• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

isteyen inanır yada inanmaz ben hiç bakmamış biriyim belkide hormonlarım çok hızlı değildir..normalleştirme olayı çevremde duyduğum bir şey..arkadaşın anlattığı kadarıyla bana eşi sapık falan gibi gelmedi..yumuşak konuşmak yerine kavgayla yaygaraya verirse eşinden kendini soğutabilir..

bende hiç bakmadım ne bileyim merak etmedim ki gerçekten iki insanın cinselliğini izlemek bana zevk vermez.

sapık demedim zaten ama bazı yorumlar öyle garip ki,okudukça şaşırıyo insan.acaba bende mi bi sorun var diye düşünüyor.

bir arkadaşta yazzmıştı..çok kadınlara yükleniliyor..belkide hanımında hiç bir hata yok..herkezin cinsel hayatı 4 x4 olamaz bilmiyorum..olaanlar vardır gerçi kk de..kesin:27:

onu ben yazmışımdır kesin,bu konuda sende süslen seksi ol şöyle gecelik giy böyle yap kocan aç kalmasın doyur:53: diyen yorumlara dayanamıyorum çünkü.

olmaz mı vardır tabii :)

bende hiç bakmadım ne bileyim merak etmedim ki gerçekten iki insanın cinselliğini izlemek bana zevk vermez.

sapık demedim zaten ama bazı yorumlar öyle garip ki,okudukça şaşırıyo insan.acaba bende mi bi sorun var diye düşünüyor.

yok seni anlıyorum..bence hormonlardan onların durumu..
bir komşum vardı..hep kocasından yakınır jadın varsa yoksa cinsellik her gün artı tvden vs izliyormuş adam..bence o normal değil bence..tedavisi var..olmalı ama eşi dr ada gitmiyormuş..
birde ciselliğin çok tabu olduğu insanlar var..yada bu konularıda normal konuşabilen insanlar var..arkadaş eşinden okadar çok yakınsaydı dr gitmeye ikna et yazardım..öyle bir şeyde hissetmedim yazdıklarından..

onu ben yazmışımdır kesin,bu konuda sende süslen seksi ol şöyle gecelik giy böyle yap kocan aç kalmasın doyur:53: diyen yorumlara dayanamıyorum çünkü.

olmaz mı vardır tabii :)

ben öyle bir kadın değilim..bilmiyorum ya çalışan bir kadınsa çocukta varsa yandı gitti kadın..bir arkadaş yazmıştı ,kadın çalışıyormuş,1 buçuk yaşında çocuğu varmış..gelince yemek yap çocukla ilgilen..koçasıda arkadaşlarıyla dışarıda takılmaya gidiyormuş..bu arkadaşada sen kadınmısın ,sen annemisin diyormuş..ne yapsın kadın gece dansöz kıyafetiyle göbekmi atsın..erkeklerin beklentileride okadar yüksek olmasın bence.:44:

ben öyle bir kadın değilim..bilmiyorum ya çalışan bir kadınsa çocukta varsa yandı gitti kadın..bir arkadaş yazmıştı ,kadın çalışıyormuş,1 buçuk yaşında çocuğu varmış..gelince yemek yap çocukla ilgilen..koçasıda arkadaşlarıyla dışarıda takılmaya gidiyormuş..bu arkadaşada sen kadınmısın ,sen annemisin diyormuş..ne yapsın kadın gece dansöz kıyafetiyle göbekmi atsın..erkeklerin beklentileride okadar yüksek olmasın bence.:44:

o erkek olup karısına yardımcı olsaymış karısı da kendine bakmaya zaman ayırabilirmiş.erkeklik kadına atar yapmakla olmuyor

3 çocuklu ve çalışan bir anne olarak bazen nefes almayı bile unutuyorum :52:

o erkek olup karısına yardımcı olsaymış karısı da kendine bakmaya zaman ayırabilirmiş.erkeklik kadına atar yapmakla olmuyor

3 çocuklu ve çalışan bir anne olarak bazen nefes almayı bile unutuyorum :52:

allah yardımcın olsun arkadaşım ben tek çocukla çalı süpürgesi kılıklı oldum vallahi..:27:
birde buradan yazayım şimdi aklıma geldi..
tv de dr anlattı..tvde nette ki bu .....grafik çekimler abartılı..gerçek cinsel yaşam aynı değil..ve onlar ilaç kullanıyorlar konsatrasyon vs için..bunları izleyip kimse eşinden aynı performansı beklemesin ..öyle bir şey olamaz çünki o nlar reel değil..eşlerinize bunları anlatmayı unutmayın..:31:

merak etme bnm kocam yapmaz diyenlerin kocaları asıl yapıyo.evde beyefendi sakin durgun.dışarda kopuk çapkın :34:

Aynen ya beş dakika sonrasına çıkmaya garantimiz yok gelip burada benim koçam yapmaz diyorlar bide konu sahibine nispet yapar gibi benim kocisim şöyle benim kocidim boyle demiyolarmi tam sac bas yoldurmalik:ssz:

Son düzenleme:
Kocam yapmaz çocuğum yemez demicen derler fiziksel bi aldatma yok devamlı izlemiosa meraktan izlemişse izlemiyeceğine söz vermişse affet biraz burnundan getir tabi bi sürede takibe al ensesinde boza pişir sonrada affet bunun için yıkma yuvanı bence

Aynen ya beş dakika sonrasına çıkmaya garantimiz yok gelip burada benim koçam yapmaz diyorlar bide konu sahibine nispet yapar gibi benim kocisim şöyle benim kocidim boyle demiyolarmi tam sac bas yoldurmalik:ssz:

Her erkek yapar bakar bencede kimse yapmz demesi kdnn hamileligi regli al sana hasta oldun bisi oldun bu erkk izler bna gore izlesin sadece baska bir kadini duslemesin o genel evlere gitmesin .........telden kiza ulasacksa ulassin ........

Her erkek yapar bakar bencede kimse yapmz demesi kdnn hamileligi regli al sana hasta oldun bisi oldun bu erkk izler bna gore izlesin sadece baska bir kadini duslemesin o genel evlere gitmesin .........telden kiza ulasacksa ulassin ........

Ya bence erkekler değil kadınlarda izleyebilir yani duyguları bu kadar bastırmaya gerek yokki:ssz:

Bu erkeklerde ne kadar doyumsuz onları izleyince ne oluyor. Bekar olsa anlarım ama koynunda karısı var ergen triplerine giriyorlar madem izleyeceksin evlenme o zaman başka kadınin orasını burasini görmekde ne buda bir nevi aldatma değilmidir :22: eşimin telefonunda böyle birşey yakalasam kırarim o telefonu bakın eşim yapmaz izlemez demiyorum ama görürsemde dünyayi dar ederim:20:

Evet izlemeyen erkek yoktur. Evlenmeden evvel kendilerini o şekilde tatmin ettikleri için ona alışkanlık yapmış bünyeleri. Bir çok erkek izliyor, izlemiyorsa ya gaydir ya da 'doymuş'. Sevgili konu sahibi arkadaşım; ben de seninle aynı görüşteyim lakin sakin ol. Bir yuva kolay kurulmaz ve kolay da dağılmamalı. Al karşına konuş. "Ben bunları izlemeni istemiyorum. İzleyeceksek birlikte izleyelim. Ben o erkeklere bakayım. Sen de o kadınlara.. Bu nasıl bir genişlik olur? Senin erkekliğin nasıl ki benim o adamları izlememi kaldırmıyorsa, benim de kadınlığım oradaki kadınları izleyerek tatmin olmanı kaldırmıyor" de. O zaman ne hissettiğini anlayacaktır.

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

Bende nişanlıyken izlemiş eşim düğünden sonra öğrendim çok üzüldüm ağladım birde siz evliyken yapmış ne diyim bilmiyorum ama seni çok iyi alıyorum canım ben boşan falan yazmıycam ALLAH hakkında hayırlısıni nasip etsin üzme kendini çok yıpratma dua et bence. umarım eşin birdaha tekrarlamaz hayırlı geceler.

Ya bence erkekler değil kadınlarda izleyebilir yani duyguları bu kadar bastırmaya gerek yokki:ssz:

kusura bakmayında bnde izledim malesef.eşimle aramızdaki çok büyük bi sorunu çözmüş olduk film sayesinde.evliliğimiz baya bi sallantıya girmişti.

kusura bakmayında bnde izledim malesef.eşimle aramızdaki çok büyük bi sorunu çözmüş olduk film sayesinde.evliliğimiz baya bi sallantıya girmişti.

Esimle bnle iznler ki ynliz kacamk izleycegine bnmle izlesin

Bu erkeklerde ne kadar doyumsuz onları izleyince ne oluyor. Bekar olsa anlarım ama koynunda karısı var ergen triplerine giriyorlar madem izleyeceksin evlenme o zaman başka kadınin orasını burasini görmekde ne buda bir nevi aldatma değilmidir :22: eşimin telefonunda böyle birşey yakalasam kırarim o telefonu bakın eşim yapmaz izlemez demiyorum ama görürsemde dünyayi dar ederim:20:

kafasınıda kır canım..kadın dediğinde birz eli maşalı olmalı cidden heptenden yuları bırakmamak gerek..:29::9:

Back
X