Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bu işi normal bulanlara da ben şaşırıyorum.
eşin, sevgilin başka bir kadının çıplaklığıyla, vücuduyla tahrik oluyor. seni değil onu istiyor o anda. o kadın yanında da olabilirdi. ha gerçekten o videodaki kadınla yatmış ha ona bakarak mastrbsyon yapmış. sanal olunca yaptığı şey hafifliyor mu??? demek ki başka bir kadına bakmak haram değil onun gözünde. böyle bir adamın ilerde nefsine yenilmeyeceğine, bir fırsatını bulursa gerçekte de bir kadını izlemeyeceğine veya beraber olmayacağına kim yemin edebilir, kim garanti verebilir??
konu sahibi, bunları okumak seni iyice rahatsız edecektir ama ben de senin yerinde olsam tepkilerim aynı olurdu. kesinlikle abarttığını düşünmüyorum. evli değilim ama ciddi bir ilişkim var, evleneceğiz. büyük konuşmiim ama bir daha tekrarlamayacağına yemin etmediği takdirde evliliğimde, ilişkimizde hiç bir şey eskisi gibi omazdı.
P...o candır dicem gene kızıcaklararada eşinle izlersin ne olacak helede boşanmak çok abartıyorsunuz 2dklık fanteziyi
O 2 dakikalık fantaziyi reelde de yapmak isterse o zaman da ..... candir diyebilecek misiniz arkadaşım? Erkekler artık kadınlar da normal karşıladığı için normal karsiliyorlar. Kirli ve haram şeye bakmak kalbi ve yüzü karartir, insanlar arasında tatsizlik olur, bereketli bir yuva olmaz ve şeytan sürekli o yuvayla haşır neşir olur..
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
O 2 dakikalık fantaziyi reelde de yapmak isterse o zaman da ..... candir diyebilecek misiniz arkadaşım? Erkekler artık kadınlar da normal karşıladığı için normal karsiliyorlar. Kirli ve haram şeye bakmak kalbi ve yüzü karartir, insanlar arasında tatsizlik olur, bereketli bir yuva olmaz ve şeytan sürekli o yuvayla haşır neşir olur..
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
normal karsilamiyorum izlemeyenler de elbet vardir, bana denk gelirmi bilemem tabi,
yani esinizin elalemin ciplak vücütlarini izlemesi sizi rahatsiz etmiyor olabilir.
ama bizi ediyor, acikcasi bir nevi aldatma gibi bisey, yani o zaman internetten bulusmadan
birileriyle de konussunlar fantaziler falan yapsinlar ne fark ederki ikisi de pc üzerinden dimi,
ama sadece internette kalcak ayni ..... izlemek gibi, bunda da sorun yok dermisiniz
konu sahibi arkadasim ne yazikki aliskanlik yaptiysa kolay kolay birakmaz, gözünü
korkutmanla birakirmi bilemiyorum ama denemende fayda var, baska ne yapilabilirki
zaten
birde güzel giyin esini kendine cek okuyamiyorum artik bu yorumlari, neden herseyi
kadin yapmak zorunda, erkek yapsa arkadaslari ona böyle bi akil verirmiydi güzel
kokular sür baska erkeklere bakmasin senin hatun, eve bagla.......
Valla izliyorsa reelde de yapar emin olun. Ha başkasına dokunmuş ha ..... izlemiş sonuçta izlediklerini hayal ediyor.Bizde o iki dakikalık fanteziyi reelde yapmasından video izlemesi daha iyidir diyorduk :)
Bazen bazı şeyler bir şeylere zemin hazırlar. .Reelde de yapmak isterse bunun suçlusu po.n değil karakteridirbazı şeylerin kolayını bulmuşsunuz herşeyin suçlusu başka şeyler başkaları hep zaten hırsızın hiç suçu yok
akşam vaazını da verdiğin için sağol
Sitede dini yorum yapmak yasak....
Bir önceki yazinizda haram ve şeytan kelimeleri geçiyor bunlar dinle alakalı ayrıca konu sahibinin inancı varmı yokmu bilmiyoruz!Valla izliyorsa reelde de yapar emin olun. Ha başkasına dokunmuş ha ..... izlemiş sonuçta izlediklerini hayal ediyor.
Bazen bazı şeyler bir şeylere zemin hazırlar. .
Ben dini yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
Bir önceki yazinizda haram ve şeytan kelimeleri geçiyor bunlar dinle alakalı ayrıca konu sahibinin inancı varmı yokmu bilmiyoruz!
esine eslik et bence evliliginize renk katin :)) uzulunecek birsey yok cnm.