• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

Cnm her sey o kadar alenen yasaniyor ki ve erkekler kendi arasinda konusuyorlardir.ve insan meraktanda olsa izleyebilir.bu seni aldatiyor anlamina gelmez.benim birvarkadasimin kocasi izliyor ve eside bilio.dogru degil tabikide ama merak etmis olabilir esin.ne yalan solim bir arkadasima gitmistim o da bana bu tur videolardan bahsetmisti.o zmn net falan yok.kaset vardi onlarda.hani bir unlu kiz varya almanyadan geldi .....larda da oynamis.ailesi reddetmisti adini unuttum.hi sibel die .bende hadiya gercekmi dedim.arkdsta izletimde bak dedi.biz kapiyi kapattik.cocuklar diger odaya yolladik anahtar deliginin onune gectim ve acti sok oldum.iki dakika baktim bakmadim kapatt dedimm...ve gunlerce agladim.babasi ve annesinin acisini dusunerek...e esim gorseydi beni ne zannedecekti.onu aldattigimi mi..hayir tabiki de.

Son düzenleme:
Buna cok guldum ama haklisin :)

Oyle ama cnm gay die konusulcagina belli edeyim adam desinler we erkeklerin o bolgeye inanilmaz duskun oldugu bi dunyada kendimizi kandrmaya gerek yok her erkek dewamli izlio demiorm ama 1 kerede olsa izlemistir yoksa nerden bilcek nasi yapcagini :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben adami sawunmuyorum 50 tane yorum yaptim geldin bu yorumun altinimi buldun elestrcek arkadasim sawunmuyorum adam bi igrenclik yapmis ama aglancak bosanilcak bi durum yok her erkek izler izlemiyorum dien yalan soyler olay igrenc kadinda yapsa erkk de yapsa ama buyutulcek bisey yok karslkli konusulur sorun neyse cozulur

yorumumu bu konudaki arkadaş için değil genel yaptım.bütün yorumlarına tek tek bakamadım kusura bakma ama p...izlemeyi erkeklikle bir tutan bi yorumun bi de alıntıladığım o yorumun çok ilginç geldi.

genellemeyin her erkek yapar demeyin milletin aile yaşantısını nereden biliyorsunuz? hem iğrenç bi şey demek hem her erkek yapar diye genellemek hem de açlar ki izliyorlar diye yargıda bulunmak hepsi birbirinden bağımsız cümleler.

neyse,ayrı şeylerden bahsediyoruz.

Ya mecazi anlamına bakacaksın.. gerçekten şuanda sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Mec yazan yer mecazi anlamı demek, yani arkadaşın kullandığı deyimin anlamı..

Kimse kimseyi dışlamıyor, nasıl ortalık karıştırmaya çalışıyorsun ya...

mecazi anlafı falanmış felanmış..önemli olan yapıcı olmaya çalışmak..aşılmayacak bir problemi yok çünki..kimilerine göre tabuda olsa..

Ohh şükürler olsun, bunlardan da bir şey türetmedin sonunda anladın diye umuyorum. Ee yani bu kadar açıklamaya anlamalıydın zaten :)

yoo bence sen talihsizce konuştun yapıcı değildin bununda farkına vardın..demek istediğim..senin tabundur o ayrı...

yoo bence sen talihsizce konuştun yapıcı değildin bununda farkına vardın..demek istediğim..senin tabundur o ayrı...

Ben konu sahibine git boşan mı dedim? Aksine ben her erkek izler cümlesine yorum yaptım. Ben söylediklerimin arkasındayım. Bana göre normal değil ama normal bulanlara da saygım var. Ve son defa söylüyorum, benim buraya ne yorum yapacağıma kimse karışamaz. Ortada bir konu var ve herkes bununla ilgili fikir belirtebilir iyi veya kötü.

Galiba konu kapatılacak ama ben yazayım:53:
Bu tür videoları ne için izlediğini bilemeyiz, merak başka doyumsuzluk başka. Umarım eşiniz sadece "merak" kısmındadır ve siz onunla bunu mide bulandırıcı olsa da konuşmalısınız. Çok gurur kırıcı bir şey ama evlilik sırf bu yüzden biter mi onda kararsızım işte ama eğer neden bunu izlemeye ihtiyaç duyduğunu oturup konuşursanız, bunu yapman benim gururumu kırıyor sonuçta çıplak başka bir vücut görüyorsun derseniz bitmez görüşündeyim:ssz:

Ben konu sahibine git boşan mı dedim? Aksine ben her erkek izler cümlesine yorum yaptım. Ben söylediklerimin arkasındayım. Bana göre normal değil ama normal bulanlara da saygım var. Ve son defa söylüyorum, benim buraya ne yorum yapacağıma kimse karışamaz. Ortada bir konu var ve herkes bununla ilgili fikir belirtebilir iyi veya kötü.

evet aynen midem kaldırmaz falan yazmasa daha iyi olur arkadaşa yapıcılık açısından gerçi:31:

Ya birak videodan izlesin gercekte yapmasindan iyidir. Cunku erkekler tek esli yaratilmamislardir. Ya baskasina bakcak ya seni aldatmadan bu egosunu tatmin etcekti tercihini seni aldatmadan sadece izleyerek yapmis. Buna takma bence. Benimki bana begendigi unlu filan kizlarin fotolarini gosterir buda ne ya diye. E oyle ama kizda bu ne ya boylelik kizlar mesela. Eee neye takayim simdi. Erkek yani ben bakma desem bi tarafimi yirtsam yasak ya daha cazip gelir. Simdi bi halt geldigi yok ona bence:)) sende bunu dene

mecazi anlafı falanmış felanmış..önemli olan yapıcı olmaya çalışmak..aşılmayacak bir problemi yok çünki..kimilerine göre tabuda olsa..

aman boş ver her erkek izler demek yapıcı olmak değil ki,normal olmayan bi durumu normalleştirmek.

bir arkadaş yazmış ya meraktan izler ki bunu genelde ergenlik dönemindeki gençler yapar ya da o evlilikte sorun olduğu için izler bence.belkide .....nun altında yatan başka bir sorun var belkide konu sahibi eşiyle konuşmalı kendinde de hata varsa eşinde de hata varsa bunu düzeltmeli.boş vermemeli,her erkek yapar diye geçiştirmemeli.eğer kocasının bu davranışı alışkanlığa dönüşürse ne cinsel hayatları kalır ne başka bi şey.e tabii sırf bu yüzden de yatakları ayırmak,evi terk etmek de çok abartılı davranışlar o da bir hata.

seni alıntıladım ama aslında bu laflarım genel :)

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

geçmiş olsun canım..
ben de eşimden hiç beklemezken yakalamıştım..
başta soramadım..2 ay gizlice takip ettim sonunda hüngür hüngür ağlayarak söyledim bildiğimi..
şuan aradan 8 ay kadar geçti bi kaç kez şüphenin dışında hiç hissetmedim..
bukadar gelişme göstermesi bile beni çok mutlu etti..
umarım senin eşin de tamamen bırakır...

aman boş ver her erkek izler demek yapıcı olmak değil ki,normal olmayan bi durumu normalleştirmek.

bir arkadaş yazmış ya meraktan izler ki bunu genelde ergenlik dönemindeki gençler yapar ya da o evlilikte sorun olduğu için izler bence.belkide .....nun altında yatan başka bir sorun var belkide konu sahibi eşiyle konuşmalı kendinde de hata varsa eşinde de hata varsa bunu düzeltmeli.boş vermemeli,her erkek yapar diye geçiştirmemeli.eğer kocasının bu davranışı alışkanlığa dönüşürse ne cinsel hayatları kalır ne başka bi şey.e tabii sırf bu yüzden de yatakları ayırmak,evi terk etmek de çok abartılı davranışlar o da bir hata.

isteyen inanır yada inanmaz ben hiç bakmamış biriyim belkide hormonlarım çok hızlı değildir..normalleştirme olayı çevremde duyduğum bir şey..arkadaşın anlattığı kadarıyla bana eşi sapık falan gibi gelmedi..yumuşak konuşmak yerine kavgayla yaygaraya verirse eşinden kendini soğutabilir..

bir arkadaşta yazzmıştı..çok kadınlara yükleniliyor..belkide hanımında hiç bir hata yok..herkezin cinsel hayatı 4 x4 olamaz bilmiyorum..olaanlar vardır gerçi kk de..kesin:27:

Back
X