Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun gelmesine takılmıyorum neden herkes böyle anlıyor ? Eşim eski eşinin Borçlarını ödüyor ben eve harcıyorum ve eşya parası biriktiriyorum
Biraz daha zamana ihtiyacınız var demekki. Yeter ki birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışın ve mutlaka konuşun her sorunu. Tabi bunlar sadece benim önerimDediğiniz doğru olabilir aramızın iyi Olmasını istiyor ben sıradan bir yemek yaptığımda bile bak oğlum ablan senin için yapmiş filan diyo ama işte önce benle bu konuyu konuşsaydı dank dşye çocuğa söyletmeseydi iyiydi bu arada eşim normale döndü surat asmıyo şu an surat astığını mi zannettim acaba ah ah Bir otursa artık
Ah arkadasım yasayan anlıyor sadece değil mikolay sanıyorlar ben kendiliğimden gezdirdim gezerken ne istediyse alırım baş başayken iyiyiz ama eşimle sohbet edemiyoruz yatarken de kapı açık yatıyoruz çocuk gece 5 defa geliyo baba benle niye yatmıyorsun diye insanız canımız sıkılıyo evlilik temelden sarsılıyor Eşler tavrını koymalı çocuğa kırmadan anlatmalılar bi yuva kurduk neticede ben de bi anne evlâdıyım
Peygamber Değilim değil mi ama benim de hayallerim beklentilerim yaşayamadıklarım var biliyordum çocuğu vardı ama bu kadarını hesap edemedim şimdiki Aklım olsa evlenmezdim içime atardım sevgimi de ..ama işte çözülebilir şeyleri çözmeye çalışarak devam edeyim dşyorum herkes ne kadar kati değil mi![]()
Ara ara girip okuyordum forumları bi kavga bi gürültü demek böyle oluyormuş ben bas bas bağırıyorum burda çocuğu istemiyor Değilim katlanıyorum babası ona istediğini de alsın tamam ama beni karıştırmasın ...ikinci cümlem es geçiliyor malesef kötü üvey anne oldum burda
Bakın söyledikleriniz de kendinizle çelişiyorsunuz.Ben ailemden uzakta 16 yıl 5 ay Öncesine kadar 10 Yıl yalnız yaşamış bi bayandım.yalnızlık nedir bilir misiniz ? Sevgi istedim yuva istedim bunun için çok yalvardım Rabb'ime evli olarak gideyim bu Dünya'dan beni sevecek değer verecek bi adamla evleneyim Çocuğumuz olsun diye .Geç de olsa buldum istediğim Adam'ı istediğim karşıma çıkmasaydı kimseyle evlrnmeyecektim evlenmek şçin evlenmedim yani
Ah M monalazo cum dertler bitmiyor ki.. Asla boşanmış adamla evlenmem dedim öyle bi evlendim ki eşimle tanışana kadar ne kadar densiz Sapık menfaatçi varsa hep beni buldu eşim bulunmaz biri oldu gözümde ilkini bilmem de ikinci eşi çok cazgır onu biliyorum bi muhattaplığım olmuştu gözümü korkutmaya çalışmıştı çok uğraşmıştı evlenmeyelim diye..babam çok zor bi adam benim ve eşim onun yanında melek çok şükür seviyorum kendisini aslında ideal bir eştir ya da öyle olmaya çslışıyo...eşime herşeyi alabilirim çocuğa herşeyi alabilirim ama ben istemeliyim bunu çocuğa anne gibi olmak zorunda hissetmiyorum ama eşim bi gün dediki ne olur benim hatırım için daha yakın olsan ..sırf böyle dedi fiye yakın oldum artık ama menfaat sezdim kullanılma sezdim ben mi yanılıyorum dşye de yazdım buraya ..lafları da yedim arkadaşlardan Can'ları SağolsunBilemedim. Herşeyi paylaşmak başka, kullanılmak başka. Bu adam iki eşle yapamamış. Vardır sebebi.
Ay 2gün de yapmayın sohbet ne olacak ki anne olmayı çok istiyorsunuz belliki ama annelik doğurmadanda olur ayakkapı leptop istmesi gayet normal eşinizin yerine kendiniz koyun siz evlenmiş ayrılmış olsaydınız çoçuğunuz olsaydı çalışmıyor olsaydınız çoçuğunuza birşey alamıycakmıytınız yada çoçuğunuz ayda iki gün geldiğinde çoçuğunuz yanında şakalaşıp sırnaşacakmıytınız yapmayın bu mahsum çoçukları kendineze rakip görmeyin günah bilerek evlendiniz yaşınızda olgun bunları kabul edmiycek insanı anlarım ama kabul edip evlenmişsiniz şimdi çok haksızsınız dilerim anne olur daha iyi anlarsınızÇocuk gelmesin demiyorum soğukluğa katlanıyorum bu fedakarlık benim için maddi olarak Yük etmesinler bari diyorum.ben vajinidmustum ama yeni giriyoruz iliskiyesırnaşmak değil ki derdim iki sohbet iki espri o yokken yapıyoruz bunları
Çocuklu bi adamla evlenmeye karar veren biri zaten bişeylere "katlanmak " gerektiğini bilir.Kötü bi kelime değil.Bir çocuğum olsa belki onunla meşgul olurken adamın eksikliğini çok yadırgamazdım.İlk yılımız en tatlı zamanlarımızda bir çocuk geliyo ikimiz de o kıskanmasın diye uzak duruyoruz bunu ben de yapıyorum kıskanmasınlar istemiyorum ama bakıyorum eşim bu durumu normalleştirmeye başladı yani farklılaşmamsk adına şimdi hep çocuk varmış gibi olduk.Bunlara katlanıyorum ve katlanmaya devam edeceğim .Elin çocuğunun Avukatı kesildiniz de şu yeni gelini Düşünen yokBakın söyledikleriniz de kendinizle çelişiyorsunuz.
Tamam hiçbirimiz peygamber değiliz ama yapmayın Allah aşkına, şu ilk mesajlarınızdan çocuktan ne kadar rahatsız olduğunuz anlaşılıyor. "Katlanıyorum " ne kadar nahoş bir cümle. Evliliğiniz çocuk geldi diye niye temelden sarsılsın, 5 aylık evlilikte daha neleri yaşamanıza engel oldu ki bu çocuk. Durun bakalım eşinizle bir ömür var daha önünüzde. Kıskanmıyorum diyorsunuz ama eşinizin çocuğuyla olan iletişimine düşman olmuşsunuz resmen . Tamam ben yaşamadım bilemem ama merhametli olmanızı tavsiye ederim, merhamet etmeyene merhamet olunmaz , çoçuğa biraz daha iyi hisler beslerseniz çok daha mutlu olursunuz, kötülüğünüz için söylemiyorum, böyle davrandıkça mutsuz olmaya devam edeceksiniz .
tşk ler bu arada çocuk 15 günde bir geliyo derken bi hafta sonu var bi hafta sonu yok bazen cuma akşam alıyor pazar akşam bırakıyorKendini eşine kullandırtma. O çocuğun annesi var babası var bir şey lazımsa sana düşmez. Bunu da açıkça söyle eşine. İçinden gelerek yaptıkların başka. Bunun haricinde hepi topu 15 günde bir geliyormuş o geldiğinde dengeyi kuramıyor olabilir, sana soğuk davranıyor olabilir, çok takma kafana umursamaz ol biraz.
Ben kötülüğünüz için demedim, mesajımda da yazdım zaten. Sert üsluplara bilenip bana kızmayın, ben iyiliğiniz için söylüyorum, gerçekten anlıyorum Yen'i gelinsiniz ama o da bir masum bir çocuk, merhamet etmek gerek. Sizin buradaki tek sorununuz eşinizin maddi açıdan tavrı. Diğer mesajlarımda da belirttim acele etmeyin, diğer şeyler oturur daha, ama eşiniz maddiyat anlamında sizi kullanmaya çalışırsa ozaman sıkıntı.Çocuklu bi adamla evlenmeye karar veren biri zaten bişeylere "katlanmak " gerektiğini bilir.Kötü bi kelime değil.Bir çocuğum olsa belki onunla meşgul olurken adamın eksikliğini çok yadırgamazdım.İlk yılımız en tatlı zamanlarımızda bir çocuk geliyo ikimiz de o kıskanmasın diye uzak duruyoruz bunu ben de yapıyorum kıskanmasınlar istemiyorum ama bakıyorum eşim bu durumu normalleştirmeye başladı yani farklılaşmamsk adına şimdi hep çocuk varmış gibi olduk.Bunlara katlanıyorum ve katlanmaya devam edeceğim .Elin çocuğunun Avukatı kesildiniz de şu yeni gelini Düşünen yok
Ah M monalazo cum dertler bitmiyor ki.. Asla boşanmış adamla evlenmem dedim öyle bi evlendim ki eşimle tanışana kadar ne kadar densiz Sapık menfaatçi varsa hep beni buldu eşim bulunmaz biri oldu gözümde ilkini bilmem de ikinci eşi çok cazgır onu biliyorum bi muhattaplığım olmuştu gözümü korkutmaya çalışmıştı çok uğraşmıştı evlenmeyelim diye..babam çok zor bi adam benim ve eşim onun yanında melek çok şükür seviyorum kendisini aslında ideal bir eştir ya da öyle olmaya çslışıyo...eşime herşeyi alabilirim çocuğa herşeyi alabilirim ama ben istemeliyim bunu çocuğa anne gibi olmak zorunda hissetmiyorum ama eşim bi gün dediki ne olur benim hatırım için daha yakın olsan ..sırf böyle dedi fiye yakın oldum artık ama menfaat sezdim kullanılma sezdim ben mi yanılıyorum dşye de yazdım buraya ..lafları da yedim arkadaşlardan Can'la rı Sağolsun[/QUOTE Yani ben mi okuduğumu yanlış anladım.Esiniz eskiden kalma borçları ödüyor, evi siz gecindiriyorsunuz, üstüne sizden çocuğuma hediyeler almanızı istiyor ve herkes sizi haksız görüyor, ve siz daha yeni evlsiniz. Yaşadığınız hayatı bilemem ama kendinizi kullandirtmayin.
Bana iki yıl ver Demişti ama hiçbişey sorma ..peki dedim .eski eşi de önceki eşinden kalan borçların bi bitmediğini söylemişti bana..gizli bi araştırma Yaptım evraklarını buldum güya seneye büyük Kısmi bitiyor bakıcaz artık..borç bitince ne istiyorsa alsın benim de çocuğum olsun ki o da bişeyler görsün.Ben şu an üzerime hiçbişey almıyorum birikimim bile annemde Allah korusun bana bişey olursa beraber oturup yemesinler benim de olsun, öyle ..ben kimseye tam olarak güvenmem annem babam dışında isteyen istediğini düşünsün ben böyle düşünüyorumPeki bitme ihtimali olan bir borç mu? Ben eski eşimle tanıştığımda borç ödüyordu. 10 yıldır hala ödüyor.
Ne kadar oldu tanışalı ve nasıl tanıştınız?
Çocuk bişey hissetmiyor bunu anlatamıyorum çocuk mutlu çocuk beni seviyo ben içimde yaşadıklarımı anlatıyorum sadece
Eşimle mutluyuz biz yavrumuz mutsuz olmicak Allah'ımın izniyle
Bana iki yıl ver Demişti ama hiçbişey sorma ..peki dedim .eski eşi de önceki eşinden kalan borçların bi bitmediğini söylemişti bana..gizli bi araştırma Yaptım evraklarını buldum güya seneye büyük Kısmi bitiyor bakıcaz artık..borç bitince ne istiyorsa alsın benim de çocuğum olsun ki o da bişeyler görsün.Ben şu an üzerime hiçbişey almıyorum birikimim bile annemde Allah korusun bana bişey olursa beraber oturup yemesinler benim de olsun, öyle ..ben kimseye tam olarak güvenmem annem babam dışında isteyen istediğini düşünsün ben böyle düşünüyorum
Ay nihayet beni anlayan ve anlatan birileri çıkıyor yavsş yavsş çok şükür.. Tşk ederim elinize sağlıkOkuduğum yorumların bazılarına inanamıyorum. Kadın evin tüm masraflarını tek başına karşılıyor. Adamın oğlunu bir ay ağırlıyor, yediriyor, içiriyor, gezdiriyor. Çocuğu sevdiğini söylüyor zaten. Ama eşimin yanlış tavırları yüzünden soğuyorum diyor.
Adam kadından gizli gizli kendine ayakkabı alıyor gibi oğluna ayakkabı aldırıyor. Sonra da laptop almadı diye bir hafta surat asıyor. Hem de çocuğa sordurmuş. Yuh artık. Bir de millet cevap olarak üvey annelik yapma yazmış.
Hayır, demek bu kadınla evlenmese adam açıkta kalacaktı, parkta falan yatacaktı. Ne kira, ne fatura, ne market alışverişi vs hiçbir şey yapamadığına göre. Şükredeceği yerde, oğluna kaptop alınma emrivakisi yerini bulmamış diye surat asıyormuş bir de.
Derdim bu Mutluluğun bozulacağına dair sinyaller alıyor olmamÇocuk mutlu, eşinizle mutlusunuz madem pardon ama derdiniz ne?
Şu an çok çok büyük sorunlarımız yok çok şükür Hamd olsun aşılabilecek sorunlar sadece biraz profesyonel davranmayı öğrenmem Lazım sanırım.ahhh ahhh benim geçtiğim yollardan geçmediniz ki anlayasınız herkes yaşadığımı kendi bilir hiç girmeyeyim beneşinin bu 3. evliliği nasıl cesaret ettiniz şaştım kaldım , borç harç içinde nasıl kendine güvenerek evlendi eşiniz ? gerçi size güvenmiş baksana eve onun parası girmiyormuş .
Çocukta bir sorun yok asıl sorun eşinde daha evlilik oturmamış siz çocuğum olsun derdine düşmüşsünüz .