Kocami sevmiyorum

5 yillik evli ve iki cocuk annesiyim benden 8 yas buyuk olmasina ragmen bazen ergen gibi davraniyor yoruldum attik yapma oyle olmaz demekten

5 yillik evli ve iki cocuk annesiyim benden 8 yas buyuk olmasina ragmen bazen ergen gibi davraniyor yoruldum attik yapma oyle olmaz demekten
Eşinin arkadaş çevresi de kendisi gibi ve hatta öyle olmayı teşvik ediyorsa eşinin kendisini değiştirmesi zor olur. İki tane de çocuğunuz varmış bazen insan kendini çocuklarım böyle alışmasın ya da çocuklarımız güzel yetişsin diye değişmeye zorlar ve kısmen başarır belki bu yönde telkinler ile eşinizi ikna edebilirsiniz.

arkadas cevrsi yok ki diyorum gel gezelim bi cay icer muhabbet ederiz yada sen cagir yok kumanda ve uclu koltukdan kaldiramiyorum

Sevmiyosan neden evli duruyosun ben anlamadim ben ayni yataga giremem icim almaz asla yasinda cok genc ayril hayatina sevebilicegin birini al cekmene degcek bisey yok bence

Şiddet var mı.

arkadas cevrsi yok ki diyorum gel gezelim bi cay icer muhabbet ederiz yada sen cagir yok kumanda ve uclu koltukdan kaldiramiyorum
Bazı insanlar sosyal olmaya alışkın değildir öyle yetişmiştir. Senin esin nasıl biri biraz Anadolu ailesinde yetişmiş evine düşkün fakat sosyal olarak kültürel olarak içine kapanık birisi gibi anlasiliyor. Kendisini çok yetiştirmemis. En azından yetiştirmeye açık birisi olsa birlikte birşeyler yapabilmek iyi olurdu. Kendisini daha çabuk değiştirdi. Bir de tv etkisi televizyon ve internet maalesef aileleri parçalıyor iletişim eksikliğinden. Aslında tv yi evden atmak kesin çözüm. Ben 2 çocuğum var evime tv sokmadım çok da huzurluyuz.

Benim kocamda gegirir ,osurur ,kürdanka dişini temizler cöpünü koltugun kenarına bırakır.kullandıgı mendilini çöpe attırmaz ben daha kullanırım bunu diye.burun karıstırmalar vs her türlü daha sayamacagım seyler.eşimde tvye bakar facebookta falan zaman gecirir evde oldugunda.bende sinemaya gitmeyi seven biriyim benimki öyle seylerle alakası olmadıgı için ondanda uzak kaldım.kitap okumayı da seviyorum oda hiç okumaz okudugumada laf der kitabımı begenmez.alıştım artık.Allah bize sabır versin

Aman en cici evlilikler gaz muhabbetinden gegirmekten vs rutine giriyor eğer başta sevgin varsa yani o adamı severek evlendiysen kabullenip ilerde görmezden geliyorsun. Ha sevmediysen isterse gazı gül koksun farketmez nefret gelir insana. Benimki de kitap okumaz disari ite kaka götürürüm tv de maçtan başka bişey bakmaz ben dizi izliim iki dk mutfağa mi gittim kanali değişir cingar çıkarırım ama kabul ettik birbirimizi o ağırdır ben hareketli birbirimize gıcık da oluyoruz bazen ama hemen akabinde gülüyoruz ya her evlilik böyle ya kabullen ya da boşan kendine iztirap çektirme.

oyle illa kitap icin demiyorum vallahi zit karekteriz ben aksiyon korku severim o romantik ask filimleri ortak paydamiz yokken nasil seveyim sizi iyi anliyorum bizimkide temizler kulagini bamyoya birakir rabbim sabirlar versin

yeniliklere acik degil bende ic anadoluda buyudum ucuk isteklerim yok mesela karides seviyorum ama o sevmedigi icin evde yiyemiyorum oda iskenbe corbasi seviyor ben burnuma mandal takip elime eldivenle pisiriyorum isteklerime secimkerime sagisi yok bir kere

Kabus gibi desene : (

Yok öyle olmaz o zaman sen de karidesini yiyeceksin dua etsin işkembe çorbası yapan karısı var bencillik bu

Yediği işkembenin sahibinin de gözleri vardı tobe esttt
dedigim gibi yeniliklere acik degil degismiyor yontulmuyor tavirlari duzelmiyor iyi insan ickisi kumari dayagi yok eve bakar evden ise isten eve artisi cok olmasa cekilecek dert degil iki oglum var inanin 4 yasindaki daha olgun 30 yasinda adam gibi dusunmuyor gittigi yere kadar hayirlisi. olsun

Esimde yerdi karides evlenmeden once dedim hayatta istemem mutfagimda o hayvani:) ha balikta yemem mesela hamsi vs sevmem.. ama kilcigini ayiklar pisiririm o sorun degil

Şiddet, hakaret, küfür yoksa ee o zaman derdin ne diyenleri cidden anlamıyorum. Onlar zaten uç nokta, asla kabul edilemeyecek şeyler. Kıyaslama yapılması bile saçma.

Konu sahibi valla kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali aynı dert bende de var. Eşim de iyi bir insan sorumsuz değildir, ailesine düşkündür, çocuğuyla ilgilenir ama kafa yapılarımız hiç uyuşmaz. Hani dünyada evlenebilecek, bir araya gelecek son insanlarmışız desem yeridir. Özbakımına dikkat etmez, giyinmeyi bilmez, çocuk gibidir, anasına aşırı düşkündür herşeyi ona sorar. Bazen evliymiş gibi değil de evde bir çocuk bir de ergenle yaşıyormuş gibi hissediyorum. Bende takmamaya çalışıyorum, kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum. Allah size de bana da kolaylık versin.

oyle guzelim yoruci ve bunaltici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…