Kocami sevmiyorum

imkansizhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
318
193
18
30
merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.

Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .

yazan butun minnos kuslara sonsuz tessekur ederim

Son düzenleme:
Sanki dejavu yaşıyorum şuan ,bu konunun tıpa tıpanın daha önceden okumuştum,olan olmuş sevmeye çalışın veya olmuyorsa zorlamayın boşanın

insallah iki cocugum var ben hayatta ole seyler yapmam yaoanada cok kiziyorm degistiremdim sevmiyorum dedim yapma dedim yok anlamiyor

insallah iki cocugum var ben hayatta ole seyler yapmam yaoanada cok kiziyorm degistiremdim sevmiyorum dedim yapma dedim yok anlamiyor
Bende 2 yıllık evliyim.Yapma etme derim nafile.Evimde rahat etmiycemde nerde rahat etcem der. Bendemi anormallik var diye düşünürüm hep.Yanımda sivilcesini filan sıkar mesela. Çok tiksinirim bende. Ama yapma desende dinlemez.

5 yillik inan sevmek icin cok cabaliyorum ama oyle zit karekterlerizki
19 yaşında evlenmişsin, iki de çocuk var...
daha yaşın 24.
Muhtemelen egitim, meslek, çalışma hayatın Yok..
Boşanmak senin için bir seçenek değilse, sevmek için kendini zorlama.. aynı evin içinde ev arkadaşı gibi takılırsınız.
Belki biraz kendi hayatınla ilgilenmek sana iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…