- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir babageçmişte yaşadıklarınızı kaba taslak açarsanız daha sağlıklı yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
Unutamamakta haksız değilsin ve tekrarlancağından emın ol .Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir baba
Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir baba
Be yapılır bmyleUnutamamakta haksız değilsin ve tekrarlancağından emın ol .
boşanınca hayat daha mi güzel olucak insanlarin bakiş açisi dedikodularçek o zaman ne diyim. bu kadar ağır şeyleri yaşadıktan sonra hala boşanmayı düşünemiyorsan çekmeye devam et. seversin bile belki bir zaman sonra. bebek bahane senin sevemiyorum demelerin de çok inandırıcı değil bir de kıskanıyorum derken.
celladına aşıksın işin özü bu..
Şu lafları sıralayan birilerini görünce çok kızıyorum ya. Bile bile lades... Adam manyak ama ısrarla çocuk yapıyorsunuz, sonra da sanki çocuk olmasa hemen boşanırmışsınız gibi, boşanamamanızın tüm sorumluluğunu çocuğa yüklüyorsunuz. Çocuğunuzun anne baba ayrı büyümesindense, sevgisiz saygısız bir ortamda büyümesinin daha iyi olduğunu zannediyorsunuz. Böyle değil bu işler. Bir evde huzur, mutluluk, sevgi yoksa, istediğiniz kadar bir arada kalın, o çocuk zarar görür, çünkü kötü örneklerle bir arada yaşıyor. Bir çocuğa önce güçlü, kendiniz ezdirmeyecek kadar gururlu, dik duran bir anneye ihtiyacı var. Böyle bir adama katlanıp, aynı evde yaşadığınız için teşekkür etmeyecek size hiçbir zaman, emin olun. Ve hala insanların bakış açısı ve dedikodular diyorsunuz... Sizin sorumluluğunuz kendinize ve çocuğunuza karşı, umarım bir gün önceliklerinizi doğru belirlersiniz.Hakaret,dövme,sövme sinir krizine girince bunlari yapti cok hassas psikolojisi var bana karşi..boşanmayı cok düşündüm ama artik bebebğimden sonra düşünemiyorum cünkü evşatına ilgili bir baba
Be yapılır bmyle
boşanınca hayat daha mi güzel olucak insanlarin bakiş açisi dedikodular
O zaman devam. Unutacaksınız. Konu açmaya gerek yokki.Be yapılır bmyle
boşanınca hayat daha mi güzel olucak insanlarin bakiş açisi dedikodular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?