Kocamı nasıl seçmeliyim

Kız marketten elma ananas mandalin mi seçiyon?eş öyle seçilmez çıkıcaksın huyunu suyunu görceksin oldu oldu olmadı diğer taliplere..

Yok ama talep oluyor güzel bir kızım ama karşımdaki erkeği tanıma faslında acaba nelere dikkat etmeliyim aşık olmak istiyorum ama mantıklı birine
Aşık olmak istiyorsunuz ama mantıklı birine valla kardeş aşk böyle bir şey değil onu bi kere söyleyim ben sana aşkta mantık yok bi kere çuvvvv

Aklıma yazdım bu tavsiyeleri de .

Aşık olmak istiyorsunuz ama mantıklı birine valla kardeş aşk böyle bir şey değil onu bi kere söyleyim ben sana aşkta mantık yok bi kere çuvvvv
Ben genel olarak mantık çerçevesinde hareket ederim kendimi üzecek mutsuz edeceğini hissettiğim an kaçarım mesajda da yazdım korkum var bu konuda. benim sorunum ya göremezsem ve önemsiz bundan bir şey olmaz dediğim şey evlilikte çok önemliyse

Anladım evet önce mantığı devreye sokmak en güzeli ben de öyle yapmıştım cimri mi cinselliğe düşkün mü aşırı anneci mi buradaki konularda en çok göze çarpan sorunlar benim aklıma gelen

Kocalara zam geldi konu sahibi, artık kafana göre koca seçemiyorsun, ucuzluktan ne bulursan idare etcen mecbur.

Cizgileri acik renk ve genisse tadi harikadir ha bi de sapi sari ve kuruysa tadindan yenmez

Kiminle nasıl bir karakterle evleneceğine duyguların ve mantığınla karar verirsin. Ama ben ufak bir yere değinmek istiyorum.
Flört döneminde bir şey beğen ve göster mesela, bakalım aklında kalıp da alacak mı? Cimri mi , düşünceli ince biri mi buradan çıkarırsın. Odunla hayat geçmez arada sürpriz jest de lazım.

Eğer evlenecekseniz ruhsal planda o kişiyle anlaşmanızı zaten yaptınız. Gününü bekliyor hepsi bu.

Kesinlikle yapacağım bu konularda çok utanırım ama deneyeceğim

“Kocamı nasıl seçmeliyim”
Şöyle:
Ooooo piti pitiiiii karamela sepeti terazi lastik……..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…