Kocami sevmiyorum

Valla kocamı o kadar sevmeme rağmen bazı şeyleri batıyor sinir oluyorum sevmeden bi insan nasıl çekilir bilmiyorum

hadi çektin bir şekil nasıl sevişilir e hadi seviştinde diyelim sevmediğin adamda niye çocuk yapılır?

konu sahibesi hata üstüne hata yapmışsın küçücüksün daha. eğitimin ne alemde? boşanmalısın bence, geleceğinden çalıyorsun önünde uzun yıllar var.

Sahte mutlulukla avunmaktansa, aci bir gercegi tercih ederim:)))

allah kolaylik versin belki senin herif seviyo bi sor bakem sonucda herkes farkli
Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.

Ben sıkılmaktan ibaret olduğunu düşünüyorum. Sevgi ya baştan vardır ya yoktur. Keşke baştan bunu düşünüp şuan bu durumda olmasaydınız. Bence biraz birbirinizi özleyin. Baktın öyle daha mutlusun boşan.

benim de kuzenim onu kaçırarak evlenen kocasını hiç sevmezdi, ayağını görünce bile sinirleniyorum çok çirkin geliyor derdi. halbuki adam bir erkek için gayet narin bir ayağa sahipti. yedi sekiz sene sonra psikologa gittikten sonra sevmeye başladı şimdi araları çok iyi

Buraya acilan konulari okuyunca bu erkekler olmasa kadinlarimiz bu ülkeyi cok daha güzel bi yer haline getirir düsüncesindeyim. Sebeke suyuna ilac filan katsalar da su erkeklerin de beyni biraz calissa

Konu sahibi: bosan gitsin. Daha gencsin, böyle ömür mü gecer allah askina? Bir kere geliyoruz dünyaya...

evlimisiniz yada anne oldunuz mu

:)) sorunuzun yazdığımla hiç alakası yok ama cevap vereyim evliyim iki çocuğum var 43 yaşındayım şu yaşımda sevmediğim bir adamla aynı evi paylaşmam. hele 24 yaşında olsam beni o evde hiç bir kuvvet tutamaz yaşayacak bir ömür daha demek 24 yaş. ve çocuklarım için bahanesine kesinlikle inanmıyorum çocuklar değil babadan boşanan.

Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.
Benim biyik aldigimi bile esim gormez biliyo musun:)) bole gaz maz isleride abarti geliyo bana evlilikte. Ne bilim saygim kalmiyo gibi:)) ama haricinde kocam dogumlarima girdi yani. Boylede birsey

Siz hiç sevmediğiniz bir insanla evli olduğunuz için her hareketi batıyor bence.

Ben kitap okumayı çok severim. Eşim kitap okumayı sevmez. Dikkatini uzun süre bir şeye veremez.
Bu benim için büyük bir eksiklik değil aramızda. Bir konuda bir şey araştırılacaksa ben araştırır ona anlatırım.
Tv izlemesi aşırı değildir orta karar..

Geğirmesi aşırı rahatsız etmez. Bazen söylenirim ama bunun için sevgim bitmez..
Keşke sevmeden evlenmeseydiniz. Burada mantık evliliği konusu açanlar iyi okumalı bu konuyu..

Eşinizi görmemezlikten gelin. Temizlik,yemek,bakım yapın. Çocuklarınızla ilgilenin. Yeni kitaplar alıp okuyun. Filmler izleyin. Bir dil kursuna gidin. Böyle böyle zaman geçiyor onu fark etmezsiniz bile.

Valla sevmedıgın ıcın adamın oturması bıle batar. Nısanlıyken ayrılmayarak cok buyuk kotuluk yapmıssınız kendınıze. Oyuzden sevmeye calısın nıhayetınde esınız olmus artık terapı alın ıyı gelır. Evlı oldugunuz ıcın yakınlasmanız daha kolay

Hic sevmeden iki cocuk nasil yapilir ya hu? Kafamda deli sorular.

Acaba sorun ortak paylasim alani yaratamamak olmasin!!
ne bileyim siddet yok , aldatma yok,cocuklara duskun,size tapar eeee sorun ne!?sevmedim..

Siz sevmemis degilsiniz bence esinizi tam istediginiz gibi yontamadiginiz icin sıkılmıssiniz..

Bence ortak paylasim alanlarini cogaltin.buna ozel hayatda dahil.

Esinize acidim su an.Tapar gibi sev hic zevk vermiyor diye bir basliga tema ol..

Kocani sevmedigin kesin
Nisanliyken bile isinamamissin.
Ama cahillik iste diyelim; 2 cocuk yapmissin

Kocanin iyi yonlerini gormeye calis cocuklarin icin en azindan.
Herkes kocasina körkütük asik degil evt.

Ama cok mutsuzsan bu sekilde omur gecmez diyorsan, sen bilirsin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…