- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
valla ben seviyorum dunya mutfagi deneyelim mesala kizken kore dizileri izlerdim ordan gormustum noodle ramen aldim dedim gel yiyelim yok dedi oda bir cesit makarna zaten yeni seylere acik degil gezmeyi sevmez ben bayilirim sosyalimdirde hemen ortama ayak uydururum alis verise gideriz ben hmen secerim o dner dener cikartir 1 saat ince ler orasi nasil burasi nasil diye sorar geride almaz vallahi biktirdi artikEsimde yerdi karides evlenmeden once dedim hayatta istemem mutfagimda o hayvani:) ha balikta yemem mesela hamsi vs sevmem.. ama kilcigini ayiklar pisiririm o sorun degil
Bizimde eşimle sevdiğimiz seyler aynı değil.mecbur birimizden birinin değneğini saklaması gerekiyordu o da ben oldum.artık yapmak istediklerimi tek basıma yapıyorum.sizde öyle yapın eşinizi oldugu gibi kabul edin.odun gelmiş odun gidecek bizimkileroyle illa kitap icin demiyorum vallahi zit karekteriz ben aksiyon korku severim o romantik ask filimleri ortak paydamiz yokken nasil seveyim sizi iyi anliyorum bizimkide temizler kulagini bamyoya birakir rabbim sabirlar versin
Bende yeni çeşit yemekler yaparım eğer ömründe hiç görmediği duymadıgı bir yemekse kesinlikle yemez ben senin deneme tahtan değilim der.Gecenlerde zebra perde almıstım ilk ondan habersiz aldım diye takmadı kendin tak dedi kac zamandır ugrasıodum takmaya sonra sokakta birinin evinin camında görmüş benimkine benzer perde kesinlikle takmıcaksın bu eve begenmedim dedi.at sat birine ver dedi.suanda zor ikna ettim üstüne fon perde takmak sartıyla.kesinlikle yeniliğe acık degil.son model smart tvmiz var diyorum ordan film acalım izleyelim yok diyor ben tvye bakıcagım.sen ben yokken bak diyor.eğlence anlayışı ise arkadaslarıyla gece klubune gidip orda oturmak ve kahveye gidip okey oynamak.tatil nedir onu bile unutmustum evlendim evleneli tatil anlayısıda uzakta olan ailesinin evine gidip orda 15 gün kalmaktı deniz havuz hic bisey yok.nihayet seneler sonra aklı basına geldide artık simdiden 2019 yılu için tatil planı yapıyoruz.herkes bizim evliliğimize hayret ediyor deli oldugumdan süphelenmeye basladılarvalla ben seviyorum dunya mutfagi deneyelim mesala kizken kore dizileri izlerdim ordan gormustum noodle ramen aldim dedim gel yiyelim yok dedi oda bir cesit makarna zaten yeni seylere acik degil gezmeyi sevmez ben bayilirim sosyalimdirde hemen ortama ayak uydururum alis verise gideriz ben hmen secerim o dner dener cikartir 1 saat ince ler orasi nasil burasi nasil diye sorar geride almaz vallahi biktirdi artik
Benim eşimde iç anadoludan bende sehirde büyüdüm .ailem evlenmemize karsı cıktı anlasamazsınız kültür farkınız var dediler karsı cıktım kactım evlendim.hep alttan alan ben oldum.hiç kendini geliştirmeye calısmıyor bide bana diyor ben değişmem böyleyim değişmemi bekliyorsan cok beklersin.uyum cabası sıfır hep ben emek veriyorum insan bu kadar inatcı olmaz ya.yeniliklere acik degil bende ic anadoluda buyudum ucuk isteklerim yok mesela karides seviyorum ama o sevmedigi icin evde yiyemiyorum oda iskenbe corbasi seviyor ben burnuma mandal takip elime eldivenle pisiriyorum isteklerime secimkerime sagisi yok bir kere
Bende dunya mutfagindan cok sayili sey yerim kaldiki karideside kullaniyolar turk mutfaginda. Bu inanisla ilgili olabilir malum pek sevimli gozukmuyo ve safi mezhebi herseyi yerken hanefi mezhebi sevimsiz hic birseyi yemiyor, denizden dahi ciksa Herneyse noodles seven arkadaslarim var, ama ben onuda sevmiyorum. Zorunda miyim:) makarnayi tercih ederim, eriste olsa daha iyi olur:) esimde sever disardan yemeyi ama ben sevmiyorum:) yeterince hijyenikte bulmuyorum. Bu adami aldiginda boyle degil miydi birdenmi boyke oldu? Sana oncedende herkes dedi ama... sen bu adami sevmiyosun bu yuzden ne yapsa sana batiyor. Sevsen noodles yemis yememis gozune batmazdivalla ben seviyorum dunya mutfagi deneyelim mesala kizken kore dizileri izlerdim ordan gormustum noodle ramen aldim dedim gel yiyelim yok dedi oda bir cesit makarna zaten yeni seylere acik degil gezmeyi sevmez ben bayilirim sosyalimdirde hemen ortama ayak uydururum alis verise gideriz ben hmen secerim o dner dener cikartir 1 saat ince ler orasi nasil burasi nasil diye sorar geride almaz vallahi biktirdi artik
Bende yeni çeşit yemekler yaparım eğer ömründe hiç görmediği duymadıgı bir yemekse kesinlikle yemez ben senin deneme tahtan değilim der.Gecenlerde zebra perde almıstım ilk ondan habersiz aldım diye takmadı kendin tak dedi kac zamandır ugrasıodum takmaya sonra sokakta birinin evinin camında görmüş benimkine benzer perde kesinlikle takmıcaksın bu eve begenmedim dedi.at sat birine ver dedi.suanda zor ikna ettim üstüne fon perde takmak sartıyla.kesinlikle yeniliğe acık degil.son model smart tvmiz var diyorum ordan film acalım izleyelim yok diyor ben tvye bakıcagım.sen ben yokken bak diyor.eğlence anlayışı ise arkadaslarıyla gece klubune gidip orda oturmak ve kahveye gidip okey oynamak.tatil nedir onu bile unutmustum evlendim evleneli tatil anlayısıda uzakta olan ailesinin evine gidip orda 15 gün kalmaktı deniz havuz hic bisey yok.nihayet seneler sonra aklı basına geldide artık simdiden 2019 yılu için tatil planı yapıyoruz.herkes bizim evliliğimize hayret ediyor deli oldugumdan süphelenmeye basladılar
Hepimizin kocasinin yaptığı seyler. Baktım o salıyo ben de saldım.
Böyle başa çıkarsın belki.Napıcan
Muhabbet bitince karsilikli os..uluyor
keske okadar kolay olsa yazildigi kadar dusunuldugu istenildigi kadarHer başlangıcın bir birisi var bitirebilirsen yeni bir başlangıçta yapabilirsin.
ayni durumu yasiyrz cnm bnm ayni yastayizmerhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.
Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .
yazan butun minnos kuslara sonsuz tessekur ederim
Bak bu lafın başka versiyonunu söyleyim size “erkeğin çirkini olmaz”Bi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
Sacma degil mi?Bak bu lafın başka versiyonunu söyleyim size “erkeğin çirkini olmaz”.
Allah yardimciniz olsunayni durumu yasiyrz cnm bnm ayni yastayiz
O kulak çöpünü banyoya bıraktığında siz mi alıp atıyorsunuz?Büyük konuşmak istemem ama insanlık hali unutabilir ama bunu alışkanlık olarak yapmaya devam ederse elimi bile sürmem.Gerçekten çok zor bir hayat umarım bir çıkış yolu bulursunuzoyle illa kitap icin demiyorum vallahi zit karekteriz ben aksiyon korku severim o romantik ask filimleri ortak paydamiz yokken nasil seveyim sizi iyi anliyorum bizimkide temizler kulagini bamyoya birakir rabbim sabirlar versin
Defalaca soyledim yok adam atmiyor copleride oyle mesela cikolata yiyor ya kanepenin yanina koyuyor yada mutfaga masanin ustune bnde titizimdir orda durdukca cinler tepeme cikiyor inanin bnde yoruldumO kulak çöpünü banyoya bıraktığında siz mi alıp atıyorsunuz?Büyük konuşmak istemem ama insanlık hali unutabilir ama bunu alışkanlık olarak yapmaya devam ederse elimi bile sürmem.Gerçekten çok zor bir hayat umarım bir çıkış yolu bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?