- 15 Haziran 2016
- 7.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.887
- 348
- 39
Utanma utanma illa al demeyeceksin sonuçta. Atıyorum mesela pembeyi sevdiğini söyle bir gün, sonra pembe bir kazak bulup şu kazak ne kadar güzelmiş de. Beğendiğin şeyi alıp seni mutlu etmek aklına gelecek mi bakalım?Kesinlikle yapacağım bu konularda çok utanırım ama deneyeceğim
Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
İster görücü ister kendiniz bulun.Muhakkak güvenebileceginiz referans ortak tanıdıklarınız olsun.Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Kavun olsaydı bi yöntemim vardı ama adam olunca konu bilemedimMerhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
1) Annecilik veya ailecilik durumu nasıl? aşırı anneci erkeklerden asla ve asla olmuyor gördüğüm kadarıyla.Merhaba ben 25 yaşındayım . Yeni atandım mesleğimi elime aldım . Evlenmek istiyorum artık kendi hayatımı yavaştan kurmak istiyorum. eşimi seçerken sizce nelere dikkat etmeliyim ? Genel olarak evlenmekten biraz korkuyorum tv de olan olaylar burda yazılan yazılar neler önemli tecrübelerinizi bekliyorum
Değil. Hedef evlilik olunca hisler bir tarafa bırakılıyor. Yeter ki evliliğe doğru gidecek biri olsun o imzayı atmaya gönüllü olsun gerisi önemli değil. Yüzlerce konu açıldı burda bu şekilde evlilik yapan kadınlar tarafından, kocam evlenince çok değişti, kocamı tanıyamıyorum diye. Hatta bir tanesi ilk sayfada duruyor kocam bakımlı kadın istiyor diye.Bu konular bana çok ilginç geliyor. İnsan ne isteyip ne istemediğini bilmez mi? Başkalarının görüşüne göre mi seçeceksiniz?
Ben mesela kıskanç olmayan, rahat, alkol alan, dini hassasiyeti olmayan birini seçtim. Bana öylesi geliyordu. Ama çoğu kadın da kafadan elerdi yani kocamı.
Bana da sahiplenici, maço, kıskanç adamlar gelmez yani. Kimine de o çok makbuldür.
İnsan önce kendini tanır, ne istediğini ne sevdiğini bilir.
Sonra talipler arasından seçme de tuhaf. Hani tanışma, hoşlanma, flört aşamaları vardı. Artık yok mu? Önce hoşlanırsın sonra bakarsın sana uymuyor flört etmeden yollarsın. Her gelen talibi önce mantıktan süzüp sonra mı hoşlanıyorsunuz artık. Birincil olan ilk şey bir şey hissetmek değil mi?
İnsan hayret ediyor ne bileyim.Değil. Hedef evlilik olunca hisler bir tarafa bırakılıyor. Yeter ki evliliğe doğru gidecek biri olsun o imzayı atmaya gönüllü olsun gerisi önemli değil. Yüzlerce konu açıldı burda bu şekilde evlilik yapan kadınlar tarafından, kocam evlenince çok değişti, kocamı tanıyamıyorum diye. Hatta bir tanesi ilk sayfada duruyor kocam bakımlı kadın istiyor diye.
Evlilik süreci bir merdiven gibi düşünülebilir aslında. Son basamağı evlilik. Bizim yeni nesil hatunlar bütün basamakları atlayıp evlilik basamağına zıplıyorlar. Sonra gelsin mok gibi evlilikler.
Böyle sevip sevilip tamam biz olduk artık diye evliliğe giden kadınlar mutlu evlilikler yaşıyorlar zaten. Diğer tarafta da vardır muhakkak mutlu olan da o tamamen şans işi. Piyango.İnsan hayret ediyor ne bileyim.
Ben ilişki olarak seçerdim ama doğru diyorsun. Amacım evlenmek değil eğlenmek, ilişki yaşamaktı.
Evlilikte bana göre ilişki güzel gidiyorsa alacağın karar olmalı.
Böyle “talip” arasından artı eksi yazıp toplayıp en mükemmel insanla evlenme çabasını anlamıyorum. Herkes önce sevgi aşk hissedip sonra kendine hayatına uyuyorsa devam edeceği bir yol gibi geliyor bana.
Bir de herkesin cidden hassasiyetleri o kadar farklı ki. Benim seçtiğim beğendiğim özellikler başkasına kötü gelir. Burada sorulmasını anlamıyorum.
Talipler arasından seçmeyi anlamıyorum aslıdna
İnsan neden kocasının cinselliğe düşkün olmamasını ister ki?valla dua ederken dikkatli et. ben allahım beni sevsin,çalışsın,evine sadık olsun çok cinselliğe düşkün olmasın. beni sex objesi olarak görmesin diyordum.tamda öyle oldu
Çok değişik bir duavalla dua ederken dikkatli et. ben allahım beni sevsin,çalışsın,evine sadık olsun çok cinselliğe düşkün olmasın. beni sex objesi olarak görmesin diyordum.tamda öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?