Kocami sevmiyorum

Aşık değilsen yani hiç aşık olmamışsan sonradan olunmuyor. 24 yaş genç bir yaş ama unutma zaman bu yaşlardan sonra ışık hızıyla geçer ay noldu ya daha geçen 25 oluyordum şimdi nasıl 55 dersin:)
Lise bitti mi? Bitmediyse açık ogretime yazıl bitir. Üniversiteye git şehrinde en çok hangi işler aranıyorsa yapabileceğin bir meslek seç. Bu arada part/full time bir işe gir. Havanı değiştir yani kendine güvenin gelsin. Sonra kendin karar verirsin boşanıp boşanmayacağına.

Inanin ailem arkamda sorun bosanmak degil cok iyi bir insan cevremede bakiyorum burda okuyorum evine duskun bni seviyor diyorum ki boyle seyler icin bosanilirmi asik oldugum daha mi iyi olcak diyorum mantik evliligi yaptigimi en basinda biliyordum ama bazende tahamul edemiyorum yoruluyorun kafa yapimiz uyusmuyor zamana biraktim kaderde ne varsa onu yasriz diyorum artik

Defalaca soyledim yok adam atmiyor copleride oyle mesela cikolata yiyor ya kanepenin yanina koyuyor yada mutfaga masanin ustune bnde titizimdir orda durdukca cinler tepeme cikiyor inanin bnde yoruldum
İnsan bazen aşık adamı çekemiyor gerçekten çok işiniz.Ortalıkta birşey gördüğüm zaman benimde cinlerim çıkıyor herhalde evin içinde bas bas bağırma sesimi duymamak için yapma dediklerime ikinci kez dikkat ediyor.Ama durum genelde oluyorsa elimi bile sürmem başında beklerinim toplattırırım.Tabi her davranış her kişiye yapılmaz davulun sesi uzaktan hoşta gelebilir ama bence oturup güzel güzel anlatın rahatsızlığınızı yani patlamayı beklemeyin

Hayatım erken yaşta evlendiğin için bunlar. Ebeveyn olarak görüyosun kocanı "ay ama çok iyi insan" bir geyik var ya iyiyse gitsin cami yaptırsın diye. Iyiyse iyi napalım sen kötü müsün? Hem belki o da kendine aşık bir kadını hak ediyor sende aşık olmayı.
Sadece çocuk yaşta evlendin ve şu an bilinmezlik seni korkutuyor bir de üstüne 2 çocuk.. sen okulla ilgilen bir işe gir dire ayaklarını, göster pençelerini hayata bir kere geliyorsun uğraş biraz.
Kac yaş büyük senden?

Güzel bi söz var Birinş kusurlarıyla sevmezsin,sevdiğin an o senin için kusursuz olur diye. Evlisin diye kitap okumaktan hoşlanmayabilir. Belki seninde ondan soğutacak kusurların var ama sevdiği için kusursuz görüyordur. Madem boşanmayacaksın tv kitap sorgulamak yerine eşinin güzel yanlarını düşün bence

Yorumlarimi okumus olsaydiniz zaten fazlaca iyi yonunu soyledigimi anlarsiniz zaten lutfen konuya dair yorumlarimi okuyun

Ehliyetimi aldim simdide disardan okumayi dusunuyorum 8 yas buyuk bnden

Defaalarca soyledim anlamiyor huy birde el bebek gul bebek buyumus Allah var evine duskundur ama bi insan karisinin isi oluncada kalkar dolabdaki yemegi isitir yada bir sadivic yapar yer ev konukarinda okdar beceriksizdir ki anlatmam

yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.
Nedem benim ablam 3 çocukla 32 yaşından sonra açıktan lise ve üniversite okudu. Şimdi yüksek lisans okuyor yanlış bilmiyorsam ve çalışıyor.

Cinsel hayatınızı düzene sokmayı düşündün mü hiç?

Bence is yapmamasi vs sorun olmasi gerekmez her zaman. Birbirini idare etme sanati degil mi evlilik? Iki kisi mutluysa guzeldir. Her gun dusuncelerimde degisiyo bu konularda ama.. cocukta olsa ekonomik ozgurluk varsa.. sevmedigin insanla olmak omur israfi bence. Uygun sartlar yoksa sartlarin olgunlasmasi beklenebilir elbet ama.. ayrilmak gibi bir karar varsa cocuklar icinde ne kadar erken o kadar iyi bence

sorun sevmemende, sevseydim o dediğin şeyler gözüne bile batmazdı... ailevi sorunalrınm ı vardı bilmiyorum ama keşke evlenmeseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…