- 23 Ocak 2016
- 34.278
- 50.279
- 598
YarıldımEl yordamıyla.
Kız marketten elma ananas mandalin mi seçiyon?eş öyle seçilmez çıkıcaksın huyunu suyunu görceksin oldu oldu olmadı diğer taliplere..Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Aşık olmak istiyorsunuz ama mantıklı birine valla kardeş aşk böyle bir şey değil onu bi kere söyleyim ben sanaYok ama talep oluyor güzel bir kızım ama karşımdaki erkeği tanıma faslında acaba nelere dikkat etmeliyim aşık olmak istiyorum ama mantıklı birine
Aklıma yazdım bu tavsiyeleri de .Kendini tanıman lazım. Biri lüks hayat ister diğerine bir ev yeter. Biri muhafazakar ister, digeri daha rahat. Senin isteklerin ne, bu istekleri karşılayacak potansiyelin var mı?
Bunun dışında ofkelendiginde dikkat et, anneci olmasın çok zor, aile işi yine zor vs vs
Ben genel olarak mantık çerçevesinde hareket ederim kendimi üzecek mutsuz edeceğini hissettiğim an kaçarım mesajda da yazdım korkum var bu konuda. benim sorunum ya göremezsem ve önemsiz bundan bir şey olmaz dediğim şey evlilikte çok önemliyseAşık olmak istiyorsunuz ama mantıklı birine valla kardeş aşk böyle bir şey değil onu bi kere söyleyim ben sanaaşkta mantık yok bi kere çuvvvv
Anladım evet önce mantığı devreye sokmak en güzeli ben de öyle yapmıştım cimri mi cinselliğe düşkün mü aşırı anneci mi buradaki konularda en çok göze çarpan sorunlar benim aklıma gelenBen genel olarak mantık çerçevesinde hareket ederim kendimi üzecek mutsuz edeceğini hissettiğim an kaçarım mesajda da yazdım korkum var bu konuda. benim sorunum ya göremezsem ve önemsiz bundan bir şey olmaz dediğim şey evlilikte çok önemliyse
Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Cizgileri acik renk ve genisse tadi harikadir ha bi de sapi sari ve kuruysa tadindan yenmezMerhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Ciddi bir şey yazmıştım gece gece dalga konusu oldu yaCizgileri acik renk ve genisse tadi harikadir ha bi de sapi sari ve kuruysa tadindan yenmez
O zaman soyle diyim, merak etmeyin zamani gelince o sizi secer ahsjsbsCiddi bir şey yazmıştım gece gece dalga konusu oldu ya
Kesinlikle yapacağım bu konularda çok utanırım ama deneyeceğimKiminle nasıl bir karakterle evleneceğine duyguların ve mantığınla karar verirsin. Ama ben ufak bir yere değinmek istiyorum.
Flört döneminde bir şey beğen ve göster mesela, bakalım aklında kalıp da alacak mı? Cimri mi , düşünceli ince biri mi buradan çıkarırsın. Odunla hayat geçmez arada sürpriz jest de lazım.
“Kocamı nasıl seçmeliyim”Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?