1,5 yıllık evliyim, eşim işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor evlenmeden önce ailemle kalırsın ben yokken arada da kendi annenler gelir kendi evimizde kalırsın demişti. Bende kendi ailemde tatsız ilişkiler görmediğim için kalırım tabi annesi babası benim başımın tacı gençler ama olsun onlara bakarım ben dedim içimden gelerek. Ailesine aşırı bağlı olması hoşuma gitmişti kendi ailesine bağlı olan benim de aileme bağlılığımı anlar mutlu yaşarız diye düşünmüştüm.
Eşimde ailenin tek oğlu, üç görümcem yeğenler kayınvalide ve kayınpeder ile zorlu bir mücadele ye girdiğimi nişanlanmaya yakın anladım ama artık çok geçti. Ayrılma ve boşanmanın eşiğinden döndük kaç sefer, sonunda anladık ki sorun kendi aramızda değil onların sebep olduğu nedenlerden kaynaklanıyor.
Onu bu kadar severken niye pes edeyim niye sevdiğimden olayım diyerek mücadele etme kararı aldım ancak yine ‘iyi’ olmayı muhafaza ederek. Fakat başaramıyorum…
Eşimde ailenin tek oğlu, üç görümcem yeğenler kayınvalide ve kayınpeder ile zorlu bir mücadele ye girdiğimi nişanlanmaya yakın anladım ama artık çok geçti. Ayrılma ve boşanmanın eşiğinden döndük kaç sefer, sonunda anladık ki sorun kendi aramızda değil onların sebep olduğu nedenlerden kaynaklanıyor.
Onu bu kadar severken niye pes edeyim niye sevdiğimden olayım diyerek mücadele etme kararı aldım ancak yine ‘iyi’ olmayı muhafaza ederek. Fakat başaramıyorum…