcuğunu yemeyeceğimi...hiç birşeye karış(A)maz...karıştırtmam.kırılırsa da sonuna kadar...herkes sınırını bilsin.
ha birde biz tatil yaparken paldır küldür toplamış kocasını peşimizden gelmiş bana hayatımın 2.şokunu da orada yaşatmıştı...
ilk başta iyi davranayım dedim sonra baktım oğluna söylediği gelme sebebiyle bana söylediği farklı..benim surat bir düştü...
onlarla beraber oturmadım gittim başka odada oturdum ertesi gün gittiler...yani sevgilim gönderdi...utandım mı hayır utanmadım..
sırf merakından koşa koşa gelmiş ben mi utanmalıydım birde yalan söyleyerek...1 hafta soğuk davrandı bana tınladım mı tabii ki hayır hiç takmadım bile...umurumda olmaz
yani kaynananızın ve kocanızın sevgilinizin size nasıl davranmasını siz belirlersiniz...siz ne kadarına izin verirseniz o kadar garip davranış görürsünüz..ya da saygı.tercih size kalmış..
birşeylere göz yummakla iyi eş iyi gelin olunmaz...derdin varsa söyleyeceksin bence...seni seviyorsa kocan zaten senı mutlu eder..
birde nişanlanan sözlenen kızlardaki ay beni aramıyorlar ay bana şöyle yaptılar yok beni hor gördüler mantığını anlamıyorum yaptırtma kardeşim...
aramıyorlar mı sende arama ne kadar ekmek o kadar köfte...fazlasını verince insanlar şımarıyorlar bence...
bunu yapamayan kadın da gelir seni hor görür sevgili konu sahibi ama içten içe o da böyle olsun ister yani..
parmakta oynatmak buysa eğer evet ben sevgilimi parmağımda oynatıyorum çokta mutluyum..umarım ilerde değişmez bu durum...değişirse üzülür müyüm tabii ki üzülürüm ama buna boyun eğmem 1 şut ve gider...
şimdi çıkar birisi der ki amasen evli değilsiiin kiiii evlilik öyle değiiil inanın evlilik sizin bildiğiniz gib birşey hiç değil...
çoğu evlilikte kadın,kocasını kayınvalıdenın kayınpederin görümcenin kaynın eltinin dığdının dığdısının maymunu olur. sırf yuvam dağılmasın diye aleme maymun olacağıma tek başıma kalmayı tercih ederim.
evet herkes kocasını parmağında oynatmak ister ayıp mı şimdi bu ay ne kadar etik takıldınız şu konuya sanırsın ki hepsi hayatında herşeyi bu kadar doğru yapıyormuş gibi aaay asla parmağımda oynatmam o da ne demek der sonra gider konu açar kocam benı önemsemiyor kayınvalıdemden çıkmıyor hep onun sözünü dinliyor böhüüü