- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Yok ben katiliyorum sana sonuna kadar:) cali cirpi olayida fena degil:)) ama bu lafi dersem yanlus anlayanlar olur belki ama.. gani kadinlarda duygusal tatmjn erkekler icinse durum daha cok bedenendir ya.. burda kac yazita sahit oldum: bu isi oyle gormeyen. Yani sevismek karsilikli haz ve zevk. Ama erkek gibi diyeyim. Olabiliyomus yani..
Valla kocamı o kadar sevmeme rağmen bazı şeyleri batıyor sinir oluyorum sevmeden bi insan nasıl çekilir bilmiyorum
evlimisiniz yada anne oldunuz muhadi çektin bir şekil nasıl sevişilir e hadi seviştinde diyelim sevmediğin adamda niye çocuk yapılır?
konu sahibesi hata üstüne hata yapmışsın küçücüksün daha. eğitimin ne alemde? boşanmalısın bence, geleceğinden çalıyorsun önünde uzun yıllar var.
Sahte mutlulukla avunmaktansa, aci bir gercegi tercih ederim:)))Kimse sevdiginden evli degil sevmiyorlar demek de yanlis herkes seviyor da degil o da yanlis oluyor.
Sevecegini bekleyip bir omur yalniz kalanlar da var bulan mutlu olan da var.
Ama genelde bir taraf bariz seviyor diger taraf sevmese de oyle gormek istediginden beni seviyor ya seklinde takiliyor.
Onemli olan gercekler mi mutlu olup avunmak mi??
ayrilmak kolay degil amaSahte mutlulukla avunmaktansa, aci bir gercegi tercih ederim:)))
Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.allah kolaylik versin belki senin herif seviyo bi sor bakem sonucda herkes farkli
Tabii degil.. cocuklarin var bi yandan.. maddi kaygilar dahada artar ayrilsan teksin! Tek basina o evi dondurup o tencereyi kaynatacaksin.ayrilmak kolay degil ama
Sahte mutlulukla avunmaktansa, aci bir gercegi tercih ederim:)))
evet evli cocugu var ve sizi cebinden çıkarırevlimisiniz yada anne oldunuz mu
evlimisiniz yada anne oldunuz mu
Benim biyik aldigimi bile esim gormez biliyo musun:)) bole gaz maz isleride abarti geliyo bana evlilikte. Ne bilim saygim kalmiyo gibi:)) ama haricinde kocam dogumlarima girdi yani. Boylede birseyYok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?