- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Teyze bence kendi mutsuz evliliğine kılıf bulmuş katlanmak için kimse sevmiyo zaten diyerek. Hiç katılamadım sözüne.Bi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.19 yaşında evlenip üstüne 2 çocuk yapmak neden?
Okurken orta yaşlardasınız sandım, daha küçükmüşsünüz. Okuyup iş sahibi, meslek sahibi olup ayrılın. Bir ömür böyle geçmez.
aynen bana sivilcemi oatlatsana der sevmiyorum hatta igreniyorum bence ayari olmaliBende 2 yıllık evliyim.Yapma etme derim nafile.Evimde rahat etmiycemde nerde rahat etcem der. Bendemi anormallik var diye düşünürüm hep.Yanımda sivilcesini filan sıkar mesela. Çok tiksinirim bende. Ama yapma desende dinlemez.
zor inanki zor iyi yonleri var yoksa bosarim kimse tutamaz ama iyi iste ne niliyim bende bilmiyorumValla kocamı o kadar sevmeme rağmen bazı şeyleri batıyor sinir oluyorum sevmeden bi insan nasıl çekilir bilmiyorum
Iyide bu isler oyle yutumuyo iste. Burda kocasi dovenler aldatanlar diyolar bazen seviyotum diye. Sevgi ugrasmayla olmazki, bu konuda kendini suclama.o bana tapar icki yok kumar yok benide seviyor allahdan belamimi istiyorum diyorum bazen ya diyorum seni sevmese dovse aldadsa daha mi diyorum
Ben senin kocanın dişi versiyonuyum herhalde. Hiç acımam sıkarım hatta bazen ona musallat oluyorum gel siyah nokta gördüm şurda sıkıcam diye. Yapmayayım bari..Bende 2 yıllık evliyim.Yapma etme derim nafile.Evimde rahat etmiycemde nerde rahat etcem der. Bendemi anormallik var diye düşünürüm hep.Yanımda sivilcesini filan sıkar mesela. Çok tiksinirim bende. Ama yapma desende dinlemez.
Herkes bu gozle bakmiyoki:) olaya sadece sex girince ve yemek icmek kadar dogal oldugu icin(!) bir ihtiyac gozuyle bakanlar var.Teyze bence kendi mutsuz evliliğine kılıf bulmuş katlanmak için kimse sevmiyo zaten diyerek. Hiç katılamadım sözüne.
İlişkilerde birini sevip sevmediğin koynuna girmenle anlaşılıyo bence. Sevmediğin adamı kendine dokundurtmazsın, hoşlanmazsın bundan, istemezsin.
sizde haklisniz ama ilk oglan ve torun torun diye tuturanlar mi dersiniz esim cocuklari sever simdi biraksam 3 de yapar bn istemiyorumIyide bu isler oyle yutumuyo iste. Burda kocasi dovenler aldatanlar diyolar bazen seviyotum diye. Sevgi ugrasmayla olmazki, bu konuda kendini suclama.
Pisman olman gerekiyosa tek sey: o da bu durumu bile bile evlenip cocuk yapman olmus. Hadi severek yaparsin cocugu genede bosanirsin baska.. ama sevmeye sevmeye ne bilim
beni guldurdunuz allahda sizi guldursunBen senin kocanın dişi versiyonuyum herhalde. Hiç acımam sıkarım hatta bazen ona musallat oluyorum gel siyah nokta gördüm şurda sıkıcam diye. Yapmayayım bari..
aynen oyle ben babasiz buydum bazen bi ilgi bi alak istiyor insan belki ilgisizlikden diyorum bazende yok kizim sen sevmiyorsunSizi seviyor ama size karşı özen göstermiyor. Nasıl bir uyum... Bakım desen yok, ilgi desen yok. Bencillik var. İş-ev-TV-uyku yapan erkeklerden biri herhalde.
Kendisine özeni olmayan insanın karşısındakine özeni olmuyor. Zor... Mesleğiniz yoksa 2 çocukla boşanmakta kolay değil.
İhtiyaç kısmı tamam da bu ihtiyacı sevmediğin biriyle hatta aynı evde yaşamak istemediğin biriyle gidermek kısmı benim anlayamayacağım bir şey galiba. Çalıya çırpıya sürterim diye bi laf var ya onu yaparım, diğerini yapmamHerkes bu gozle bakmiyoki:) olaya sadece sex girince ve yemek icmek kadar dogal oldugu icin(!) bir ihtiyac gozuyle bakanlar var.
Ha o teyze bencede mutsuz evliliginde yoksa noyle bi laf etmezdi
Ya iste hatalar insan icin bizim icin.. bi kadin icin sevgisiz kalmak cok kotu birsey. Yani karsidaki seviyo ama sen sevmiyosun. Ha karsina biri ciksa o aynisi sever mi seni bilemezsin. Bu isler boyle.. her zaman biri digerinden daha cok seversizde haklisniz ama ilk oglan ve torun torun diye tuturanlar mi dersiniz esim cocuklari sever simdi biraksam 3 de yapar bn istemiyorum
haklisinizYa iste hatalar insan icin bizim icin.. bi kadin icin sevgisiz kalmak cok kotu birsey. Yani karsidaki seviyo ama sen sevmiyosun. Ha karsina biri ciksa o aynisi sever mi seni bilemezsin. Bu isler boyle.. her zaman biri digerinden daha cok sever
Kocan yapınca iğren ben yapınca gül sendebeni guldurdunuz allahda sizi guldursun
bende bilmiyorumKimse sevdiginden evli degil sevmiyorlar demek de yanlis herkes seviyor da degil o da yanlis oluyor.
Sevecegini bekleyip bir omur yalniz kalanlar da var bulan mutlu olan da var.
Ama genelde bir taraf bariz seviyor diger taraf sevmese de oyle gormek istediginden beni seviyor ya seklinde takiliyor.
Onemli olan gercekler mi mutlu olup avunmak mi??
Yok ben katiliyorum sana sonuna kadar:) cali cirpi olayida fena degil:)) ama bu lafi dersem yanlus anlayanlar olur belki ama.. gani kadinlarda duygusal tatmjn erkekler icinse durum daha cok bedenendir ya.. burda kac yazita sahit oldum: bu isi oyle gormeyen. Yani sevismek karsilikli haz ve zevk. Ama erkek gibi diyeyim. Olabiliyomus yani..İhtiyaç kısmı tamam da bu ihtiyacı sevmediğin biriyle hatta aynı evde yaşamak istemediğin biriyle gidermek kısmı benim anlayamayacağım bir şey galiba. Çalıya çırpıya sürterim diye bi laf var ya onu yaparım, diğerini yapmam
Bir de kadınlarda orgazm olmak için ilk olarak duygusal tatmin önemli diye biliyorum yanlış mıyım?
allah kolaylik versin belki senin herif seviyo bi sor bakem sonucda herkes farkliKocan yapınca iğren ben yapınca gül sende
Ben şimdi karar verdim yapmıcam artık dayanabildiğim yere kadar dayanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?