Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Çok mantıklı bunu kaydediyorum hafızamaBenim düşündüğüm bir metod var. Ben bu adam kız olsaydı onunla arkadaşlık yapar mıydım dost olabilir miydik iyi anlaşır mıydık diye sor cevap evetse okey
Yok ama talep oluyor güzel bir kızım ama karşımdaki erkeği tanıma faslında acaba nelere dikkat etmeliyim aşık olmak istiyorum ama mantıklı birineAday var mı ki?
Yaz lütfen en azından temel şeyler olmazsa olmazlarBir sürü yazardım ama bulması çok zor :)
Yani en azından olmazsa olmaz nelere dikkat etmeliyim ister istemez talep oluyorAma bu çok katmanlı bir konu, yaz yaz bitmez tarzda bir soru sormuşsunuz
Bu çok kişiden kişiye değişen bir konu ama belli değil mi az çok nelere dikkat etmen gerektiği? Hali,tavrı,konuşma tarzı,kibar biri mi,kaba biri mi,anlayışlı mı,bencil biri mi? Bunlara bakacaksın işte genel olarak. Tanıdıkça anlarsın zaten sana göre biri mi değil mi diye.Yok ama talep oluyor güzel bir kızım ama karşımdaki erkeği tanıma faslında acaba nelere dikkat etmeliyim aşık olmak istiyorum ama mantıklı birine
Yaaaaa ben bunu yazmaya gelmiştimO piti piiiti, karamela sepeti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?