Bazı arkadaşların yorumlarını okudum da dışardan ne kadar kolay geliyor, alsana , etsene kucağında yatırsana, gece kapını açık tutsana, çocuk sonuçta, ne olacak gibi... konu sahibi arkadaş da bir ana kuzusu ve onunda beklentileri ve hayalleri var. Bebek istemek, mutlu ve huzurlu olmak gibi, ha bilerek evlendi doğru ama bilerek evlenmesi ben eşeğim gel benim sırtıma binin ailecek demek değildir , ben konu sahibi arkadaşı taktir ettim gayet yapıcı ve ilgili biri belli ki, ana /baba bencil, ne yapsın yani bu çocuğun annesi babası var, çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak kimin görevi, çocuğa tabi ki güler yüz gösterilecek değer verilecek ancak maddi boyutuna bence konu sahibi karışamaz, biraz objektif olalım, sizin eşinizin çocuğu olsa tamamen cüzdanınızı açar mıydınız? kendi ana-babası bir şey yapmazken.. Benim çevremden gördüğüm anne baba yollarını ayırıyor, başka insanlarla evleniyor, kendi çocuklarının sorumluluklarını 3. şahıslara yüklemeye çalışıyor, kardeşim çocuk üniversiteyi bitirip meslek sahibi olana kadar sorumluluğun devam ediyor, olan hem çocuğa hem de aradaki iyi niyetli insanlara oluyor.