Kocami sevmiyorum

Esimde yerdi karides evlenmeden once dedim hayatta istemem mutfagimda o hayvani:) ha balikta yemem mesela hamsi vs sevmem.. ama kilcigini ayiklar pisiririm o sorun degil
valla ben seviyorum dunya mutfagi deneyelim mesala kizken kore dizileri izlerdim ordan gormustum noodle ramen aldim dedim gel yiyelim yok dedi oda bir cesit makarna zaten yeni seylere acik degil gezmeyi sevmez ben bayilirim sosyalimdirde hemen ortama ayak uydururum alis verise gideriz ben hmen secerim o dner dener cikartir 1 saat ince ler orasi nasil burasi nasil diye sorar geride almaz vallahi biktirdi artik

oyle illa kitap icin demiyorum vallahi zit karekteriz ben aksiyon korku severim o romantik ask filimleri ortak paydamiz yokken nasil seveyim sizi iyi anliyorum bizimkide temizler kulagini bamyoya birakir rabbim sabirlar versin
Bizimde eşimle sevdiğimiz seyler aynı değil.mecbur birimizden birinin değneğini saklaması gerekiyordu o da ben oldum.artık yapmak istediklerimi tek basıma yapıyorum.sizde öyle yapın eşinizi oldugu gibi kabul edin.odun gelmiş odun gidecek bizimkiler

Bende yeni çeşit yemekler yaparım eğer ömründe hiç görmediği duymadıgı bir yemekse kesinlikle yemez ben senin deneme tahtan değilim der.Gecenlerde zebra perde almıstım ilk ondan habersiz aldım diye takmadı kendin tak dedi kac zamandır ugrasıodum takmaya sonra sokakta birinin evinin camında görmüş benimkine benzer perde kesinlikle takmıcaksın bu eve begenmedim dedi.at sat birine ver dedi.suanda zor ikna ettim üstüne fon perde takmak sartıyla.kesinlikle yeniliğe acık degil.son model smart tvmiz var diyorum ordan film acalım izleyelim yok diyor ben tvye bakıcagım.sen ben yokken bak diyor.eğlence anlayışı ise arkadaslarıyla gece klubune gidip orda oturmak ve kahveye gidip okey oynamak.tatil nedir onu bile unutmustum evlendim evleneli tatil anlayısıda uzakta olan ailesinin evine gidip orda 15 gün kalmaktı deniz havuz hic bisey yok.nihayet seneler sonra aklı basına geldide artık simdiden 2019 yılu için tatil planı yapıyoruz.herkes bizim evliliğimize hayret ediyor deli oldugumdan süphelenmeye basladılar

Benim eşimde iç anadoludan bende sehirde büyüdüm .ailem evlenmemize karsı cıktı anlasamazsınız kültür farkınız var dediler karsı cıktım kactım evlendim.hep alttan alan ben oldum.hiç kendini geliştirmeye calısmıyor bide bana diyor ben değişmem böyleyim değişmemi bekliyorsan cok beklersin.uyum cabası sıfır hep ben emek veriyorum insan bu kadar inatcı olmaz ya.

Bende dunya mutfagindan cok sayili sey yerim kaldiki karideside kullaniyolar turk mutfaginda. Bu inanisla ilgili olabilir malum pek sevimli gozukmuyo ve safi mezhebi herseyi yerken hanefi mezhebi sevimsiz hic birseyi yemiyor, denizden dahi ciksa Herneyse noodles seven arkadaslarim var, ama ben onuda sevmiyorum. Zorunda miyim:) makarnayi tercih ederim, eriste olsa daha iyi olur:) esimde sever disardan yemeyi ama ben sevmiyorum:) yeterince hijyenikte bulmuyorum. Bu adami aldiginda boyle degil miydi birdenmi boyke oldu? Sana oncedende herkes dedi ama... sen bu adami sevmiyosun bu yuzden ne yapsa sana batiyor. Sevsen noodles yemis yememis gozune batmazdi

Hepimizin kocasinin yaptığı seyler. Baktım o salıyo ben de saldım.
Böyle başa çıkarsın belki.Napıcan
Muhabbet bitince karsilikli os..uluyor

Son düzenleme:

eve aldigima karismaz ama ustume cok karsiyor yok o dar yok rengi guzel degil ya diyorum ben kendime yakistirdim gecen tirnaklarima kirmizi oje surdum cikar cok dikkat cekiyor dedi kafa yapilarimiz farkli kirmizi surunce ne oluyor turbanliyim ama turbanli oje suremez mi ?ben mi yanlis dusunuyorum anlamadim

ayni durumu yasiyrz cnm bnm ayni yastayiz

Gerçekten üzüldüm sizin adınıza.Herşey aldatma küfür değil ki eşinizin bu durumlarını da çekmek zorunda değilsiniz.Biz kadınlarda artık öyle bir algı oluştu ki erkek aldatmıyot ve dövemyip küfür etmiyorsa geri kalan ne olursa olsun bize notmal geliyor.Benim annemin arkadaşının kızı düğün davetiyeleri dağıtıldıktan sonra nişanlısı ağzını şapırdatıyor diye ayrıldı.Gerçekten eşimin yanımda böyle hareketler yapmasından çok rahatsız olurum hiç hoş değil.Ama konuşsanız bile anlayacağını düşünmüyorum.

Bu çok kişisel bişey ya, yani hayat kalitenle alakalı. Bu anlattıklarınla ben evlilik sürdüremezdim herhalde, eşimle büyük oranda uyumluyuz mesela bazen bana uymayınca bile delleniyom, şu durumda sizin için hayat zindan gibi olur. Ama sakın şuan çocuk yapmayın.

Bu adam sana gitgide batmaya başlamadan ayrilmayi düsün istersen.içine ata ata nereye kadar ? tamam herkes çok aşik ya da severek evlenmiyor ama yaninda olmaktanda tiksinmek apayri bir durum.. kendini test et..eger hic sevemiceksen ayrilmayi bir düsun. dünyanin sonu degil sonuçta ayrilmak.ileride sevecegin biriyle yuva kurma ihtimalin herseyden daha guzel bence.

28 yaşındayım, 2 yıl önce sizin gibi düşündüğüm için boşandım gitti. Kuş gibiyim şuan çok mutluyum, keşke daha önce yapsaymışım

oyle illa kitap icin demiyorum vallahi zit karekteriz ben aksiyon korku severim o romantik ask filimleri ortak paydamiz yokken nasil seveyim sizi iyi anliyorum bizimkide temizler kulagini bamyoya birakir rabbim sabirlar versin
O kulak çöpünü banyoya bıraktığında siz mi alıp atıyorsunuz?Büyük konuşmak istemem ama insanlık hali unutabilir ama bunu alışkanlık olarak yapmaya devam ederse elimi bile sürmem.Gerçekten çok zor bir hayat umarım bir çıkış yolu bulursunuz

Defalaca soyledim yok adam atmiyor copleride oyle mesela cikolata yiyor ya kanepenin yanina koyuyor yada mutfaga masanin ustune bnde titizimdir orda durdukca cinler tepeme cikiyor inanin bnde yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…