Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske evlenmeseymissiniz yasiniz 37 ama 20 yasindaki bir kadinin olgunluguna sahipsiniz
Bir kere evlilikte tek cuzdan olur yok onunki ayri benimki ayri diye birsey olmaz
O cocuk adamin oglu , sizi kiskaniyorsa alisana kadar mesafeli durun esinize geldiginde , ölecek misiniz iki gun kocanizla sirnasmasaniz?
Bile bile evlenmissiniz , yine ilk cumleme donuyorum keske evlenmeseymissiniz
Bu arada bu kadar rahat yaziyorum cinku benim esimin de 17 yasinda oglu var ve benle evlenmesini hic istememisti , asla sizin gibi davranmadim ve dusunmedim

Ya kusura bakma da daha fazla saçmalanamazdı.
Eğer bundan başka bir sorununuz yoksa eşini yok yere uzaklaştırma kendinden.

Çocuk yazık ayda 2 gün kalıyormuş. 2 gün yakınlaşmayıver çocuk bunu normal görene kadar n'olmuş yani?? Ne ötekileştirilmesi abartma istersen.

Adam bilerek aldırtıyordur. Ya cocuk sana alışsın diye ya da annesi bak cocugumla ilgileniyorlar diye düşünsün sıkıntı cıkarmasın diye de olabilir. Laptop neyse de alt tarafı ayakkabı almışsın.

Haksızsın bence. Kendi huzurunu bozma durduk yere.
Ayda iki gün değil 15 günde iki gün iki haftada bir yani ...doğru söylüyor olabilirsin akil akıldan üstündür diye konu açtım zaten tşk ederim

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,Böyle Söyleyeceğinizi biliyordum ama çocukla ben zaten ilgileniyorum sana Yük etmem demişti maddi olarak benden bişey istemeye yüz bulabileceği hiç aklıma gelmemişti ki.Bizim keseler ayrı o tonlarca borç ödüyor ben eve bakıyorum bilseydim Şart koşardım aklıma hiç gelmedi.Evet çocuk konusunda ben de öyle düşünüyorum aslında ve çocuğa iyi davranıyorum eşim içinde ben çocukla ilgileniyorum bizde şu an bi aya yalın kalmak üzere geldi bi haftası gitti.herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum anaç olmaya çalışıyorum tamam ama lap top nedir ya bitirsin borcunu alsın hafî ayakkabıyı geçtim de
Çocuğuyla ilgilensin siz bunu sorun etmeyin, soğukluk olacak diye düşünmeyin. Ama size zorla bişeyler aldırmaya çalışması hoş değil.
Diğer eşlerinden neden ayrılmış ?

Bir ayakkabı bir laptop olayı değil,sen almak zorunda değilsin tabi ki,sonuç olarak eşinin oğlu ,baba olarak evladiyla ilgilenmek zorunda ,senin tavirlarininda biraz değişmesi gerek , çocuğa karşı bu kadar katı olma ,bu çocuk siz evli kaldıkça hayatında olacak kabullenmek zorundasın kabul etmeyeceksen zaten bosanirsin

Çocuğuyla ilgilensin siz bunu sorun etmeyin, soğukluk olacak diye düşünmeyin. Ama size zorla bişeyler aldırmaya çalışması hoş değil.
Diğer eşlerinden neden ayrılmış ?
Bilinciyle aşırı kıskanç takipçi olduğu için ve aşırı kilolu olduğu için diğeriyle de küfür hakaret yüzüne vurma söz geçirememe sorunlarından dolayı.ilki 5 su sürmüş ikinci 8 sene

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,Böyle Söyleyeceğinizi biliyordum ama çocukla ben zaten ilgileniyorum sana Yük etmem demişti maddi olarak benden bişey istemeye yüz bulabileceği hiç aklıma gelmemişti ki.Bizim keseler ayrı o tonlarca borç ödüyor ben eve bakıyorum bilseydim Şart koşardım aklıma hiç gelmedi.Evet çocuk konusunda ben de öyle düşünüyorum aslında ve çocuğa iyi davranıyorum eşim içinde ben çocukla ilgileniyorum bizde şu an bi aya yalın kalmak üzere geldi bi haftası gitti.herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum anaç olmaya çalışıyorum tamam ama lap top nedir ya bitirsin borcunu alsın hafî ayakkabıyı geçtim de

Keseninizin ayri olduğunu dusunemedim. Eger sizi cocuk icin kullaniyorsa bu sikintili bir durum ama ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum biraz daha sabredin belki sizi gozlemliyordur cocuk icin ? Fikrinizi acikca belirtin senin bir evladin olabilir ama bende anne olmak istiyorum konusmasini yapin. Eger hala ayni sekilde sizin en dogal isteğinizi yok sayarsa o zaman evliliginizi gozden gecirin. Onun 3. Evliligi evlilik kurumunu ciddiye almiyor olabilir.

Çocuk gibi davranıyorsunuz. Adamı seçim yapmaya zorluyorsunuz resmen. O oğlu siz eşisiniz. Biraz olgun davranmalısınız. Burda haksızsınız.

Amaaa eşiniz de çocuğun masraflarını size yüklemekte haksız. Adam olup yaptığı çocuğun ihtiyaçlarını da karşılasın bir zahmet. Bu konudaki tavrınızı aynen sürdürün.

Ve çocuk için bekleyin.
Her dediğinize Katılıyorum çocuk konusu ise en hassas noktam :( şu Dünya'da Yanımda bi eş olmasa da bi çocuk olsun bari diyorum en köyü ihtimslle ..haaaaa şunu da söylemeliyim eşime aşığım hep hayatında olsun istiyorum

Bilinciyle aşırı kıskanç takipçi olduğu için ve aşırı kilolu olduğu için diğeriyle de küfür hakaret yüzüne vurma söz geçirememe sorunlarından dolayı.ilki 5 su sürmüş ikinci 8 sene
İnşallah dediğiniz gibidir de adamın sorunlu olmasından ötürü boşanmamışlardır. Siz yeni evlisiniz sanırım daha evliliğiniz de çok oturmamış . Bence çocuktur yazık , bırakın babasıyla vakit geçirsinler ama sizi kullanma, güvensizlik vs gibi durumlar devam ederse tekrar düşünürsünüz , eşinizden tam emin olmadan da çocuk yapmayın isterseniz

Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)

Gel gelelim arkadaşlar çocuk bana batıyor :KK43: 15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var borç ödüyor ben evin masraflarını karşılıyorum.Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki :KK43:(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki :KK43: ne düşünüyorsunuz ?
Bilemedim. Herşeyi paylaşmak başka, kullanılmak başka. Bu adam iki eşle yapamamış. Vardır sebebi.

Ayda iki kez değil iki haftada bir geliyor yazın da bi ay

15 günde bir dediğin için öyle yazdım yani ayda bir oluyor o durumda, isterse 2 olsun farketmez ki

1 ay da gelecek tabi çocuğu yani ama 1 ay sırnaşmasan ölmezsin ya çocuğun psikolojisine durumda kimbilir. Anlayış göstermen lazım

Keseninizin ayri olduğunu dusunemedim. Eger sizi cocuk icin kullaniyorsa bu sikintili bir durum ama ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum biraz daha sabredin belki sizi gozlemliyordur cocuk icin ? Fikrinizi acikca belirtin senin bir evladin olabilir ama bende anne olmak istiyorum konusmasini yapin. Eger hala ayni sekilde sizin en dogal isteğinizi yok sayarsa o zaman evliliginizi gozden gecirin. Onun 3. Evliligi evlilik kurumunu ciddiye almiyor olabilir.
5 ay oldu evleneli ve vajinusmus sorunum vardı 2 ay oldu çözeli şimdilik çocuk dşye tutturmaya Yüzüm yok ama maksimum 4 ay veriyorum ona.Evet beni gözlemliyor olabilir..evliliğe bakışı şu hayata bi kez geliyoruz mutsuz olduğumuzda eziyet etmeye gerek yok her iki taraf şçin de hayat devam eder düşüncesinde

5 ay oldu evleneli ve vajinusmus sorunum vardı 2 ay oldu çözeli şimdilik çocuk dşye tutturmaya Yüzüm yok ama maksimum 4 ay veriyorum ona.Evet beni gözlemliyor olabilir..evliliğe bakışı şu hayata bi kez geliyoruz mutsuz olduğumuzda eziyet etmeye gerek yok her iki taraf şçin de hayat devam eder düşüncesinde

Olaylar degilde esinizin evlilige bakisi garip.. Umarim dort ayin sonunda hayal kırıklığı yasamazsiniz.

15 günde bir dediğin için öyle yazdım yani ayda bir oluyor o durumda, isterse 2 olsun farketmez ki

1 ay da gelecek tabi çocuğu yani ama 1 ay sırnaşmasan ölmezsin ya çocuğun psikolojisine durumda kimbilir. Anlayış göstermen lazım
Çocuk gelmesin demiyorum soğukluğa katlanıyorum bu fedakarlık benim için maddi olarak Yük etmesinler bari diyorum.ben vajinidmustum ama yeni giriyoruz iliskiye :( sırnaşmak değil ki derdim iki sohbet iki espri o yokken yapıyoruz bunları

Size mi şaşırayım eşinize mi bilemedim.

Söyleyin de çocuğa gelmesin madem, iki haftada bir nasıl idare edemiyorsunuz?

Eşiniz de sizden garip, çocuğu size gönderip tablet alır mısın diye sordurmak ne kafa?

Ve
Çocuk gelmesin demiyorum soğukluğa katlanıyorum bu fedakarlık benim için maddi olarak Yük etmesinler bari diyorum.ben vajinidmustum ama yeni giriyoruz iliskiye :KK43: sırnaşmak değil ki derdim iki sohbet iki espri o yokken yapıyoruz bunları
Ve ben ilk ilişkimi çocuk gelecekken kapris yapıp. Gelmediği hafta sonu yendim hafta içi erken kalktığımız için deneme yapamıyorduk bi hafta sonumuz vardı o da bi vardı bi yoktu..gelsin bişey demiyorum içten kırgınlıklarım olsa da katlanıyorum o kadarına

Eşiniz ne borcu ödüyor?
Çocuk yapsanız da bu adamı ya çekersiniz ya boşarsınız.
Arada sorunsuz tek varlık çocuk. Çünkü o sadece bir çocuk.
Sizi kandırıp ayakkabı aldıran çocuk değil eşiniz. Bence kime kızacağınız konusunda iyi düşünün derim.
Ayrıca Allah ne veriyorsa hayırlısını versin der kararlarımı bir kez daha gözden geçirirdim sizin yerinizde olsam.

Basliginizda bir tuhaflik var.Sanki cocuk da sorun var esiniz cok normal gibi anlatmissiniz.Ama bence garip davranan esiniz.

Neden cocuguna bir sey aldirmaya calosiyor ki size?Kac yasinda bilmiyorum ama o cocuk sonucta.Gelip kalacak ve belki babasini kiskanacak ama esiniz ara bulacagina sizi cocuktan sogutmus.

Ben anlamadim valla.
Aynen öyle çocuğa tam şefkatli davranmaya başlamışken bu talep menfaat beni Çocuktan soğuttu yüzünü göresim yok şu an :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X