Kocami seveniyorum

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
artik kocama isinamıyorum en ufak tartişmada nefret geliyor içimden bunu nasil aşabilriim..Gecmişte yasasıkşarimizi unutamiyorum affedemiyorum ama bunlara ragmen kisakanıyorum onu... anlam weremiyorum kendme

geçmişte yaşadıklarınızı kaba taslak açarsanız daha sağlıklı yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir baba

Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir baba

çek o zaman ne diyim. bu kadar ağır şeyleri yaşadıktan sonra hala boşanmayı düşünemiyorsan çekmeye devam et. seversin bile belki bir zaman sonra. bebek bahane senin sevemiyorum demelerin de çok inandırıcı değil bir de kıskanıyorum derken.
celladına aşıksın işin özü bu..

Unutamamakta haksız değilsin ve tekrarlancağından emın ol .
Be yapılır bmyle
boşanınca hayat daha mi güzel olucak insanlarin bakiş açisi dedikodular

Sımdide bunlari yapiyorsa unutamaman normal.. ama hatalarindan belkide ders cikarmistir diye dusunuyorum.

Şu lafları sıralayan birilerini görünce çok kızıyorum ya. Bile bile lades... Adam manyak ama ısrarla çocuk yapıyorsunuz, sonra da sanki çocuk olmasa hemen boşanırmışsınız gibi, boşanamamanızın tüm sorumluluğunu çocuğa yüklüyorsunuz. Çocuğunuzun anne baba ayrı büyümesindense, sevgisiz saygısız bir ortamda büyümesinin daha iyi olduğunu zannediyorsunuz. Böyle değil bu işler. Bir evde huzur, mutluluk, sevgi yoksa, istediğiniz kadar bir arada kalın, o çocuk zarar görür, çünkü kötü örneklerle bir arada yaşıyor. Bir çocuğa önce güçlü, kendiniz ezdirmeyecek kadar gururlu, dik duran bir anneye ihtiyacı var. Böyle bir adama katlanıp, aynı evde yaşadığınız için teşekkür etmeyecek size hiçbir zaman, emin olun. Ve hala insanların bakış açısı ve dedikodular diyorsunuz... Sizin sorumluluğunuz kendinize ve çocuğunuza karşı, umarım bir gün önceliklerinizi doğru belirlersiniz.

Böyle bir evliliniz var neden cocuk yaptınız ki sizi bu durumda görünce cocugunuz saglıklı ve mutlu büyümücek bu durumda actınız cocugunuza geleceğini etkilicek böyle durumda cocugum icin boşanmıyorum demeniz cok sacma milletin ne der dedini katmıyorum bile araya eşinizin size yaptıklarını bu yaşta unutamasken cocugunuzu bunları yaşatıp normal bir birey olmasını mı bekliyorsunuz kendinize ve çocuğunuza saygınız olsun cocugum var millet ne der diye boşanmıyorum demenizi anlyamıyorum siz millet ne der diye mi yaşıyorsunuz ilk siz ayrılmıyorsunuz ne boşanmış ayakları üzerinde durup çocuklarınla mutlu hayat süren var yimede evlilime devam etmek istiyorum diyorsanız hepiniz bir tedavi görün ve aile terapistine gidin

Be yapılır bmyle

boşanınca hayat daha mi güzel olucak insanlarin bakiş açisi dedikodular

şu an hayat daha mı güzel? dayak, hakaret?? kadın olarak bunları çekmeyi sen içine sindiriyorsan, elalemin ber şeyler demesi senin yaşadıklarından daha önemli ise bunu çek otur. çocuğunun gözü önünde bir ömür dayak, hakaret çekeceksin ve çocuğun da ezik, silik veya şiddet yanlısı biri olacak.

şimdi sen söyle nasıl hayat daha güzel olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…