Kocamı nasıl seçmeliyim

aysn10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
12
22
3
26
Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum

Nasıl yani?
Sıraya dizildiler de seçim mi yapamadınız?
O iş kendiliğinden olur, yani etkilenirsin, aşk falan...
Ne desek boş.
Herkesin aradığı özellik başka. Neye aşık olacağınızı siz bile bilemezsiniz bazen.

Şöyle şeyler yazıyım.
Hayat tarzınız benzeşsin.
İnançlarınız, kültürleriniz, eğitim durumlarınız dengeli olsun.
Ama işte aşk bunları geri plana da atabilir.
Yine de mantık devreden çıkmamalıdır.
Evlilik o zaman güzel olur.
Falan

Siz aski,sevgiyi elemis direkt ese gecmissiniz ne desem bilemedim. Burada cesit cesit karakter var her gun sasiriyoruz. Sizin amac sadece evlenmek gibi.

Ama bu çok katmanlı bir konu, yaz yaz bitmez tarzda bir soru sormuşsunuz

Her şeyden önce size ve kendisine saygısı olan biri olsun size kendinizi mutsuz ve bir hiçmiş gibi hissetirmesin en önemlisi bu bana göre. Bi hödüğün size asla faydası olmaz zararı olur. Nasıl bilicem diye düşünmeyin onlar kendini gizleyemiyor sadece aşık kadınlar görmek istemiyor :) Sizinle ağlayıp sizinle gülmeli yalnız bırakmamalı, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi önemsemeli sanane dememeli aslında küçük görünen önemli detaylar bunlar.

Yok ama talep oluyor güzel bir kızım ama karşımdaki erkeği tanıma faslında acaba nelere dikkat etmeliyim aşık olmak istiyorum ama mantıklı birine
Bu çok kişiden kişiye değişen bir konu ama belli değil mi az çok nelere dikkat etmen gerektiği? Hali,tavrı,konuşma tarzı,kibar biri mi,kaba biri mi,anlayışlı mı,bencil biri mi? Bunlara bakacaksın işte genel olarak. Tanıdıkça anlarsın zaten sana göre biri mi değil mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…