• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami seviyorum ama kv ve kp sorunsali

Cnm cocugun var mi bilmiyorum ama calismani öneririm daha az gorusursunuz
Ayni evde zor yasamak cok sabir ve hosgoru lazim
Calisirsaniz sosyal hayatiniz olur
Arkadaslariniz olur
Veya kursa gitseniz elisleri filan kafaniz dagilir
Cocugum yok is konusundada denedim fakat dil bilmedigim icin almiyolar

Çok zor cook ... İnşallah eşin çok anlayışlıdır .. insan gece olup da yatak odasına girince kocasına sığınmak derdini anlatmak istiyor
Esim anlayisli ama surekli annen soyle annen boyle yapti demek hos olmuyor bi zaman sonra dinlemek istemiolar zaten

Farkli dallarda calissaniz maksat evden biraz uzaklasmak
Yada kurslar
Temizlige belki alirlar onu da ben yapamiyrm obsesif kompulsifim yani takinti hastasiyim onu da bu evde sikintidan oldum

Şöyle bir yorumları okudum da ne kadar negatif yorumlar var ben kv ile aynı evi paylşıyorum ona kötü gözle bakmıyorum kp olmadıgı için eşimde annesini bırakmak istemedigi için bende kabul ettim aynı evi paylaşıyoruz illaki sorunlar oluyor fakat herşeyi kötüye yormuyorum aksine iyi tarafından bakmayı ögrendim hasta oluyorum bulaşıgımı yıkar canım yemek yapmak istemez yemegimi yapar sabah bazen geç kalkarım kahvaltı hazırlar beni uyandırır biraz iyi yönden bakın.. Kimi demiş ki bu devirde aynı ev olur mu siz hiç zorluk görmediginiz için size herşey güllük gülistanlık oluyor tabi bu devirde ve her devirde aynı ev olur biraz büyüyün ve eşinizin annesini biraz sevmeye çalışın o zaman mutlu ve birlikte bir aile olursunuz. Canım sana gelincede senin kayınvaliden senin kötülügünü istemez ona iyi davran inan karşılıgını alırsın büyüktür sen idare et sabret elbet sabrının karşılıgını alırsın kp konusunda bişey diyemem benim olmadıgı.için yorum yapamam.

Siz yeni evkisiniz sanirim.Agirliginizi koyun madem 3 eltisiniz niye sizinle oturmak zorundalar.Esinizin isi yok kv kp mi bakiyor size ondanmi oturuyorsunuz onlarla.Esinizle acik acik konusun bu yasta siz dert sahibi olacaginiza kotu olun.Ya onlarlada otursunlar yada kredinin ustune kira parasida ekleyin 3 e bolun siz payiniza duseni odeyin kiraya cikin.

Siz yeni evkisiniz sanirim.Agirliginizi koyun madem 3 eltisiniz niye sizinle oturmak zorundalar.Esinizin isi yok kv kp mi bakiyor size ondanmi oturuyorsunuz onlarla.Esinizle acik acik konusun bu yasta siz dert sahibi olacaginiza kotu olun.Ya onlarlada otursunlar yada kredinin ustune kira parasida ekleyin 3 e bolun siz payiniza duseni odeyin kiraya cikin.

tamamada anlatmıyorsunki ne sacma bu konu[/QUOTEkisaca anlatayim ayri evde oturcam diye geldim ev alindi o evde 3 katli fakat kaynanamla birlikte 4 aile oluyorz bi eltim yeni aldigimiz eve gelicekti obur eltimide kaynanamlar birakmadilar onlarda geldi onlar gelince kaynanamlarda bizim yanimiza geldiler.EVi yapan kiside ikinci eltimin kocasi onlarda gecici olarak gelmislerdi ama ben yaptim bu evi benimde hakkim var deyip oturuyolar ama evi ilk eltimin kocasiyla benim kocam oduyo.Kaynanamlarda gidin diyemiolar cagirdilar bi kere olan bana oldu yani kredi odedigi icin esimde kirayada cikamiyrz boyle bekliorm ciksinlar diye

Bekleye bekleye 7 senem gecti. Iste ben yemek yapmayi bilmiodum falan o daa beraber oturalim ogreniim die ama daha cok kendilerini dusunduler tabi.kaynanam istemio hem kendi oturcagi evi onlara verdi hemde kapi kapi gezemezmis o oyle dio

Şöyle bir yorumları okudum da ne kadar negatif yorumlar var ben kv ile aynı evi paylşıyorum ona kötü gözle bakmıyorum kp olmadıgı için eşimde annesini bırakmak istemedigi için bende kabul ettim aynı evi paylaşıyoruz illaki sorunlar oluyor fakat herşeyi kötüye yormuyorum aksine iyi tarafından bakmayı ögrendim hasta oluyorum bulaşıgımı yıkar canım yemek yapmak istemez yemegimi yapar sabah bazen geç kalkarım kahvaltı hazırlar beni uyandırır biraz iyi yönden bakın.. Kimi demiş ki bu devirde aynı ev olur mu siz hiç zorluk görmediginiz için size herşey güllük gülistanlık oluyor tabi bu devirde ve her devirde aynı ev olur biraz büyüyün ve eşinizin annesini biraz sevmeye çalışın o zaman mutlu ve birlikte bir aile olursunuz. Canım sana gelincede senin kayınvaliden senin kötülügünü istemez ona iyi davran inan karşılıgını alırsın büyüktür sen idare et sabret elbet sabrının karşılıgını alırsın kp konusunda bişey diyemem benim olmadıgı.için yorum yapamam.
Haklisin ama benim ki yonetmeyi seven tiplerden ve hep kendi dedikleri olsun isteyenlerden surekli tepemde nasil anlayisli olayim hemde psikolojik rahatsizim 7 senedir katlandim zaten

Isvicre gibi bir ülkede dil kurslarinda pahali oldugunu düsünmüyorum. Hatta ücretsizdir. Yedi yildir bir ülkede olup, halen dilini ögrenmemek nedir ya? Gerekirse internette bircok uygulama var, ordan bile ögrenirsiniz.

Zaten siz ayri evde kalmak isteseniz ilk dil ögrenip, calismaya baslardiniz. Sonra ayri, kiralik bir evde kalirdiniz. Yani bosanma harici tek yol o'dur. Ki ben yerinizde olsam kabile hayati yasamaktansa, bosanmayi secerdim.

Birincisi gercekten cok pahali gidenlerde bilir ve bu ulkede iki cesit almanca var ki konustuklarini yazi dilinde kullanmiolar ikincisi etrafinizdaki insanlar calismaya acik deilse bunuda yapmaniz gercekten zor.ucuncusu kredi borcu yada uzerinizde baska borc varsa kiraya cikmakta pek kolay olmuyor.Ayrica bu soylediklerinizi bende dusundum zaten hemde kac kere sayisini ben bile unuttum.Bence önyargiyla yaklasmadan sizde bi dusunun

Back
X