Ana dilim turkce degilYahu yabancı dil ağırlıklı olması normalde 4 yılda anadilini unutmuş olamazsın. Çarpık çurpuk yazmanı yurtdışında yaşamaya atma yani. Mesela bu yazını da anlamadım ben, siteye girerken yanımda tercüman bulundurucam artık.
Zihniyete gel.Erkek var burada kesinlikle kimseye cevap yok
Yahu Türkiyeden gitmedin mi yurtdışına????Ana dilim turkce degil
Nasıl kitlicemKilitleyebilirsin konu sahibi ben yönetici etiketleyim sen istersen söylersin konunun kapanmasını @Mune
Yahu turkce konusuyorum diye turk muyum merakliYahu Türkiyeden gitmedin mi yurtdışına????
Gidelim max 3 4 yıl olmadı mı??
Türkiyede İngilizce mi konuşuyodun nasıl ana dilin Türkçe değil????
Sus azgın erkek yazma konuya ksjfjsjd.Evlendikten sonra gitmişsiniz yurt dışına, arkasına sığınmayın.
Turk degilim turkiyede dogdum buyudum ana dilim farkliYahu Türkiyeden gitmedin mi yurtdışına????
Gidelim max 3 4 yıl olmadı mı??
Türkiyede İngilizce mi konuşuyodun nasıl ana dilin Türkçe değil????
Siz değil yönetici kitlicek.buraya geldiğinde kilitlemenizi istiyorum demeniz yeterliNasıl kitlicem
Suri suriYahu turkce konusuyorum diye turk muyum merakli
Yahu 4 yıl önce Türkiye'de yaşıyormuşsun, doğma büyüme Türkiyeliymişsin nasıl Türk olmuyorsun bilgisiz?Yahu turkce konusuyorum diye turk muyum merakli
Ne senin ana dilin Allah rızası için söyle.Turk degilim turkiyede dogdum buyudum ana dilim farkli
Senin sorunun muYahu 4 yıl önce Türkiye'de yaşıyormuşsun, doğma büyüme Türkiyeliymişsin nasıl Türk olmuyorsun bilgisiz?
Ya eski mesajlarına baktım erkek olduğum içinNe senin ana dilin Allah rızası için söyle.
Doğma büyüme türkiye'li olup nasıl ana dilin Türkçe olmuyor, hiç mi 20 yıl yaşadığın toplumun dilini öğrenemedin.
Evet.Senin sorunun mu
Biliyorum ama 3 dil konusuyorum turkiyede ana dil turkce geciyor ama aile ve akraba turkce degilNe senin ana dilin Allah rızası için söyle.
Doğma büyüme türkiye'li olup nasıl ana dilin Türkçe olmuyor, hiç mi 20 yıl yaşadığın toplumun dilini öğrenemedin.
Valla bende şuan hesabı 2 kişi kullandıklarını düşünüyorum. Biri gayet güzel Türkçe yazarken biri çorba gibi yazıyor.Ya eski mesajlarına baktım erkek olduğum için
Gayet su gibi davranış bilimleri konuşabilecek kadar Türkçe biliyor
İşin numarasında şu an
Keşke azicik da Turkcen olsaydiYabancı ulkede ve yabancı dilim oldugu İcin olamazmı senin gibimi dusunce suna bak ya
Yav hani az önce Türk değildin sen???? Türk olup 20 yıl Türkiye’de yaşayıp nasıl Türkçe bilmiyorsun????Hadi oldu kimsenin ozeli sizi ilgilendirmez irkim farkli olabilir ama turkum
Nicklerde benziyor zatenValla bende şuan hesabı 2 kişi kullandıklarını düşünüyorum. Biri gayet güzel Türkçe yazarken biri çorba gibi yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?