kocamı nasıl parmağımda oynatırım ki?

üf herkes de klavye delikanlısı olmuş ha
herkes ister kocasını parmağında oynatmak
kirpiklerini az eğince özürler dilesin bir dediğini iki etmesin hediyeler versin sürprizler yapsın karısına gözü gibi baksın kılıbıktan hallice olsun :52:
bence işin sırrı kendine verdiğin değerde
bakımlı kendi kıymetini bilen hoşsohbet güleryüzlü bir hatunun tatlı dille yaptıramayacağı şey yoktur bence
azcık naz niyaz cilve azcık ipleri elinde tutma kendi kararlarını kendin almak vs gibi.
mesela bişey alınacak en iyisini araştırıp bilmek o konuda şu olsun deyip kendinden emin durmak bu bütün kararlar için geçerli
kendi hayatınla ilgili kararları kendin almak en başta giyim arkadaş aile konularında taviz vermemek sonra da ortak kararlarınızı da kendin almak
dışarıdakilere karşı politik davranmak kendini küçültmemek böylece bir uzlaşmazlık olduğunda her daim adam karısının doğru yaptığını bilir.
bir de tabiri caizse erkekleri azcık kankalarından uzak tutmak gerekiyor çok dolduruşa geliyorlar yoksa iyi karakterli 1-2 kankası olur tabi ama böyle maço kıro kafalı kızlara değer vermediğini düşündüğünüz arkadaşları varsa onlardan uzaklaştırmaya bakın, ha içinde kibarlık olan adamı etkilemez ama yine de bişey yaparken 2. kez düşünmesine sebep olur boş yere o arkadaşının lafları aklına gelip size karşı içten kinlenebilir. çünkü erkek bazı kankalarda arkadaşlarına bayanları ezdirtmek gibi bir amaç oluyor bu tipteki arkadaşlarından uzaklaştırın.
benim uyguladığım taktikler bunlardır he henüz evli değilim ama nerdeyse evli sayılırım artık 4 seneyi aşan bir beraberliğim var çok da mutluyum sevgilimi de parmağımda oynatırım hahayt hürrem kimmiş ayol :nazar: :40:

Bu konuyu takip ediyorum, açıldığından beri.
Yorum yapmadım.
Ne biçim insanlarız yahu ? Bir tanecik "parmağında oynatma" deyimine bu kadar kafayı takıp, asıl meseleyi idrak edemeyecek kadar körüz.
Parmakta oynatma derken, söz geçirmekten bahsediyor. Yani istediğini yaptırabilmekten. Demekki isteklerine önem verilmediğini düşünüyor konu sahibi.
Ne var bunda ?
Ayrıca, sayfalarca bu deyime bir sürü küçümseyici mesaj yazacak kadar var olan egonuz, merak ediyorum Hürrem gibi, tüm imparatorluğu parmağında oynatmak istemeye yetmedi mi ?Küçümserken egolu değilsiniz, ama bu kız parmağımda nasıl oynatabilirim dedi diye, egolu mu ?
Hem... En küçük bir şeyde feminist geçinen sizler, erkekler şöyle böyle diyenler, noldu da şimdi bir kadının , bir erkeği parmağında oynatmak istemesine bu kadar çıkışıyorsunuz ?
İnşallah , parmağında oynatmanın bir yolunu bulursun canım, yani az biraz sözünü dinletmenin bir yolunu.
Çünkü bunu başaramayan kadınlar , genelde parmakta oynayan kadınlar.
Çok nadirdir "ortak yolu bulanlar." bunu da, bu forumdaki konulardan gayet tabi, çok iyi anlıyoruz .
Müstahak bu erkeklere.
Ben hiç bile kızmadım. :10:

:46::46::46:sürü psikolojisi olduğu için bikaç kişi aaaa ne ayıp deyince diğerleri parmak sallıyor :20::20::20::20::20::20:
konunun özünü anlamaya ne gerek var ki hazıra konmak varken :ssz::ssz:

:46::46::46:sürü psikolojisi olduğu için bikaç kişi aaaa ne ayıp deyince diğerleri parmak sallıyor :20::20::20::20::20::20:
konunun özünü anlamaya ne gerek var ki hazıra konmak varken :ssz::ssz:

Kadın doğal içtenliği ile mesaj açmış. Nerden nereye getirmişler. Şok geçirdim.
Erkekler, bastırılmayı hakediyorlar. Hak etmiyorlar mı ? Bir söz okudum bugün "akıllı kadın, kocasını serbest bırakır, çok akıllı kadın ise; kocasının serbest olduğunu sandırır" . Bu tarz bir şeydi :))) :9:

bende çok mutsuzum bugün bilgisayarda geçmişe bakarken eşimin uygunsuz sitelere giediğini gördüm çok üzülüyorum daha 21 yaşındayım ama ......bilmiyorum onu aradım şlk başta inkar etti sonra itiraf etti çok pişmanım ilk ve son yanlışım diyor ama ben güvenemem artık çok mutsuzum hep ağlıyorum:43:

Erkekler emretmeyi ve emirlerine uyulmasını severler.
Sana emir vermesine izin ver.
Ama sonunda bildiğini yap.

Kadının biri balık pişiricekmiş.Kocası ızgara yap haha güzel oluyor demiş.
Kadın ertesi gün misafir geleceği için ızgara yapmak istememiş.
Fırında kızartmış balığı.
Eşi "yaptın mı balığı" dediğinde
Evet hayatım demiş.
Izgara değil mi*?
Hayır canım , fırında pişirdim.
Ama ben sana ızgara demiştim.Daha güzel oluyor öyle ,demiş.
Kadın,
Aman Allahım nasıl da unutmuşum.Ne kadar şaşkınım.
Kocamın sevdiği gibi yapmayı unuttum vs. demiş.

Eşi, "tamam hayatım, bu kadar üzülme.Bir daha ki sefere de öyle yeriz" ddemiş.

Kocası emretmiş, kadın bildiğiniyapmış.
İkisinin de gönlü olmuş...:1:
ay çok güzelmiş,bundan sonra denemeliyim..Ben bu kafayla kesin ızgara yapardım:17:ama bundan sonra fırında:52:
Bu konuyu takip ediyorum, açıldığından beri.
Yorum yapmadım.
Ne biçim insanlarız yahu ? Bir tanecik "parmağında oynatma" deyimine bu kadar kafayı takıp, asıl meseleyi idrak edemeyecek kadar körüz.
Parmakta oynatma derken, söz geçirmekten bahsediyor. Yani istediğini yaptırabilmekten. Demekki isteklerine önem verilmediğini düşünüyor konu sahibi.
Ne var bunda ?
Ayrıca, sayfalarca bu deyime bir sürü küçümseyici mesaj yazacak kadar var olan egonuz, merak ediyorum Hürrem gibi, tüm imparatorluğu parmağında oynatmak istemeye yetmedi mi ?Küçümserken egolu değilsiniz, ama bu kız parmağımda nasıl oynatabilirim dedi diye, egolu mu ?
Hem... En küçük bir şeyde feminist geçinen sizler, erkekler şöyle böyle diyenler, noldu da şimdi bir kadının , bir erkeği parmağında oynatmak istemesine bu kadar çıkışıyorsunuz ?
İnşallah , parmağında oynatmanın bir yolunu bulursun canım, yani az biraz sözünü dinletmenin bir yolunu.
Çünkü bunu başaramayan kadınlar , genelde parmakta oynayan kadınlar.
Çok nadirdir "ortak yolu bulanlar." bunu da, bu forumdaki konulardan gayet tabi, çok iyi anlıyoruz .
Müstahak bu erkeklere.
Ben hiç bile kızmadım. :10:

tamda aklımdan geçenleri yazmışsın canım,çok haklısın:46::46:

Kadın doğal içtenliği ile mesaj açmış. Nerden nereye getirmişler. Şok geçirdim.
Erkekler, bastırılmayı hakediyorlar. Hak etmiyorlar mı ? Bir söz okudum bugün "akıllı kadın, kocasını serbest bırakır, çok akıllı kadın ise; kocasının serbest olduğunu sandırır" . Bu tarz bir şeydi :))) :9:

evet işte benim anlatmaya çalıştığımda buydu çok güzel bir söz gerçekten :)))
erkekler idare edilmelidirler bencede çocuklar gibi düşünün şahsen bence erkeklerde çocuk gibiler
huysuzluk yapınca şekerle çikolatayla kandırmanın ne sakıncası varkii :34::34::34:

Ben hayatımda bukadar saçma bir başlık içerik görmedim kusura bakmayın.

kocamı nasıl parmağımda oynatırım == birde sen bak bakalım hoşmu bu başlık..

( allahım OL diyince )

Aynen kızlar. Ben de hepinize katılıyorum :21:

benim eşim hep der
bir kadın eşine ne isterse yaptırabilir
yeterki yöntemini bilsin
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır dememişler boşu boşuna:82::82::82::82:

evet işte benim anlatmaya çalıştığımda buydu çok güzel bir söz gerçekten :)))
erkekler idare edilmelidirler bencede çocuklar gibi düşünün şahsen bence erkeklerde çocuk gibiler
huysuzluk yapınca şekerle çikolatayla kandırmanın ne sakıncası varkii :34::34::34:

belki size mantıklı gelebilr sözlerinizide yorumunuzuda begendim ama .. başlığı böyle olmamalıydı.. helek içerik iki tane arkadaşımız alllllah alllah konu elma onların söyledikleri karpuz...

Ben hayatımda bukadar saçma bir başlık içerik görmedim kusura bakmayın.

kocamı nasıl parmağımda oynatırım == birde sen bak bakalım hoşmu bu başlık..

( allahım OL diyince )

Yanlış anlama canım merak ettim; (Allahım OL diyince) ne demek ? Gerçekten anlamadım.​

Parmakta oynatmak demeyelim de ben de isterdim her istediğimi yapsın. Bir yol bulursanız bana da söyleyin. Formül filan; lazım olur :)

Erkeklere illaki birinin akıl vermesi lazım,çünkü detaylara takılmazlar,kadınların farkettikleri ayrıntıları asla görmezler..Ama erkeğe bu aklı(fikri)ya eşi verir yada annesi:52:ğ

Son düzenleme:
belki size mantıklı gelebilr sözlerinizide yorumunuzuda begendim ama .. başlığı böyle olmamalıydı.. helek içerik iki tane arkadaşımız alllllah alllah konu elma onların söyledikleri karpuz...

konunun başlığına niye bukadar takıldınızki kocamın gönlünü nasıl daha hoş tutablirim olsaydı ne diyecektiniz acaba başlık hakkında :44::44::44::44::44:

Parmakta oynatmak demeyelim de ben de isterdim her istediğimi yapsın. Bir yol bulursanız bana da söyleyin. Formül filan; lazım olur :)

ay kızlar yapmayın nolur
aynı şey değilmi yani
her istediğimi yapsın ama parmağımda oynatmam çok ayıp bu tezat yahu
ikiside aynı şey işte adamı her istediğini yaptırıyorsan parmağında oynatıyorsun demektir :1:

konunun başlığına niye bukadar takıldınızki kocamın gönlünü nasıl daha hoş tutablirim olsaydı ne diyecektiniz acaba başlık hakkında :44::44::44::44::44:

Ben söyleyim o zaman diyeceklerdi ki; Ay şekerim sen niye kocanın gönlünü hoş tutmaya bakıyorsun ki ?
Sen istemediğin halde, kimse seni , onun annesinin evine götüremez. Ne demek, seni istemeden oraya götürmek ?
Tepkini , tavrını koy. Erkek milletinin her dediğine "he" denmez.

NOT: genel olarak söylüyorum. Eğer parmakta oynatmak kelimesine kızanlar için. Tek bir kişiye has değil bu arada.​

Son düzenleme:
ay kızlar yapmayın nolur
aynı şey değilmi yani
her istediğimi yapsın ama parmağımda oynatmam çok ayıp bu tezat yahu
ikiside aynı şey işte adamı her istediğini yaptırıyorsan parmağında oynatıyorsun demektir :1:

Aynı şey yahu. Ben de aynı şey olduğunu vurgulamak için şettirdim :)

hani takılmasınlar başlığa da güzel ipuçları alalım değil mi :)

Son düzenleme:
:) bir arkadaşa gördüm şimdi çok hoşuma gitti allah ol diyince olur hgerşey manasında konudan bağımsız :)

Hııı ben de anlamadım ya :9:
Evet, biliyorum ama. Allah "OL" diyince olmayacak şey yoktur, çok doğru :)​

Son düzenleme:
Ben söyleyim o zaman diyeceklerdi ki; Ay şekerim sen niye kocanın gönlünü hoş tutmaya bakıyorsun ki ?
Sen istemediğin halde, kimse seni , onun annesinin evine götüremez. Ne demek, seni istemeden oraya götürmek ?
Tepkini , tavrını koy. Erkek milletinin her dediğine "he" denmez.

NOT: genel olarak söylüyorum. Eğer parmakta oynatmak kelimesine kızanlar için. Tek bir kişiye has değil bu arada.​

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X