• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

Bazı yorumları okudukça şoka giriyorum. Erkeklerin hemen hepsi bu tarz videoları tabii izliyor. Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Bu konusu edilecek bir mesele bile değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunda ne var ki.
Oturun birlikte izleyin. Vizyonunuz genişlesin...
Bu kadar ağlayacak ne var arkadaşım. Sakin ol.. Ben de birşey oldu sandım.

valla bu işi normal bulanlara da ben şaşırıyorum.

eşin, sevgilin başka bir kadının çıplaklığıyla, vücuduyla tahrik oluyor. seni değil onu istiyor o anda. o kadın yanında da olabilirdi. ha gerçekten o videodaki kadınla yatmış ha ona bakarak mastrbsyon yapmış. sanal olunca yaptığı şey hafifliyor mu??? demek ki başka bir kadına bakmak haram değil onun gözünde. böyle bir adamın ilerde nefsine yenilmeyeceğine, bir fırsatını bulursa gerçekte de bir kadını izlemeyeceğine veya beraber olmayacağına kim yemin edebilir, kim garanti verebilir??

konu sahibi, bunları okumak seni iyice rahatsız edecektir ama ben de senin yerinde olsam tepkilerim aynı olurdu. kesinlikle abarttığını düşünmüyorum. evli değilim ama ciddi bir ilişkim var, evleneceğiz. büyük konuşmiim ama bir daha tekrarlamayacağına yemin etmediği takdirde evliliğimde, ilişkimizde hiç bir şey eskisi gibi omazdı.

Sonuna kadar katılıyorum yazdiklariniza ya resmen adam başka kadınlara bakıp tahrik oluyor resmen onlarla sevisiyor. Dışarda açık bir kadını görüp ağzının suyu akanlara ve bi şeyi kalkanlara da laf edilmemeli o zaman. Dışarı onun için çıkmış. Tanımadığı biri tahrik oluyor kendini tatmin ediyor sorun yok yani mi diyeceksiniz? Allahım korusun ya. Pardon da. Ben mi zamanin farkında değilim? Neler oluyor? Ne demek izlemeyen yok? Heralde şaka yapıyorsunuz. Var, benim eşim izlemiyor çok şükür. Inşallah izlemez de. Tv de bile bir sevişme sahnesi çıkarsa o filmi kapatır. Muhafazakar bir aileyiz çok şükür. Böyle azginliklari Rabbim uzak tutsun. Bi sinemaya gidiyoruz romantik film sevmiyor izlemiyor. Sirf sevisme sahnesi olur diye. Nefret ediyorum o sahnelerden diyor, bunlar çirkin şeyler diyor. Inşallah da hep böyle devam eder. Ayinesi iştir kişinin lafa bakilmaz denir.
Konu Sahibi arkadaşım sakin ol ve tavrindan vazgeçme, uyar; eğer bi kerelikse tövbe etmesini sağla ki bi daha yapmasın. 2.yaparsa o zaman daha ağır tepkiler verebilirsin, Selametle...

P...o candır dicem gene kızıcaklar :ssz: arada eşinle izlersin ne olacak helede boşanmak çok abartıyorsunuz 2dklık fanteziyi

O 2 dakikalık fantaziyi reelde de yapmak isterse o zaman da ..... candir diyebilecek misiniz arkadaşım? Erkekler artık kadınlar da normal karşıladığı için normal karsiliyorlar. Kirli ve haram şeye bakmak kalbi ve yüzü karartir, insanlar arasında tatsizlik olur, bereketli bir yuva olmaz ve şeytan sürekli o yuvayla haşır neşir olur..

O 2 dakikalık fantaziyi reelde de yapmak isterse o zaman da ..... candir diyebilecek misiniz arkadaşım? Erkekler artık kadınlar da normal karşıladığı için normal karsiliyorlar. Kirli ve haram şeye bakmak kalbi ve yüzü karartir, insanlar arasında tatsizlik olur, bereketli bir yuva olmaz ve şeytan sürekli o yuvayla haşır neşir olur..

Sitede dini yorum yapmak yasak....

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

mustehcen derken .....mu diyorsunuz..

Bizde o iki dakikalık fanteziyi reelde yapmasından video izlemesi daha iyidir diyorduk :)

Son düzenleme:

Reelde de yapmak isterse bunun suçlusu po.n değil karakteridir :34: bazı şeylerin kolayını bulmuşsunuz herşeyin suçlusu başka şeyler başkaları hep zaten hırsızın hiç suçu yok :ssz: akşam vaazını da verdiğin için sağol

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

esine eslik et bence evliliginize renk katin :)) uzulunecek birsey yok cnm.

Ben de kocamı yakalamıştım..

Bana verdiği cevap hayli komikti.

Sana yetemiyordum ve öğrenmek için baktım :53::53::53:

Sanki 14 yaşın da ergen, bana bakir gelmiş gibi :47:

Bizim evlilik sürüyor ama gel bana sor nasıl sürüyor :50:

Aklımdan çıkmıyor :50:

Ama tabi bir süre sonra ben de kırdım kafayı buna dedim ki madem çok isteriksin,ben de gencim abandım üzerine gelip gidip beraber oldum yapamadığı yer de ben de ..... filmler de izlemek istiyorum acaba ne kadar süre yapıyorlar öğrenelim ona göre sen de performans gösterirsin dedim. aynı filmdekiler gibi olmanı istiyorum dedim. Araç kullanırken, ilginç ilginç yerle de falan sırf dürtmek için hadi burda beraber olalım falan dedim. Yani orda ki hayatı ondan istedim hemde 3-5 katı tövbe etti :9::9::9:

Yani izlediğine bin pişman oldu ama... İçim de ki kin hiç geçmedi :41:

Erkek işte bir anlık merak etmiştir inanın kendinizi hırpaladığınıza değmez gülün geçin yuvanızın neşesini boşuna kaçırmayın.Güzelce sorun hayatım seni ihmal mi ettim diyin eğer yok meraktan deyip özür diliyorsa hoş görün geçin izlemeyen erkek varsa bende cinsiyet değiştirip buraya erkek üye olarak takılıp banı yicem bakın buraya yazdım.:16:

normal karsilamiyorum izlemeyenler de elbet vardir, bana denk gelirmi bilemem tabi,
yani esinizin elalemin ciplak vücütlarini izlemesi sizi rahatsiz etmiyor olabilir.
ama bizi ediyor, acikcasi bir nevi aldatma gibi bisey, yani o zaman internetten bulusmadan
birileriyle de konussunlar fantaziler falan yapsinlar ne fark ederki ikisi de pc üzerinden dimi,
ama sadece internette kalcak ayni ..... izlemek gibi, bunda da sorun yok dermisiniz

konu sahibi arkadasim ne yazikki aliskanlik yaptiysa kolay kolay birakmaz, gözünü
korkutmanla birakirmi bilemiyorum ama denemende fayda var, baska ne yapilabilirki
zaten

birde güzel giyin esini kendine cek okuyamiyorum artik bu yorumlari, neden herseyi
kadin yapmak zorunda, erkek yapsa arkadaslari ona böyle bi akil verirmiydi güzel
kokular sür baska erkeklere bakmasin senin hatun, eve bagla.......

Yazdıklarına tamamen katılıyorum aynı şeyleri dusunuyoruz.:46:

Peheeey ne abartmışsınız yahu. Yok midem bulanıyor, yok yatak ayırdım, yok kurana el bastırcam. İsterseniz kendiniz üzerine yemin ettirin o adam izlemek isterse yine izler. Sadece bundan sonra yakalanmamayı öğrenir o kadar. Siz de mutlu mesut yaşarsınız kocam video izlemiyor, yatak ayırdım adamı yola soktum diye anlatırsınız ona buna.

..... nasıl aldatmayla bir tutuldu ben o kısmı anlamadım sanırım. Nasıl bir bağ kuruldu arada? Her ..... izleyen aldatır mı? Nasıl bu sonuca varılır ki? Aldatmak kişinin karaktersizliği ile ilgilidir. ..... ise ufak bir fantazi. Bu kadar büyütmek çok gereksiz geldi. Bu nasıl bir muameledir. 2 dakikalık bir görüntü için neden bu kadar olay çıkarttınız?

Bizde o iki dakikalık fanteziyi reelde yapmasından video izlemesi daha iyidir diyorduk :)
Valla izliyorsa reelde de yapar emin olun. Ha başkasına dokunmuş ha ..... izlemiş sonuçta izlediklerini hayal ediyor.
Reelde de yapmak isterse bunun suçlusu po.n değil karakteridir :34: bazı şeylerin kolayını bulmuşsunuz herşeyin suçlusu başka şeyler başkaları hep zaten hırsızın hiç suçu yok :ssz: akşam vaazını da verdiğin için sağol
Bazen bazı şeyler bir şeylere zemin hazırlar. .
Sitede dini yorum yapmak yasak....

Ben dini yorum yaptığımı hatırlamıyorum...

Valla izliyorsa reelde de yapar emin olun. Ha başkasına dokunmuş ha ..... izlemiş sonuçta izlediklerini hayal ediyor.

Bazen bazı şeyler bir şeylere zemin hazırlar. .

Ben dini yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
Bir önceki yazinizda haram ve şeytan kelimeleri geçiyor bunlar dinle alakalı ayrıca konu sahibinin inancı varmı yokmu bilmiyoruz!

Bir önceki yazinizda haram ve şeytan kelimeleri geçiyor bunlar dinle alakalı ayrıca konu sahibinin inancı varmı yokmu bilmiyoruz!

Bence siz şaka yapıyorsunuz değil mi? Valla ben günlük hayatımda hep kullanırım bu kelimeleri. kişi müslüman mi değil mi beni alakadar etmez. Ben kendi dilimle kendi inancımla cevap veririm. Ki zaten bir ateist bile şeytan ve haram kelimelerini kullanır. Neyse daha fazla cevap yazmayacağım size çünkü hiç gulecek halim yok...

Bende 2 hafta oncee evlenmek istedigm adamin bole igrenc seylerini yakaladim. Insan hergunnnnnn izlermi yaa? Ve bana kesinlikle ben ole deilim izlemem ihtiyacimmi var bu yasta falan filan derdi bende onun ihtiyaclaarni gidermeye calisirdim ama yok. Illa izlicekler onlar icn o kdr nornalki. Ve yuzde 99zu izlio. O yzden ole bosanma falan sakn ha gecirme aklindan. Biraz burnunu surundur pisman olursa gercekten dikka edecektir. Bide cinsel yasaminizda sknti varsa bunu yapmasi gayet normal ama hicbir sebep yokken yapması tbiki cok kotu. Sadece cezalandirin pisman edin ne kdr kirildifnizi gorsun dikkat eder insllah

Cinselliğin bu kadar tabu olduğu bir ülkede p.o.r.n.o da elbette bu kadar abartılacaktır. (Kelime nedense sistemde sansürlü). Adult film çeken insanlar bu işten para alıyor, bunu para karşılığı yapmaları tabii doğrudan bunu seyreden insanları etkiliyor. Sahte olduğunu biliyorsun. İnsanları çeken oradaki çıplak bedenler değil ( Zaten oradaki kadınların çok güzel vücutları yok), olayın ta kendisi. Olayı seyretmek cinsel dürtüleri harekete geçiriyor. Fantezi sadece. Merak değil. Koskoca adam neyini merak edecekse sanki, biliyordur zaten :1: Abartmazsa sorun yok, çünkü bağımlılık gerçeklik algısını azaltır. Boşanmak, anasına babasına söylemek hiç normal tepkiler değil. Dünyada kadın ya da erkek fark etmez, herkes bunları izliyor.

Son düzenleme:
esine eslik et bence evliliginize renk katin :)) uzulunecek birsey yok cnm.

cidden büyük söylemek istemiyorum..ayıplamak kınamk istemiyorum. bekarım korkuyorum başıma gelmesinden...eşine eşlik et evliliğiniz renk bulsun ne demek ya...bi erkek veya bi kadın ..... izleyecek kadar cinsel açlığa sahip olmamalı bence.....
konu sahibi önce sakinleşmelisin sonra kafanı topla eşinle konuş bu konuyu...bencede hoş bi davranış değil....ama boşanma sebebi de değil..mutlaka ortak bir noktada anlaşacaksınızdır

Son düzenleme:
Back
X