- 15 Nisan 2017
- 13.638
- 16.059
- 298
Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı
15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor çünkü uzak davranmak zorunda kalıyoruz birbirimize çocuk sohbet etmemize bile izin vermiyor,herşeye tezat davranıyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki
(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki
ne düşünüyorsunuz ?
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı

Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki

Son düzenleme: