• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

aynını düşündüm canım..şu an aiılmayacak bir problem değil,aynı yatakta biri ile yakasa bende midem kaldırmaz arkadaş yazardım..ama hallolabilir bir problem..

Evet yatak ayirma tehdidi ciddiyetini kaybeder bu kadarcik konudan. Konusup cozulebilir ortaligi yikmaya luzum yok. Lutfen izleme kendimi kotu hissettiriyosun demek zor olmamali. Illaki anlayacaktir :)

benim midem kaldırmaz yazmanızda..diğer sizin gibi düşünmeyenlere midesiz demeniz anlamına geliyor bilmem farkındamısınız..

hahaha, sen hakkaten yorumları atlaya atlaya mı okuyorsun napıyorsun? nerede yazmışım ben midem kaldırmaz diye? diğerlerine cevap vermeyince burdan gireyim konuya dedin ama benim öyle bir yorumum yok... :9:

canım sen neden hemen eşine celallendiğini belli ediyosun ki....evliliklerde cinsellikte biraz azalma olsun hemen o videolara yöneliyolar nasıl bi fantazi varsa bu erkeklerde. biraz bekleseydin ne yapıcak bi görseydin .artık o videoları gizli dosyalara atarda izler.haberin olmaz.

her erkek izler dersin anlarım da, oturun beraber izleyin nedir arkadaş ? :ssz:

hahaha, sen hakkaten yorumları atlaya atlaya mı okuyorsun napıyorsun? nerede yazmışım ben midem kaldırmaz diye? diğerlerine cevap vermeyince burdan gireyim konuya dedin ama benim öyle bir yorumum yok... :9:

Benim yorumumu, sen yazmışsın gibi göstermiş :) Ki ben orada 'benim' midem kaldırmaz demişim. Oradan nasıl diğer insanlara midesiz dediğim çıktı hala anlamadım. Saygı duyuyorumun eleştiri olmadığını anlamak yerine, midem kaldırmaz cümlesini diğerleri midesiz olarak anladı. Ne diyeyim ki :)

boş ver arkadşım ya bak konu sahibi arkadaşta kendine zehir etmiş dünyayı demekki katı ortamda büyümüş..hem böyle şeyler aileye yayılmaz..eşler kendi sorunlarını kendileri halledebilmeli..ha gerçek bir aldatma olsa tabiiki durum farklı olurdu:31:

Ay aynen oyle bi baslik yazmiski bende dedim kesin kocasini karsi komsuyla filan yakaladi sahsen ben esimi oyle gorsem lan sapikmisin ewlendin halami izlion yetmiyomuyum ben sana hadi bekar olsan anlarimda neyin kafasini yasiyon derim walla hiccc aglancak bi durum diil bi kac kerede sapik nbr filan die laf sokarim o kadar abartilcak bisey yok bide gercek aldatsa napcan adamin yerine koy kendini ramazan ayi ee yeterince birbirinize zaman ayirmamissinizdir ee adam napsin ihtiyac bu biz kadinlar regl oluyoruz onlar kadar ihtiyacimiz olmuyo ama onlarda olay cok farkli cikolata krizi gibi bisey bakmistir sen uyuyosun oda seytana uymus izlemistir asla sawunmuyorum yaptigi cok igrenc ama aglanacak bi durum 40 yil dusunsem aklima gelmez diycegin we esinden bazi yorumlar yuzunden soguyacagin bi durum diill

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkeklerin bu kadar iradesi z olduğunu düşünüyor iseniz yarın birgün aldatınca da böyle deyip geçin zaten ilerde olacak olan da bu
..... izlemek çok tehlikeli insanlar müptelası olup sokakta gördüğü kadını bile öyle hayal ediyor
Bazı gerçekleri kabul edip normal görıyorsanız bunları da görun

• Beğen
Reactions: 2k1

diğer arkadaş yazmıştı sende beğenmiştin sanırım:27:

Benim yorumumu, sen yazmışsın gibi göstermiş :) Ki ben orada 'benim' midem kaldırmaz demişim. Oradan nasıl diğer insanlara midesiz dediğim çıktı hala anlamadım. Saygı duyuyorumun eleştiri olmadığını anlamak yerine, midem kaldırmaz cümlesini diğerleri midesiz olarak anladı. Ne diyeyim ki :)

aynen öyle............

yorumlara bak,şaşırdım eşinle bereber izleyin,neden karı koca beraber ..... izlerki?
izlemeyen yoktur denmiş,kimse kimsenin hayatını bilemez,elbet izlemeyen erkelerde var.

Ay aynen oyle bi baslik yazmiski bende dedim kesin kocasini karsi komsuyla filan yakaladi sahsen ben esimi oyle gorsem lan sapikmisin ewlendin halami izlion yetmiyomuyum ben sana hadi bekar olsan anlarimda neyin kafasini yasiyon derim walla hiccc aglancak bi durum diil bi kac kerede sapik nbr filan die laf sokarim o kadar abartilcak bisey yok bide gercek aldatsa napcan adamin yerine koy kendini ramazan ayi ee yeterince birbirinize zaman ayirmamissinizdir ee adam napsin ihtiyac bu biz kadinlar regl oluyoruz onlar kadar ihtiyacimiz olmuyo ama onlarda olay cok farkli cikolata krizi gibi bisey bakmistir sen uyuyosun oda seytana uymus izlemistir asla sawunmuyorum yaptigi cok igrenc ama aglanacak bi durum 40 yil dusunsem aklima gelmez diycegin we esinden bazi yorumlar yuzunden soguyacagin bi durum diill

Haha ramazan ayı bu yuzden vakit ayırmıyorlar çünkü oruç falan malum sonra ..... ile tatmin olacak öyle mi
İslamda ..... gunah hadi yapar dersin de bu kadar da normal gösterilmez

Erkeklerin bu kadar iradesi z olduğunu düşünüyor iseniz yarın birgün aldatınca da böyle deyip geçin zaten ilerde olacak olan da bu
..... izlemek çok tehlikeli insanlar müptelası olup sokakta gördüğü kadını bile öyle hayal ediyor

Ee napsin izledi die bosansinmi? Bi ewlilik neyliklerle oluyor tamam muptelasi olursa igrenc bisey ama 1 kere izlediysede alir karsisina konusur bida yapma boyle seyler der yada esine bol zaman ayirirsa zaten esi izlemeyi aklina bile getirmez boyle yorumlar yazip esinden sogutmayin insanlari baskada bisey yazmiyorum uyuycam ii gclr

bazı insanlar sırtlanlar gibi bekler düşene tekme vurma için Meryem..ben küçüktüm ozaman tvde haber programında yetimler yurdundan18 yaşında çocukların bırakıldığını ve oraların kapılarında kızları kandırmak ve genel evlere pazarlamak için bekledikleri anlatılıyordu..he senin dedğin gibi bir dünya olsaydı keşke..

Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...

Niye bilge insanlar insan değil mi? Fantazileri cinsel dürtüleri yok mu? Bilge olunca dünyanın zevklerinden soyutlanıp sadece faydalı işlerle mi meşgul olmak lazım? Konunun devamlılığından uzak bir yorum olmuş sizinki. O yüzden cuk oturmadı malesef. Açıklama yapmaya üşendim. Okuyun tüm yorumları isterseniz.

Hayır beğenmemiştim ama varsayalım ki beğendim, nasıl çıkardın izleyen insanlara midesiz dendiğini?

benim midem kaldırmaz demek ne demek sen onu açıkla ilk önce..
sonrasında izleyen erkeklerin hanımlarının midesi kaldırıyor anlamını nerden çıkarttığımı düşün..

Ee napsin izledi die bosansinmi? Bi ewlilik neyliklerle oluyor tamam muptelasi olursa igrenc bisey ama 1 kere izlediysede alir karsisina konusur bida yapma boyle seyler der yada esine bol zaman ayirirsa zaten esi izlemeyi aklina bile getirmez boyle yorumlar yazip esinden sogutmayin insanlari baskada bisey yazmiyorum uyuycam ii gclr

Ne yapacağımı sana sorucam sanki
Uyu sen en iyisi

resmen amaçları o soğutmak kadının eşi gerçekten aldatsa neler yazacaklardı kimbilir..:26:

Haha ramazan ayı bu yuzden vakit ayırmıyorlar çünkü oruç falan malum sonra ..... ile tatmin olacak öyle mi
İslamda ..... gunah hadi yapar dersin de bu kadar da normal gösterilmez

Offf sawunmuyorum diyorum anlamadin heralde igrenc bisey diorum ama aglancak bi durumda diil al karsina konus olay bu okeyyy bi kadin kocasini doyurursa zaten kocadinn aklina gelmez neden izlio die bi kendine sorsun once amaaaaa kocasi kadinla birlikte olmayi istemio ..... Lara sardiysa o kocadan kork igrenc bi durum

Back
X