- 19 Şubat 2020
- 5.593
- 2.989
- 173
- 40
bekarken yaşadıgım travmalar diyelim.İnsan neden kocasının cinselliğe düşkün olmamasını ister ki?
haklısın canım da,öyle bekarken bunalımdaydım heralde böyle bir dua ettiğime göre:)))Çok değişik bir dua
Evliliğin büyük kısmı seks yahu ayrıca kocanın seks istemesi seni obje mi yapıyor çok ilginç
Geçmiş olsun o zaman ne diyelimbekarken yaşadıgım travmalar diyelim.
Ben pazardan elma seçerken sulu olmasına dikkat ederim, havuç seçerken kokusu önemlidir, marulda kıvırcık severim. Eş seçerken nasıl olur burda bekleyip kültürleneyimMerhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Kız sanki 100 aday var da arasından seçicen. Önce paranı tek başına güzelce ez gez toz harca ye iç gecelere ak bu ne sıralama gibi okul iş eşMerhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Aileden varlıklı ama ailesinin yurtdışında olan biri olmasına özellikle dikkat edineşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ?
Arkadaşınla evlen...Arkadaş nedir? Beraber vakit geçirmekten hoşlandığın hemen hemen aynı hobilere sahip olduğun ve bir fincan kahveyle saatin nasıl geçtiğini anlayamadığın kişi...Şahsen ben sınıf arkadaşımla evlendim üniversiteden...Kafa uğuşmazlıkları tabiki de olacak ,kavgalar vs.yükselmeler...Ama o ya da sen yine kahve yapmaya kalkarsan ona da yapıyorsun ..Ne bilim bi şekilde barışıyorsun ve ne sen ona ne de o sana ileri gidebilecek kadar haklı dahi olsa ne savunma yapabilir ne de uzatabilir çünkü aşkında önünde olan bir dostluk var insan onuda kaybetmek istemiyor...O yüzden saygı çercevesini aşacak hadsizliği yapamıyor...Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Dibini kokla, cig kokuyosa uzak dur.Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Bu ışıltılı hayatı sen seçmedin mi kuzum seni taşıyamıyorlar. Ayrıca sen bulma onlar seni bulsun hıhİş hayatına atılalı 4 sene oldu, olmayınca olmuyor. Sırf kocam olsun diye evlenilmez. Ki sırf kocam olsunlu bir soru olmuş. Kendine şu soruları sor;
Karşıdaki senin beklentilerini karşılıyor mu?
Bu adamla bir yere çıkabilir misin?
İki kelâm edebilir misin derdini anlatabilir misin?
Toplumda sana ayak uydurabilir mi?
Aileler, yaşam tarzınız benziyor mu?
Dürüst mü güven veriyor mu sadık mı?
Bakımlı mı temiz mi? (Bu benim için çok önemli kişiden kişiye değişir)
Ben bunları tamamlayacak henüz bulamadım sana kolay gelsin yeni atanan 25lik kardeş
İlk başta MERHAMET! Sonra cimrilik? Kişisel bakım küfür argo kullanımı bağımlılık var mı anasına da dahil ! Tutarlı mi yoksa ilk başta ucurup sonra yeremi çarpıyor!Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Çok genel bir soru olmuş, direkt şuna şuna bakılır diyemeyiz ki.Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?