Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.638
16.059
298
Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)

Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı :KK43: 15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor çünkü uzak davranmak zorunda kalıyoruz birbirimize çocuk sohbet etmemize bile izin vermiyor,herşeye tezat davranıyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki :KK43:(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki :KK43: ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)

Gel gelelim arkadaşlar çocuk bana batıyor :KK43: 15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var borç ödüyor ben evin masraflarını karşılıyorum.Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Sinir krizi geçiriyorum içten içe kimseyle paylaşmıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki :KK43:(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki :KK43: ne düşünüyorsunuz ?
Eşinden soğumamak elde değil.
Batıyor deyince, gelmesini istemiyorsun sanmıştım.
Bu şekilde zorla bir şeyler aldırtmaya çalışmak insanı enayi gibi hissettiriyor.
Bu adamdan çocuk istediğine emin misin?
Eminsen açık açık çocuk yapıcaksak hemen yapalım. Yoksa boşanıcam de.
Bence boşansan daha iyi sanki, adama kıl oldum.

Cocuklu biriyle evlendiysen cocugu sana batmamali arkadasim.Bence su yazdiklarinda bir sorun goremedim ben sorunu sen yapiyorsun.15 gunde bir geliyormus ne var yani iyi olsan babasiyla basbasa biraksan uzak olsan ne zarari dokunacak ki sana?Esin akilli adam sana sormadan tablet vs almayip cocugu sana yonlendirmis.Alsan cocugunda gonlu olurdu.Yani cocuguna masraf yapmasi sana batmasin evladi o onun.Senin de cocugun olsa kardesi olacak sonucta.Bence bakis acini degistirmelisin.

Çocuk gibi davranıyorsunuz. Adamı seçim yapmaya zorluyorsunuz resmen. O oğlu siz eşisiniz. Biraz olgun davranmalısınız. Burda haksızsınız.

Amaaa eşiniz de çocuğun masraflarını size yüklemekte haksız. Adam olup yaptığı çocuğun ihtiyaçlarını da karşılasın bir zahmet. Bu konudaki tavrınızı aynen sürdürün.

Ve çocuk için bekleyin.

Böyle bir adamdan bence çocuk yapmayın. Resmen babamı gördüm. Çocuğuyla ilgilenmez kırk yılda bir evine gelince karısının kartıyla dünyanın alışverişini yapar. Kadını sömürdü, borca soktu resmen. Gerçekten çok ayıp, kadıncağız daha fazla dayanamadı boşandı tabi babamdan. Babamın 5. Eşiydi bu arada. Aman diyim.

Ne yani bu yastan sonra cocouk sahibi olamam diye mi evliligini surduriyorsunuz.Evliliginden emin degilsin i cocuk dusunuyorsun .
BU Sorunlarin olcagini biliyordun sonucta kabul etmisin basta.15 gunde bir geldigine ragmen bu kadar sorun oluyorsa temelli yanina gelse ne olcak.

Kendinde gayet net bir şekilde söylemişsin yazının başında. Bu adamın çocuğu olduğunu ve seninle 3. Evliligini yaptığını biliyormuşsun zaten en başında.
Çocuk tabikide gelecek ve tabiki de babasından ilgi bekleyecek adı üstünde çocuk bu. Eşinizin çocuğa birşeyler aldırmaya çalışmasına bir yorum yapamıyorum sonuçta hediye içten gelerek alınır zorla değil.
Bence sen çocukla iyi geçinmeye ve birlikte eğlenmeye bak. Sonuçta sürekli sizinle kalmıyor kafana takıpta kendini de eşinide yıpratma

Sonuçta evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz evlilikte masraflarda ortak oluyor bir ayakkabi almak oyle cok buyutulecek birsey değil bence. Cocukla yakinlassaniz onu kabullenseniz belki esiniz cocuk yapma fikrine daha çabuk ısınır. Biraz alttan almayi denemelisiniz bence.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,Böyle Söyleyeceğinizi biliyordum ama çocukla ben zaten ilgileniyorum sana Yük etmem demişti maddi olarak benden bişey istemeye yüz bulabileceği hiç aklıma gelmemişti ki.Bizim keseler ayrı o tonlarca borç ödüyor ben eve bakıyorum bilseydim Şart koşardım aklıma hiç gelmedi.Evet çocuk konusunda ben de öyle düşünüyorum aslında ve çocuğa iyi davranıyorum eşim içinde ben çocukla ilgileniyorum bizde şu an bi aya yalın kalmak üzere geldi bi haftası gitti.herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum anaç olmaya çalışıyorum tamam ama lap top nedir ya bitirsin borcunu alsın hafî ayakkabıyı geçtim de

Basliginizda bir tuhaflik var.Sanki cocuk da sorun var esiniz cok normal gibi anlatmissiniz.Ama bence garip davranan esiniz.

Neden cocuguna bir sey aldirmaya calosiyor ki size?Kac yasinda bilmiyorum ama o cocuk sonucta.Gelip kalacak ve belki babasini kiskanacak ama esiniz ara bulacagina sizi cocuktan sogutmus.

Ben anlamadim valla.

Ne yani bu yastan sonra cocouk sahibi olamam diye mi evliligini surduriyorsunuz.Evliliginden emin degilsin i cocuk dusunuyorsun .
BU Sorunlarin olcagini biliyordun sonucta kabul etmisin basta.15 gunde bir geldigine ragmen bu kadar sorun oluyorsa temelli yanina gelse ne olcak.
Yok eşimle Sevdiğim için evlendim sırf çocuk için değil daha erken yaşta evlenirdim ama yapamadım çünkü istediğim kafada kümse yoktu.Çocuk gelsin gitsin ama benden maddi bişey istenmesi kullsnılıyormuşum hissi veriyo hem Aramıza soğukluk gitmesine sebep oluyo tamam bari kendi alsın diye düşünüyorum yanlış miyim :(

15 günde bir gorudugu evladına yakınlık gösterince sürat mi asiyorsunuz. Pes. Böyle davranan bir kadina,adam hala çocuğa biseyler aldirmak istiyorsa ona da pes. Bilerek isteyerek evlendiniz bana gore insanı,insan yapan merhamet ve vicdan duygusudur. Çocuğa sevgi,şefkat gösterin boşanmayı düşünmüyorsanız,boyle yaparak hem bağlarıniz kuvvetlenir hem eşiniz çocuk yapmaya razı olur.

Cocuklu biriyle evlendiysen cocugu sana batmamali arkadasim.Bence su yazdiklarinda bir sorun goremedim ben sorunu sen yapiyorsun.15 gunde bir geliyormus ne var yani iyi olsan babasiyla basbasa biraksan uzak olsan ne zarari dokunacak ki sana?Esin akilli adam sana sormadan tablet vs almayip cocugu sana yonlendirmis.Alsan cocugunda gonlu olurdu.Yani cocuguna masraf yapmasi sana batmasin evladi o onun.Senin de cocugun olsa kardesi olacak sonucta.Bence bakis acini degistirmelisin.
Yanlış anlaşıldım sanırım lap top vs bunları benden talep ediyor kendi parasıyla alsın karışmam ona.Ben hem onu borcuyla kabul etmişim bari çocuğunun masrafını bana yük etmese zoruma gidiyor

15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var borç ödüyor ben evin masraflarını karşılıyorum.Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.

Ya kusura bakma da daha fazla saçmalanamazdı.
Eğer bundan başka bir sorununuz yoksa eşini yok yere uzaklaştırma kendinden.

Çocuk yazık ayda 2 gün kalıyormuş. 2 gün yakınlaşmayıver çocuk bunu normal görene kadar n'olmuş yani?? Ne ötekileştirilmesi abartma istersen.

Adam bilerek aldırtıyordur. Ya cocuk sana alışsın diye ya da annesi bak cocugumla ilgileniyorlar diye düşünsün sıkıntı cıkarmasın diye de olabilir. Laptop neyse de alt tarafı ayakkabı almışsın.

Haksızsın bence. Kendi huzurunu bozma durduk yere.

15 günde bir gorudugu evladına yakınlık gösterince sürat mi asiyorsunuz. Pes. Böyle davranan bir kadina,adam hala çocuğa biseyler aldirmak istiyorsa ona da pes. Bilerek isteyerek evlendiniz bana gore insanı,insan yapan merhamet ve vicdan duygusudur. Çocuğa sevgi,şefkat gösterin boşanmayı düşünmüyorsanız,boyle yaparak hem bağlarıniz kuvvetlenir hem eşiniz çocuk yapmaya razı olur.
Yanlış anladınız surat asan ben değilim.çocuğun benden lap top tablet istemesine hayır deyince eşim bana sırat yapıyor ben bi haftadır anne gibi yediriyorum içiriyorum gezdiriyotum çocuğu ama işte bi yete kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X